Salon hakkindaki fikirleriniz ?

gadis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
261
23
98
İstanbul
Merhaba 2 yillik evliyim esyalarimi alirken hata yaptim salon ve oturma odasi ayni olmasin diye salonu klasik aldim (beyaz mobilya ve altin varaklari var.) Suan pismanim cok agir geliyo gozume hangi aksesuarlarla daha sevimli yapabilirim? $PhotoGrid_1391515189208.webp salonun tek fotosu yokdu bunu yulemek zorunda kaldim. Simdiden sevgiler.

Canım, mobilyaların pek görünmüyor. Sana tavsiyem yarın aydınlıkta güzelce fotolarını çek ekle, yorumları çok iyi şekilde alırsın. Şimdi ne desek anlamsız kalır.

Son düzenleme:
Mobilyaların pek görünmüyor :50:
Ama ilk dikkatimi çeken perdelerin oldu..
Bence perdelerinin rengi mobilyalarına pek uyumlu değil gibi...
Sanırım mobilyaların morumsu,pudramsı arası bi renkte ,perdelerin yeşil :26:
Bence işe perdelerini değiştirmekle başlayabilirsin

gercekten epeyce agır mobilyaların...ama renklı sonuçta .bu arada daha iyi foto koyarsan yorum yapılabılır.

Annemlerdeyim bir haftadir yarin donucem evde net fotolarini cekeyim ekleyeyim guzel fikirler cikacak insallah perdeler yesil evet sandalyelerin oturma yeri yastiklarda yesil

mobilyaların klasik olduğuna göre boncuklu örtülerden kullanabilirsin.masanın üstü falan çok boş.biraz da aksesuar alabilirsin:34:

Canim bdn klasik oldugu icin uzgunum pismanim dogrusu varaklari sokup altin kisimlari boyatmayi bile dusunuyorum o ortuler de klasik geliyo saol yorumun icin

Güle güle oturun,ben mobilyaları beğendim.
Salonunuz klasik değil,avangard tarzda.
Fakat kattığınız yeşil renk yüzünden alaturka görünüyor.
Yeşil perdeler ve kırlentlerden kurtulursanız havası tamamen değişir.
Tülleriniz çok güzel,bence yeşil fonları kaldırırsanız tüller tek başına yeterli olur.

Avangard dekorasyona kristal taşlı mumluklar ve objeler çok yakışıyor.
Masa,sehpa ve duvarları çok boş bırakmışsınız.
Uygun aksesuarlarla tamamlarsanız çok daha güzel olur.

Meleknaz hanim tam aradigim kelime cok alaturka aynen o yesillerden kurtulucam en iyisi galiba

koltuklar çok hoş bence ama yemek masasını ve sandelyeleri pek beğenmedim neden pişmansınki salonuda spor yapsaydın hoş olmazdı boşver biraz kokoşkuk iyidir :) perde fonlarını beğenmdeim koltuklarının tonunda bi renk alıp onuda belinden bağlamadan bırakırsan daha hoş durur perdeler bağlanınca daha bi kalsik duruyo ...

Kızlarında dediği gibi pek görünmüyorlar ama gümüşlüğünden anladığım kadarıyla mobilyan country mi?

Ereğ country ise koltukların daha klasik kaçmış.

Ve perdelerin. Mutlaka değiştirmelisin. Direkt çıkar at o fonları. Fonsuz dursun daha iyi.

Ama daha detaylı fotoğraf çekersen daha çok fikir verebilriz.

Pardon şimdi gördüm çekmişsin.

Evet mobilyan countrye yakın ama koltukların daha klasik. Nasıl düştün böyle bi hataya arkadaşım :(

Sevimlileştirebileceğin bi detay bulamadım me yazıkki arkadaşım.

Son düzenleme:
Yeşil fonlarınızı kaldırdıgınız vakit bile o havayı alacak gibi geliyor.Birde yeşil yastıklar.
Mobilyalarınız çok şık aslında, avangard tercih etmem ama hoş duruyor koltukları fazla klasik.
Ama genel olarak güzel bir salon

Yeşil fonlar ve yastıkları değiştirmelisiniz direk havayı boğuyor gibi daha tatlı renklerde pembeye olabilecek renkler seçerseniz tarzı tam yansıtmış olursunuz:51:Duvar rengini değiştirebilirsiniz duvar pembe koltuklar pembe biraz kapatmış gibi modeli gözüme öyle geldi açık gri olabilir kum beji olabilir seçeceğiniz perdeye göre ayarlarsınız.Lamba boncuklu falan hoşlanmadım değişirse daha güzel olacaktır tabi karar sizin:16:Masanızın üzeri çok boş aksesuar eksiği var onun dışında gözüme batan bir şey yok güle güle oturun:16:

Son düzenleme:
Genel olarak mobilyalarınızı ve koltuklarınızı çok beğendim ama o yeşillerden kurtulmalısınız bence.

Yeşil fonlar ve yastıkları değiştirmelisiniz direk havayı boğuyor gibi daha tatlı renklerde pembeye olabilecek renkler seçerseniz tarzı tam yansıtmış olursunuz:51:Duvar rengini değiştirebilirsiniz duvar pembe koltuklar pembe biraz kapatmış gibi modeli gözüme öyle geldi açık gri olabilir kum beji olabilir seçeceğiniz perdeye göre ayarlarsınız.Lamba boncuklu falan hoşlanmadım değişirse daha güzel olacaktır tabi karar sizin:16:Masanızın üzeri çok boş aksesuar eksiği var onun dışında gözüme batan bir şey yok güle güle oturun:16:

Cok haklisiniz aksesuar da karar veremiyorum malesef hep oyuzden kaldi modern bi salon degil klasiklerde cok cok agir olucak nasil bi seyler alsam acsba

Yeşil fonlarınızı kaldırdıgınız vakit bile o havayı alacak gibi geliyor.Birde yeşil yastıklar.
Mobilyalarınız çok şık aslında, avangard tercih etmem ama hoş duruyor koltukları fazla klasik.
Ama genel olarak güzel bir salon

Kızlarında dediği gibi pek görünmüyorlar ama gümüşlüğünden anladığım kadarıyla mobilyan country mi?

Ereğ country ise koltukların daha klasik kaçmış.

Ve perdelerin. Mutlaka değiştirmelisin. Direkt çıkar at o fonları. Fonsuz dursun daha iyi.

Ama daha detaylı fotoğraf çekersen daha çok fikir verebilriz.

Pardon şimdi gördüm çekmişsin.

Evet mobilyan countrye yakın ama koltukların daha klasik. Nasıl düştün böyle bi hataya arkadaşım :(

Sevimlileştirebileceğin bi detay bulamadım me yazıkki arkadaşım.

Yok mobilyada avangard koltuklarda ayni takim koltijlarin ustlerindeki varaklari cikarttirsam daha mi iyi olur sanki

Cok haklisiniz aksesuar da karar veremiyorum malesef hep oyuzden kaldi modern bi salon degil klasiklerde cok cok agir olucak nasil bi seyler alsam acsba

Çok şirin avangard tarzı aksesuarlar var ikeaa da english home da oldukça mevcut şeker gibiler pembeler beyazlar maviler uçuş uçuş biblolar çiçekler resimlikler mumlar değişik hava katacaktır şamdan olabilir yakışır yani salonunuza fazla kalabalık göstermeden sade olabilecek birkaç aksesuar ve masa üstü boncuklu işlemeli şeyler örtebilirsiniz konsolunuzada aynı şekilde :16:

Back
X