• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon hakkindaki fikirleriniz ?

Merhaba 2 yillik evliyim esyalarimi alirken hata yaptim salon ve oturma odasi ayni olmasin diye salonu klasik aldim (beyaz mobilya ve altin varaklari var.) Suan pismanim cok agir geliyo gozume hangi aksesuarlarla daha sevimli yapabilirim?Eki Görüntüle 963507 salonun tek fotosu yokdu bunu yulemek zorunda kaldim. Simdiden sevgiler.

buda dertmi çok sevmiyorsanda değişirirsin

Sandalyeleriniz yeşilmiş,sonradan gördüm.
Ama sadece oturma yerleri kumaş olduğu için,değiştirmeniz fazla tutmaz.
Ben olsam sandalyeleri mobilyaların rengi gibi kırık beyaz kaplardım.Pembe veya tonları yaparsanız çok fazla gelir.

Size fikir verebilecek birkaç aksesuar seçtim :

$imagesYXW.webp$imagesTTQP.webp$bayrama-ozel-ayakli-kristal-sekerlik_01.webp$635215817400833653.webp$635079283499431140.webp$3_1589667.webp$3_701565.webp$635168489065137877.webp$635213316379549259.webp

Sandalyeleriniz yeşilmiş,sonradan gördüm.
Ama sadece oturma yerleri kumaş olduğu için,değiştirmeniz fazla tutmaz.
Ben olsam sandalyeleri mobilyaların rengi gibi kırık beyaz kaplardım.Pembe veya tonları yaparsanız çok fazla gelir.

Size fikir verebilecek birkaç aksesuar seçtim :

Cok zekli secimler gercekten cok tesekkur ederim

Meleknaz cok güzel dekoratif objeler secmis. Bence de evinizin dekoratif objelere ihtiyaci var. Yesil konusuna ben de herkes gibi katiliyorum. Sandalyelerin yesili, yastiklar, perdeler degisti mi evin havasi degisecektir. Ama dikkat edin cok kremsi tonlara girerseniz bu sefer de cok renksiz olacak eviniz.

Bu arada duvarin rengi de pembenin bir tonu mu? Öyle görünüyor, o da boguyor bence odayi.

Ayrica ben her tarzin tarzina uygun kullanimindan yanayim. Yani bir secim yapiyorsunuz, klasik ve agir bir secim bu. Sonra bunu sporlastirmaya calismak havasini bozar bence. Agirligini hafif azaltabilirsiniz ama farkli bir tarza sokmaya calismayin derim, bu tarz klasik ve agir durusuyla güzel ki zaten. :)

Sahsi görüsüm tarz böyle yansitilmalidir:

$6080 ROSE SOFA SET.webp

$diana-avangarde-salon-takimi-b.webp

$luxury-hands-made-avant-garde-furniture-03.webp

Ama sporlastirilmaya calisildiginda bana ne istedigini bilememis sahis havasi veriyor:

$emmy-avangarde-salon-takimi-b.webp

$FB,155250,21,ledger-avangarde-salon-takimi-avangarde-koltuk-takimlari-066.webp

$optima_avangart_koltuk_takimi_b.webp

$Bhanedanaybike.webp

Bir katki daha örtü kullanmalisiniz denilen bir yoruma cevabiniz "klasik" olduklari yönünde olmus. Ama zaten sectiginiz tarz agir ve klasik bir tarz. :) Onu tamamlamadiginizda daha güzel durmuyor bence.

