• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon hakkindaki fikirleriniz ?

Fonlari degistirmeyi ve sandayeleri de kaplatmayi dusunuyorum sirt ve oturma kisimlarini cok acik bi mavi veya gri arasinda kararsizim sizce hangisini secmeyilim

Merhaba 2 yillik evliyim esyalarimi alirken hata yaptim salon ve oturma odasi ayni olmasin diye salonu klasik aldim (beyaz mobilya ve altin varaklari var.) Suan pismanim cok agir geliyo gozume hangi aksesuarlarla daha sevimli yapabilirim?Eki Görüntüle 963507 salonun tek fotosu yokdu bunu yulemek zorunda kaldim. Simdiden sevgiler.

Merhaba .
Aslında takımınız çok hoş ama daha büyük bir salon için ideal olabilirmiş. Bence çok tatlılar onları sevin :)
Tüllerinizi düz hiç desensiz kullanırsanız gelin gibi olur . Fon perdelerde beyaz olabilir bence yada krem . Salon parkeniz çok koyu bence sade krem inci falan bu renklerdeki halı meydanı genişletir diye düşünüyorum orta sehbada pembe boğmuş . Yani koltuklar pembe kırlentler de fuşya , beyaz salona renk katarmış . Ama ilk önce tül tamamen sade olursa çok daha şık ve modern olur diye düşünüyorum .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Back
X