- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Flormar'da da var canım. Birde flormarın e vitaminli katikül yağı var sarı renkli, bulursan onuda al, başarılı...Sağol canım genelde flormar tercih ediyorum,bir bakayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flormar'da da var canım. Birde flormarın e vitaminli katikül yağı var sarı renkli, bulursan onuda al, başarılı...Sağol canım genelde flormar tercih ediyorum,bir bakayım.
Tamam kesin alıcam.Flormar'da da var canım. Birde flormarın e vitaminli katikül yağı var sarı renkli, bulursan onuda al, başarılı...
Markanın tırnak yağını, kütikül temizleyici jelini ve ojelerini kullanıyorum.Bir kez de sprey çorap (aslında bi nevi bacak fondöteni) almıştım.
Tırnak yağı, kütikül jeli ve ojelerinden memnun kaldım, o meşhur sprey fondöteni ise sevemedim, belki de Antalya nın nemli sıcağından dolayı aktı ve kıyafetlerimi boyadı.
Tırnak güçlendirici bir ürününü kullanmadım, genelde kalın ve güçlü olmuştur zaten tırnaklarım.
Kılıçbalığı mesajında yazmış hangi eksikliklerin ince ve kırılgan tırnaklara yol açtığını.Benim de son zamanlarda tırnaklarım kırılmaya, saçlarım dökülmeye başladı ve test sonuçlarım gösterdi ki B12, D vitaminleri ve demir eksikliği varmış, ilaçları kullanmaya başladığımdan beri düzelme var.
Vücudunuzdaki bir vitamin veya mineral eksikliğinden kaynaklanıyorsa sorun, kozmetikler sorunu çözmeye yetmeyebilir, bunu da göz önünde bulundurun.
O sprey fondoteni bende kullanamadım Kitty, çok mat ve garip duruyor, kıyafetlere bulaşıyor zaten rengide uyduramadım. Mac Face And Body daha parlak ve natural bir sonuç yaratıyor bence.
Çinko için herhangi bir şey dedi mi doktorun?
Çinko için birşey demedi.Sadece yazdıklarımı yani B12,D ve demir eksik dedi.
Mac in methini duydum, solaryuma giriyorum bu ara, aslında pek adetim değildir, biraz da bahar ayları kapalı geçti bu sene Antalya da bile, güneşlenemediğim için belki D vitamini eksikliğime de iyi gelir diye giriyorum.
Bronzlaştıktan sonra kuru yağ tarzı ürünler gayet güzel sonuç veriyor,body shop un beautifying oil diye bir ürünü var, vücuduna da saçına da sürebiliyorsun, misler gibi de kokusu var.Önümüz yaz olduğundan yine bu üründen kullanırım, Mac i kışın alabilirim belki, tavsiyen için teşekkürler :)
Enemmm yok kuzum tavsiye babında paylaşmadım aslında Solaryuma yakında ben de başlayacağım 5 dakikalık seanslarla, bu yaz tatil planım var cildimi alıştırayım yoksa yine haşlanacağım
Kuru yağ olarak ben Yves Rocher'in Monoi Tahitisini kullanıyorum veya Davines'in yağlarını resmen hayat kurtarıcılar. Body Shop'u da denerim.
Velhasıl Sally Hansen'in bu ürününün başarısız olduğu konusunda hemfikiriz. Bronzluğun verdiği o parlak görüntüyü vermiyor o kesin.
Davi
Davines kullanmadım hiç, yves rocher ve TBS yi aynı ayar görüyorum, hep birbirinin muadili ürünler üretiyorlar zaten.Benim evime TBS yakın olduğundan ben onun ürünlerinden alıyorum.Güneşlenip duş aldıktan sonra bu tip yağlar hem güzel nemlendiriyor, hem ışıltı katıyor, hem de mis kokuyorlar :)
Nerden girdik bu konulara, canım bir güneş-deniz çekti ki anlatamam!