Merhaba oncelikle mobilyalarin cok elit, ama o varaklar gercekten bogucu duruyo onlara bir cozum bulursan ferahlarsin.sonra ben fon perdeni yakistirdim ama o kosedeki gumusluk falan biraz kalabalik duruyo bence kafes beyaz naif birkac mumluk vs ile romantik bir ortam yaratabilirsin canim sen bir englishome ikea falan takip et bence bir de o buyuk resim yatak odanda olsa yerine country bir tablo daha hos olur sanirim en cok sana yazdim:) sevgiler

Merhaba oncelikle mobilyalarin cok elit, ama o varaklar gercekten bogucu duruyo onlara bir cozum bulursan ferahlarsin.sonra ben fon perdeni yakistirdim ama o kosedeki gumusluk falan biraz kalabalik duruyo bence kafes beyaz naif birkac mumluk vs ile romantik bir ortam yaratabilirsin canim sen bir englishome ikea falan takip et bence bir de o buyuk resim yatak odanda olsa yerine country bir tablo daha hos olur sanirim en cok sana yazdim:) sevgiler

Bir katki daha örtü kullanmalisiniz denilen bir yoruma cevabiniz "klasik" olduklari yönünde olmus. Ama zaten sectiginiz tarz agir ve klasik bir tarz. :) Onu tamamlamadiginizda daha güzel durmuyor bence.

Meleknaz cok güzel dekoratif objeler secmis. Bence de evinizin dekoratif objelere ihtiyaci var. Yesil konusuna ben de herkes gibi katiliyorum. Sandalyelerin yesili, yastiklar, perdeler degisti mi evin havasi degisecektir. Ama dikkat edin cok kremsi tonlara girerseniz bu sefer de cok renksiz olacak eviniz.

Bu arada duvarin rengi de pembenin bir tonu mu? Öyle görünüyor, o da boguyor bence odayi.

Ayrica ben her tarzin tarzina uygun kullanimindan yanayim. Yani bir secim yapiyorsunuz, klasik ve agir bir secim bu. Sonra bunu sporlastirmaya calismak havasini bozar bence. Agirligini hafif azaltabilirsiniz ama farkli bir tarza sokmaya calismayin derim, bu tarz klasik ve agir durusuyla güzel ki zaten. :)

Sahsi görüsüm tarz böyle yansitilmalidir:

Eki Görüntüle 968735

Eki Görüntüle 968736

Eki Görüntüle 968737

Ama sporlastirilmaya calisildiginda bana ne istedigini bilememis sahis havasi veriyor:

Eki Görüntüle 968739

Eki Görüntüle 968740

Eki Görüntüle 968741

Eki Görüntüle 968742

Cok guzel paylasimlar olmus avangard olup 3.beyaz resim cok hos. bende aslinda aksesuar almayi planliyordum sadece nasil olacsgina karar veremiyordum. Bu saatten sonra bu salondan modern olmaz ben de farkindayim.Ortu de su boncuklulari klasik die soyledim avizeler falanda boncuklu falan.diye.

Cok tesekkur ederim yorum icin.

Yok mobilyada avangard koltuklarda ayni takim koltijlarin ustlerindeki varaklari cikarttirsam daha mi iyi olur sanki

Canım bence okadarda kötü değil ya, varakları çıkartman falan pek değiştirmeyecek bence. Çünkü mobilyanın tarzı bu.
Öncelikle o yeşilleri kaldır, hiç beklemeden.
Masanın üstüne runner tarzı bir örtü, boncuklulardan olabilir yada farklı şık bişey. Üzerine bi şamdan olabilir...
Siteye baktığın zaman modern evler görmeye alıştığımızdan evinin dekorasyonu o yüzden de gözüne batmış olabilir.

Güle güle oturun,ben mobilyaları beğendim.
Salonunuz klasik değil,avangard tarzda.
Fakat kattığınız yeşil renk yüzünden alaturka görünüyor.
Yeşil perdeler ve kırlentlerden kurtulursanız havası tamamen değişir.
Tülleriniz çok güzel,bence yeşil fonları kaldırırsanız tüller tek başına yeterli olur.

Avangard dekorasyona kristal taşlı mumluklar ve objeler çok yakışıyor.
Masa,sehpa ve duvarları çok boş bırakmışsınız.
Uygun aksesuarlarla tamamlarsanız çok daha güzel olur.

Bende Meleknaza katılıyorum, mobilyaların özellikle yemek odan çok şık ama yeşillerin hiçbiri olmamış. Kaldırdığında odan çok farklı olacak .... sağlık ve huzurla otur canım.

