Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon dekorasyonu yardım!!! acill!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
merhaba arkadaşlar.düğünüme 3 hafta kaldı malumunuz hazırlıklar yogun. şimdi benim salon takımım koltukları gri renkte , yemek odam wenge, gecen perde almaya gittik grili siyahlı perdeler begenmiştim. ama dün perdeci aradı yeterli kumas bulamadıgını ve değiştirmemiz gerektigini söyledi. benimde aklıma öşyle bi fikir geldi.her taraf gri olursada çok soluk olacak gibi perdeleri kırmızı gri siyah kombinli bi perde ve yine aynı kombinlerde bi halı alsam odaya biraz renk mi katsam ne dersiniz sizce nasıl olur? bi fir verin acil aksam perdeciye gidecegim cünkü:58:

merhaba arkadaşlar.düğünüme 3 hafta kaldı malumunuz hazırlıklar yogun. şimdi benim salon takımım koltukları gri renkte , yemek odam wenge, gecen perde almaya gittik grili siyahlı perdeler begenmiştim. ama dün perdeci aradı yeterli kumas bulamadıgını ve değiştirmemiz gerektigini söyledi. benimde aklıma öşyle bi fikir geldi.her taraf gri olursada çok soluk olacak gibi perdeleri kırmızı gri siyah kombinli bi perde ve yine aynı kombinlerde bi halı alsam odaya biraz renk mi katsam ne dersiniz sizce nasıl olur? bi fir verin acil aksam perdeciye gidecegim cünkü:58:

canım bence güzel olurr yap derim ayrı bir renk katmış olursun eve

Ya ne kadar yardımcı olurum bilmiyorum ama bence iyi düşünmüşsün kırımızı araya renk katar
bence hoş olur

canım bence güzel olurr yap derim ayrı bir renk katmış olursun eve

çok sağol canım benim yorumun için bende yapmak istiyorum inşallah güzle olur kafam cok karısık mobilyacı perdeci herseyde sorun cıkıyor cıldırmak üzereyim

çok sağol canım benim yorumun için bende yapmak istiyorum inşallah güzle olur kafam cok karısık mobilyacı perdeci herseyde sorun cıkıyor cıldırmak üzereyim

walla casnım oluyor düğün zamanı böle aksilikler yaa sıkma canını inan bende yaşadım aynı sorunları
ama canını sıkma tamammı

walla casnım oluyor düğün zamanı böle aksilikler yaa sıkma canını inan bende yaşadım aynı sorunları
ama canını sıkma tamammı

sağol canım ya işte ister istemez takıyor insan . hepsi geçecek inş 12 marta kadar cok mutlu olacagım kendimi böyle motive ediyorum zaten

$10790R.webp$10939WK.webp
perdeyibegenirsem bugün halılarıda bu ikisinden birini düşünüyorum sizce nasıl

canım bencee 2. halı derimm ben mesela benim halımı kayınvalidem ler aldı ben yoktu
içinde gri vardıı dedim nasıl olacak evde hiç gri bişi yokk sonra perdemi gri yaptırdım busefer uyumlu olduu ev resimlerime baktıysan görmüşsündür

canım bencee 2. halı derimm ben mesela benim halımı kayınvalidem ler aldı ben yoktu
içinde gri vardıı dedim nasıl olacak evde hiç gri bişi yokk sonra perdemi gri yaptırdım busefer uyumlu olduu ev resimlerime baktıysan görmüşsündür

baktım canım güzel güzel otur evin çok hoş görünüyor.benimkide güzel olcak inşallah kırmızı cok yakısıyor salona

Bence beyaz(çok çiğ bir beyaz olmayacak ),kırmızı, siyah kombinasyonları hem gri koltuklara hem de wenge yemek odasına uyar. Ayrıca halını ne çok açık ne çok koyu tonlarda alma. Çok koyu halı mekanı küçük gösterir ve evi renk uyumu açısından boğabilir, çok açık halıyı da sık sık temizlemek gerekir. :3:

slmm
ben de yeni evime geçicem
salonumu bu renklerde düşünüyordum
halı da sağdaki halı olucaktı...

gerçi ben salonumu tamamen değiştiriyorum renk vs.. ama olsaydı seninki gibi olucaktı..
kesinlikle sağdaki

Bence beyaz(çok çiğ bir beyaz olmayacak ),kırmızı, siyah kombinasyonları hem gri koltuklara hem de wenge yemek odasına uyar. Ayrıca halını ne çok açık ne çok koyu tonlarda alma. Çok koyu halı mekanı küçük gösterir ve evi renk uyumu açısından boğabilir, çok açık halıyı da sık sık temizlemek gerekir. :3:

slmm
ben de yeni evime geçicem
salonumu bu renklerde düşünüyordum
halı da sağdaki halı olucaktı...

gerçi ben salonumu tamamen değiştiriyorum renk vs.. ama olsaydı seninki gibi olucaktı..
kesinlikle sağdaki

Perdeler çok hoş olur. 2. halı da çok güzel

kesinlikle 2.halı canım daha modern ve şık duruyor bayıldımmmmmm all all lütfen bunu alll :9:

kızlar gece haftadan bu haftaya çok şey değişti ilk anlaştığımız perdeciyle sorunlarımız devam edince ordan vazgeçmek zorunda kaldık başka perdeciden tekrar her oda için perde beğendik. kırmızı perdeninde içinde bulunduğu kartelayı eve götürdüm perdeciyle birlikte ama koltukların grisinin tonundan dolayı pek hos durmadı altın sarısı ve gümüş yaldızlı karısık geometrik desenli bir perde beğendim en güzel o durdu çünkü perdeler geldikten sonrada ona göre deneyerek bir halı alayım diyorum. sehpa ve konsol içinde üzeri inci ve boncuk işlemeli örtüler aldım metal gümüş rengi akseuarlar aldım mumluklar çerçeveler falan inşallah perde ve halı gelincede hoş olur zaten burdan paylaşacağım kızlar.yorumlarınız ve fikirleriniz için çok çok teşekkürler canlarım:69: aslıcım sizin ev düzme işleri ne durumda seninde az kaldı malum?

Back
X