salisilik asid ve alkol

batık uzerındekı derılerı kaldırmak ıcın asitli peeling batıklara ıyı gelır alkollu olması kuru cıltlerı bıraz daha kurutabilir

ikinci seansa geçmedim daha epilasyon yapmam lazım üşendim bir kaç gündür
yapıcam inşallah beklemedeyim canım anlıycan

arkadaslar bende yıllardır yapmadıgım sey kalmamasına ragmen hıc bır sonuc alamamıstım takı doktor bu cozelti karısımı onerene dek 2 lt olmak uzere kullandım ve ardından tatıle gıttım guneste bacaklarımıda yaktım zaten derisi soyulmus olan bacaklarım super derecede guzel oldu aynı o ozendıgımız ve nasıl oluyo acaba yaa dıye ımrendıgımız bacaklara sahıp oldum fakat o kadar buyuk bı hata yaptım kı o super cıldımdekı batıkları bu kıs tekrar oynadım ve bır ıkı tane yara ve ızlerı olustu sımdı gıttım yıne yaptırdım eczaneye kullanıyorum tamamen lekeler ve yaralar gecınce de solaryuma gırecegım. ınsallah gecen yazın kı gıbı olur... sabırla kullanın yalnız gazlı bezle sılme ıslemını yapmanızı onerırım gunde ıkı defa yapn 1 haftadan sonra acımaya baslıyor halıyle derı yanıyor ama devam edın derım ben boyle kurtulmusum ama saf gıbı yıne 2 yerı ıgneyle oydum..

KARISIM ICIN:

alkol salisilik asit %2 lik 2000 cl
recetenin aynısını yazdım arkadaslar.
birde bu doz 2 lt yapıyor yani 2 sise .... gecmis olsun..

ee cnm kullanmaya başladın mı peki yyine?ne durumdalar geçti mi izler yine...bilgilendirisen seviniriz...kaç haftada geçiyorlar tamamen??

Ben de salisilik asit alkol karışımını dediğiniz oranda eczaneye hazırlattım 1 haftadır aksatmadan her gece sürüyorum. Benim de batıklarla oynamaktan dolayı bacaklarımda çokça leke izi mevcut, henüz çok bariz bir soyulma gerçekleşmedi ama pamukla sürerken parmaklarım çokça etkilendiği için onlar bugün soyulmaya başladı. Eğer diğer bölgeler de böyle soyulursa umutluyum gelişmeleri paylaşırım

Kizlar salisilik asit sert deriyi yumusatarak soyma islemi yapar genelde ayak bakimi icin sert topuklari yumusatmak amaciyla flan kullanilir. Bacak derisi ayak kadar sert olmadigi icin dokulmeleri goremeyebilirsnz ama bacaklardaki kuruluk bile peeling etkisi yaptiginin habercisidir.

Ayağa nasıl uygulanıyor merak ettim. Benim derim çok sert değil ama şimdi gratiste 30 liraya çıkan o tek kullanımlık maske yerine geçecekse ayak bakımını boşladığım sıralar kullanabilir ya da birilerine önerebilirim. Uygulanışını tarif ederseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…