Bu gun english homedan bi iki cerceve vs aldim country tarzi oldugu icin avangarda gitmedi sanki ferforje urunlerle desteklesem mi yoksa onladi baska yerde kullanip daha agir tasli mumluklar falan mi alsam bilemedim

eşyaların çok güzelmiş gerçekten. açık renkler hakim olduğu için bence mavi cam aksesuarlar kullan. mavi renk ferahlık verir. güle güle otur evinde :)

Aslında bu mobilyada koyu pudra rengine yeşil katılarak kontrast yapılmış.Şimdi uyumlu renklerden ziyade zıt renkle patlama yapıyorlar.
Senin mobilyanda sorun rengin yeşil olması değil.Mobilyanın oda ölçüsüne göre geniş kapsamlı olması.Yani mobilya büyük,oda küçük kalmış.Bir de zemin rengi.Zeminle mobilya birbirini kapatmış.O da fazla büyük olmadığı için fon perde kullanmamanı tavsiye ederim.Bence mobilya da varaklarında filan oynama yapma.Varakları çıkarsan da çıkarmasan da mobilyanın kompozisyonu bu.Ama yeşil istemior,kontrast yerine uyumlu renk arıyorsan pudra/pembe renge en yakışan renk gridir.Özellikle koyu ve parlak gri.Pencerelerine stor perde yapabilirsin.Kırlentleri yuvarlak değil de diktörtgen ve kare kullanabilirsin.Yerde daha küçük ve kırlente uygun grii tonlarında düz renk halı kullanabilirsin.Gri renk istemezsen turkuvazda çok yakışıyor.

Aslında bu mobilyada koyu pudra rengine yeşil katılarak kontrast yapılmış.Şimdi uyumlu renklerden ziyade zıt renkle patlama yapıyorlar.
Senin mobilyanda sorun rengin yeşil olması değil.Mobilyanın oda ölçüsüne göre geniş kapsamlı olması.Yani mobilya büyük,oda küçük kalmış.Bir de zemin rengi.Zeminle mobilya birbirini kapatmış.O da fazla büyük olmadığı için fon perde kullanmamanı tavsiye ederim.Bence mobilya da varaklarında filan oynama yapma.Varakları çıkarsan da çıkarmasan da mobilyanın kompozisyonu bu.Ama yeşil istemior,kontrast yerine uyumlu renk arıyorsan pudra/pembe renge en yakışan renk gridir.Özellikle koyu ve parlak gri.Pencerelerine stor perde yapabilirsin.Kırlentleri yuvarlak değil de diktörtgen ve kare kullanabilirsin.Yerde daha küçük ve kırlente uygun grii tonlarında düz renk halı kullanabilirsin.Gri renk istemezsen turkuvazda çok yakışıyor.
ilk evde salon bunun iki kati gibiydi buraya tasininca ben mobilyayi begenmez oldum oda dar sikistilar tabi kirletleri ve yesil fonu kaldiricam dedigin gibi bende kontrast yapmmak istemistim hatta turkuazi da dusundumbeyeza daha cok yakistirdim turkuazi vazgectim ustteki postta kirlet paylastim english homedan onlardan kullansam nasil olur?

ilk evde salon bunun iki kati gibiydi buraya tasininca ben mobilyayi begenmez oldum oda dar sikistilar tabi kirletleri ve yesil fonu kaldiricam dedigin gibi bende kontrast yapmmak istemistim hatta turkuazi da dusundumbeyeza daha cok yakistirdim turkuazi vazgectim ustteki postta kirlet paylastim english homedan onlardan kullansam nasil olur?

Güzel ama,sanırım koltuklarının oturma yeri de desenli.Yani hem kırlent desenli,hem koltuk,yine boğar.bence düz renk tercih et

her sey güzel de o yeşil perdeler felaket ...
varak cok fazla yok avangard sevdigim bir tarz aksesuar talo vb şeylerle renklendir cok baıyorsa gözüne varakları beyaza boyat.

Back
X