Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam, 15 gün sonra nişanım var. Dans şarkıma karar verdim. Burcu Güneş Ateş ve suyun aşkı. fakat salona giriş müziği hala bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
selam, 15 gün sonra nişanım var. Dans şarkıma karar verdim. Burcu Güneş Ateş ve suyun aşkı. fakat salona giriş müziği hala bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
benimde 29 nisanda düğünüm var Selami Şahin&Burcu güneş "bir kadın sevdim" şarkısını ilk dans müziği yapmayı düşünüyorum bir dinleyin isterseniz 2. alternatif olarak Sinan özen "seni çok seviyorum" var sizce nasıl olur?