Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sally hansen kullanan varmıı??
- Konu Sahibi Yorkie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben turkiyede buldugum en kaliteli tirnak urunu daha pahali markalari denemedim ama denemedigim oje kurutucu kalmamisdi huzuru bunda buldum snra dier urunlerinide kullanmaya basladim siddetle tavsiye verilen her kurus helali hos olsun
Ya evet çok ucuz bır urun değil ve o kadar cok sey kullandım kı artık bı tane kalıtelı bır urun alıp kokten bıtırmek ıstıyorum umarım ıse yarar
- 14 Haziran 2011
- 79
- 44
- 98
Kızlar tırmaklarım cok gucsuz ve cok cabuk kırılıyor bende sertleşmesini istıyorum sally hansenın urunlerını çok met edıyolar aranızda kullanan varmı varsa memnun kaldımı??????:18:
ben ojelerini kullanıyorum ama hiç memnun değilim fiyatına göre kalite çok düşük 1- 2 liralık oje kalitesinde... ojelerindeki kalitesizliği görünce de diğer bakım ürünlerini hiç denemedim açıkçası.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Kızlar tırmaklarım cok gucsuz ve cok cabuk kırılıyor bende sertleşmesini istıyorum sally hansenın urunlerını çok met edıyolar aranızda kullanan varmı varsa memnun kaldımı??????:18:
Ben bir çok ürününden memnunum bence kullanabilirsin fakat tırnaklarının bu kadar ince olmasının sebeplerinide ortadan kaldırman gerek mesela eldivensiz bulaşık yıkamak vs gibi...
Birde vazelin ve limon kolonyası kürü var onu araştır, tırnakları hem beyazlatıyor hem güçlendiriyor...
- 14 Haziran 2011
- 79
- 44
- 98
ben aldığım sally hansen ürünü hala deneme aşamasındayım. şu anda hem ellerime hem ayak tırnaklarıma uyguluyorum. el tırnaklarım yine kırıldı ayaklarım nispeten daha iyi. bakalım neler olacak. bu akşam 3 ncü küre başlıcam. 4 gün kullan 4 gün kullanma şeklinde her bir kür. benim tırnaklarım ama ayak dahil inanamazsınız inceliğine. (((
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
ben aldığım sally hansen ürünü hala deneme aşamasındayım. şu anda hem ellerime hem ayak tırnaklarıma uyguluyorum. el tırnaklarım yine kırıldı ayaklarım nispeten daha iyi. bakalım neler olacak. bu akşam 3 ncü küre başlıcam. 4 gün kullan 4 gün kullanma şeklinde her bir kür. benim tırnaklarım ama ayak dahil inanamazsınız inceliğine. (((
İnce tırnaklar için 15 yaşında benimde kullandığım bir kür var;
Bir su bardağı ılık su, 3 çorba kaşığı zeytinyağı ve 3 çorba kaşığı taze sıkılmış limon suyu
10 gün bıyunca her gün 20 dakika ellerimi bu karışımda beklettim ve o kağıt gibi incecik tırnaklar ciddi manada güçlendi aradan yıllar geçti o kuvveti hala yerinde... Ben tarifi bu şekilde hatırlıyorum ama belki başka şekilleri de vardır araştır canım... Eğer kullandığın kürden fayda görmezsen bunu yaparsın... Birde lütfen bulaşık vs gibi deterjan gerektiren işlemlerde eldiven kullan canım çünkü deterjanlar tırnakların düşmanı.
- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
cnm bnde aynı dertten muzdarip durumdaydım senn gibi. Ama bu markanın ürünleri çok pahalı o kadar para vermek de istemedim. Biraz araştırdım. Kalyon diye bir marka var. Çokda uygun 5 TL gibi bir fiyatı var. bn banyodan çıktıktan sonra onun tırnak ve tırnak eti peelingini uyguluyorum. Sonrada yine kalyonun tırnak ve tırnak eti bakım yağını sürüyorum. İnan ayda en fazla 3 kere yapmama rağmen tırnaklarım kendine geldi
Tabi tırnak kırılması birazda beslenmeyle alakalı bir durum. Bol bol vitaminli şeyler tüketmen gerekirki tırnakların güçlensin
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
cnm bnde aynı dertten muzdarip durumdaydım senn gibi. Ama bu markanın ürünleri çok pahalı o kadar para vermek de istemedim. Biraz araştırdım. Kalyon diye bir marka var. Çokda uygun 5 TL gibi bir fiyatı var. bn banyodan çıktıktan sonra onun tırnak ve tırnak eti peelingini uyguluyorum. Sonrada yine kalyonun tırnak ve tırnak eti bakım yağını sürüyorum. İnan ayda en fazla 3 kere yapmama rağmen tırnaklarım kendine geldi
Tabi tırnak kırılması birazda beslenmeyle alakalı bir durum. Bol bol vitaminli şeyler tüketmen gerekirki tırnakların güçlensin
Bir mesaj üstte bir kür önermiştim, tekrar kopyalıyorum muhakkak sende dene; ve evet kalyon başarılı ama önce doğal yollarla güçlendirmeli
Bir su bardağı ılık su, 3 çorba kaşığı zeytinyağı ve 3 çorba kaşığı taze sıkılmış limon suyu
10 gün bıyunca her gün 20 dakika ellerimi bu karışımda beklettim ve o kağıt gibi incecik tırnaklar ciddi manada güçlendi aradan yıllar geçti o kuvveti hala yerinde... Ben tarifi bu şekilde hatırlıyorum ama belki başka şekilleri de vardır araştır canım... Eğer kullandığın kürden fayda görmezsen bunu yaparsın... Birde lütfen bulaşık vs gibi deterjan gerektiren işlemlerde eldiven kullan canım çünkü deterjanlar tırnakların düşmanı.
