Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon express tırnak süsleme seti aldım. berbat sakın almayın:(
- Konu Sahibi sedef_35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?15 lira verip tırnak süsleme seti aldım. hani şu tırnaklara damga basılanlardan. ama almaz olaydım. iğrenç.insanları kandırıyorlar
anladıgım kadarıyla disklerden bahsediyorunuz..
eger onlardan bahsediyorsanız böyle bi konu açmanız çok yanlış olmuş zira bi çok insan o damgalarla neler yapıyorlar...
bende gittigidiyordan aldım bu seti. gerçekten kötü. e taklit ürün çünkü. gerçek konad değil. bende çok hayal kırıklığına uğradım. ne sıyıraç sıyırıyor. ne damgaya desen çıkıyor.kredi kartıyla sıyırdım ondada desenin oje kalmadı.
gercekten anlamadım bende kredı kartıyla sıyırıyorum ama cıkıyor bir sorun yasamadım :44: belkıde gercek konad kullanmadıgım ıcın bna o kdr kotu gelmıyordur bılemıyorumm..
gercekten anlamadım bende kredı kartıyla sıyırıyorum ama cıkıyor bir sorun yasamadım :44: belkıde gercek konad kullanmadıgım ıcın bna o kdr kotu gelmıyordur bılemıyorumm..
Seninkinin rengi lila gibimi canım. Benimki ondan. Çok kötü yaa kaç kere denediysem olmadı. Bütün desenleri denedim tek tek olmadı üstündeki jelatini felanda çıkardım yanii.
Seninkinin rengi lila gibimi canım. Benimki ondan. Çok kötü yaa kaç kere denediysem olmadı. Bütün desenleri denedim tek tek olmadı üstündeki jelatini felanda çıkardım yanii.
Genelde üzerlerinde çok ince bir tabaka jelatin olabiliyor ona bi bakın.bide ojeniz yeteri kadar opak degilse falanda ojenin tümü sıyırırken gidebiliyor
evet lıla sette 5 dısk 1 stamper ve 1 sıyırac vardı bırde dıskı koymaya plastık bısey..ama ndn olmuyor sızın anlamadım suan yapmam mumkun dgl ama en kısa zmnda yapıp fotosunu koyucam cnm
- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
geçen hafta ben de aldım..aynen kredi kartıyla sıyırıyorum olmuyor..
videolarına bakıyorum takır takır yapıyorlar..sinir oldum..
sanırım
ya bizim aldıklarımız orjınal değil, netten sipariş vermiştim görerek almadım zaten gazete kağıdına sarıp göndermişler bide..
ya diskler yeterince derin değil
ya da kullandığımız oje yeterince yoğun değil.
en az 15 ojeyle denedim olmuyor..en kısa zamanda flormarın supermatte ojesini alıp denicem bakalım..
videolarına bakıyorum takır takır yapıyorlar..sinir oldum..
sanırım
ya bizim aldıklarımız orjınal değil, netten sipariş vermiştim görerek almadım zaten gazete kağıdına sarıp göndermişler bide..
ya diskler yeterince derin değil
ya da kullandığımız oje yeterince yoğun değil.
en az 15 ojeyle denedim olmuyor..en kısa zamanda flormarın supermatte ojesini alıp denicem bakalım..
- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
Genelde üzerlerinde çok ince bir tabaka jelatin olabiliyor ona bi bakın.bide ojeniz yeteri kadar opak degilse falanda ojenin tümü sıyırırken gidebiliyor
tatlım fotodaki tırnak süslerini sen yaptıysan hangi ojeyle yaptığını öğrenebilirmiyim...
tatlım fotodaki tırnak süslerini sen yaptıysan hangi ojeyle yaptığını öğrenebilirmiyim...
evet canım ben yaptım genelde akrilik boya kullanıyorum ben çizim yaparkennn
- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
kızlar ben salon expr. gitti gidiyordan kargo dahil 6tl ye aldım. metal plakaların üzerindeki jelatini çıkartığınızdan emin olun ve yoğun ojelerle deneyin. sıyırtaçın ön yüzeyiyle hızla çekin diğer tarafı ojeyi sadece plaka üzerinde dağıtır. bunu kardeşim bu setle yaptı umarım yardımcı olmuşumdur.. :)
ben de beceremedim sanırım ojeden kaynaklı. Yapabilenler ne tür oje kullanıyor acaba?
rengini ilk katta veren,opak ojelerde oluyor ve ojenın bıraz gec kuruyan olması lazım dıskte kuruyunca cıkmaz malum
harika yapmışsın. işte benimki de aynı set. ama benim damgalarım o kadar net çıkmıyor. ben böyle işlere yatkınım aslında. acaba ojenin markasından mı kaynaklanıyr?Eki Görüntüle 545150 kızlar ben salon expr. gitti gidiyordan kargo dahil 6tl ye aldım. metal plakaların üzerindeki jelatini çıkartığınızdan emin olun ve yoğun ojelerle deneyin. sıyırtaçın ön yüzeyiyle hızla çekin diğer tarafı ojeyi sadece plaka üzerinde dağıtır. bunu kardeşim bu setle yaptı umarım yardımcı olmuşumdur.. :) Eki Görüntüle 545152
- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
harika yapmışsın. işte benimki de aynı set. ama benim damgalarım o kadar net çıkmıyor. ben böyle işlere yatkınım aslında. acaba ojenin markasından mı kaynaklanıyr?
normalde golden rose kullanıım ama baskı yaparken flormak onu kullanırım