Doğuma Hazırlık sallanan beşik alıcam,fikirlerinizi paylaşır mısınız..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
8
0
41
arkadaşlar, sallanan ve yükselebilen beşik almayı düşnüyorum.. iki marka baktım ,internetten.. aranızda kullanan varsa nerden ve kaça aldıklarını paylaşabilir mi acaba? bir de bu tür beşiklerin plastik olması nedeniyle acaba bebeğin ağrılığı atrıırkça kırılma, esneme gibi durumlar olabilri mi diye merak ettim,,şimididen teşekkürler..

siida'cım benım bu sayfada actıgım bı konu var buda benım kızımın sepeti diye bı bak ostersen resımlerı fılanda var bız onu 300 e aldık ıcındekılerde dahil cicibliğide var resımde yokda opuyorumnanaktan

sağol canım,dün bakmıştım ama nerden aldığını yazmamıştın galiba..

Canım istediğin beşik bende de var ben 350 ye aldım cibindiriği içinin nevresim takımı ve yatağı dahil sana markasını özel msj atarım.

Ben park yataklardan aldım canım

küçük beşiklerde uzun süre yatamıyorlar hemen hareketleniyor bebişler istersen internette birde park yatakları araştır.

kızımın karyola beşiği var büyüyebilenlerden
oğluma park yatak aldım kızımı uyandırmasın dıye onun odasında yatıramıyacağım için daha iyi oldu çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…