- 14 Haziran 2011
- 79
- 44
- 98
Sevgili Kılıçbalıgı ; yeni okudum cevabını. hemen denemeye başlıcam. dün manikür, pedikür yaptırdım. şu an elim ayağım ojeli. ancak h.içi ojeleri silince uygulama yapıcam. deterjan konusunda haklısın cnm. çok çok tşk ederim. geri dönüş yapacağım. sevgilerimle.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Sevgili Kılıçbalıgı ; yeni okudum cevabını. hemen denemeye başlıcam. dün manikür, pedikür yaptırdım. şu an elim ayağım ojeli. ancak h.içi ojeleri silince uygulama yapıcam. deterjan konusunda haklısın cnm. çok çok tşk ederim. geri dönüş yapacağım. sevgilerimle.
Rica ederim canım. Manikür varkende badem yağı ile diplere masaj yapabilirsin mesela, bu da hem daha hızlı tırnak uzaması sağlıyor hem yine tırnakları güçlendiriyor.
- 11 Nisan 2015
- 1
- 0
- 1
- 30
merhaba benim tırnaklarım çok kırılgan , kıyafetlerimi giyerken bile sürekli ters dönüyo. Ürünü aldım 4 gün her gün bir kat ekleyerek kullandım, ara verdim yeniden başladım. kesinlikle hiç bir işe yaramadı, 45 liraya almıştım, sakın almayın 5 liralık tırnak sertleştiricilerle aynı , bir farkı yok, mucize beklemeyin..
- 4 Şubat 2015
- 88
- 38
- 18
- 45
Bir mesaj üstte bir kür önermiştim, tekrar kopyalıyorum muhakkak sende dene; ve evet kalyon başarılı ama önce doğal yollarla güçlendirmeli
çok sağol, ben de yapayım bu kürü. çünkü bildiğin kağıt gibi eğilip bükülüyor. ve kat kat ayrılıyor çok rahatsızım.
Bir de ben çok oje sürüyorum, hiç boş kalmıyor tırnaklarım acaba ondan mı bu kadar cansız ?
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
çok sağol, ben de yapayım bu kürü. çünkü bildiğin kağıt gibi eğilip bükülüyor. ve kat kat ayrılıyor çok rahatsızım.
Bir de ben çok oje sürüyorum, hiç boş kalmıyor tırnaklarım acaba ondan mı bu kadar cansız ?
Ojenin böyle bir etkisi olmaz merak etme, olsa en başta bizim tırnakların çıt çıt gitmesi gerekirdi hatta tam tersi oje koruma sağlıyor bir miktar.
Ojeden önce muhakkak renksiz bir cila, kalsiyum jel veya özel bir bakım ojesi kullan. Özellikle sedefli ve pigmentli renkler için bu şart. Bunun haricinde daha öncede yazdığım gibi deterjanlar bazı sıvı sabunlar ve hatta normal sabunlar bile tırnakları inceltiyor. Ben eldivensiz asla bir şey yapmıyorum bu yüzden.
Birde en önemli konulardan biri, tırnakların kat kat ayrılmasının en önemli sebebi demir, folik asit ve çinko eksikliği oluyor. Bu yüzden tez vakitte bir kan tahlili yaptır derim.
- 4 Şubat 2015
- 88
- 38
- 18
- 45
Çok çok teşekkürler Kılıçbalığı. Ben de suyu çok seviyorum sürekli deterjan ve su ile oynuyorum. Eldiven takamyı alışkanlık haline getirmek lazım evet demir eksikliği olabilir bak. zaten 37 yaşındayım bu zamana kadar normal demir değeri görmedim. Renksiz cila kullanırsam oje de kolay çıkar. kırmızı ojeleri temizlemek de bir iş. İyi oldu söylediğin.Ojenin böyle bir etkisi olmaz merak etme, olsa en başta bizim tırnakların çıt çıt gitmesi gerekirdi hatta tam tersi oje koruma sağlıyor bir miktar.
Ojeden önce muhakkak renksiz bir cila, kalsiyum jel veya özel bir bakım ojesi kullan. Özellikle sedefli ve pigmentli renkler için bu şart. Bunun haricinde daha öncede yazdığım gibi deterjanlar bazı sıvı sabunlar ve hatta normal sabunlar bile tırnakları inceltiyor. Ben eldivensiz asla bir şey yapmıyorum bu yüzden.
Birde en önemli konulardan biri, tırnakların kat kat ayrılmasının en önemli sebebi demir, folik asit ve çinko eksikliği oluyor. Bu yüzden tez vakitte bir kan tahlili yaptır derim.
sevgiler.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Rica ederim canım.Çok çok teşekkürler Kılıçbalığı. Ben de suyu çok seviyorum sürekli deterjan ve su ile oynuyorum. Eldiven takamyı alışkanlık haline getirmek lazım evet demir eksikliği olabilir bak. zaten 37 yaşındayım bu zamana kadar normal demir değeri görmedim. Renksiz cila kullanırsam oje de kolay çıkar. kırmızı ojeleri temizlemek de bir iş. İyi oldu söylediğin.
sevgiler.
- 11 Mart 2015
- 91
- 39
- 13
- 42
Hangi markada var alt kat olarak sürebileceklerimiz?
Ojenin böyle bir etkisi olmaz merak etme, olsa en başta bizim tırnakların çıt çıt gitmesi gerekirdi hatta tam tersi oje koruma sağlıyor bir miktar.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Yerli veya yabancı her markada bulunur.Hangi markada var alt kat olarak sürebileceklerimiz?
- 11 Mart 2015
- 91
- 39
- 13
- 42
Sağol canım genelde flormar tercih ediyorum,bir bakayım.Yerli veya yabancı her markada bulunur.