- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Teşekkürler size de çok geçmiş olsunEvet canım bizde p salgına yakalananlardanız
Kan testi yapılmadı bize ama infualenza virüsüyle aynı bekirtiler
Benimde dünden beri geçmeyen baş ağrım var boğaz ağrısı
ateşim bugün düne göre iyi neyse ki
Herkese çoook geçmiş olsun
Akşama bende deneyeyim çok geçmiş olsun biran önce atlatırsınız inşallahAralık ayında bi tutuldum dahada kurtulamadim,çok fena bogaz enfeksiyonu gecirdim 2kere,anca antibiyotik tedavisi ile toparladim sanmiştim ama sürekli tekrarlayan bi hastalık var, öksürük ve grip bi türlü geçmiyor, şu güne kadar sadece 5er günden 10gün ayaktaydim. 5aylık hamileyim2tanede cocugum var ve gurbetteyim Annem geldi artık 1haftadır yanimda.
Ben zencefil,bal,limon yapıyodum sıcak suya katıp iciyodum.
Bide siyah turpun icini oyup igneyle altını delip agzı geniş bir bardagın icine oturtun altindan sıvı bir şekilde bardaga dolacaktır karışım,zencefilli bal koyuyorum en az 5saat bekletip hergün 1yemek kaşıgı içtim.
Ben hamilelikten dolayı çok agir geciriyorum ,ama çocuklarimdada bende ilaçsız atlatmamiza vesile oluyodu bu karışımlar.
Çok geçmiş olsun.....
doğal antibiyotik.en azından bagırsak florası iki sene kaybetmeyecekBunları içipte ayağa kalkmamam haksızlık olur tarifeçok teşekkür ederim tarif için
evet ılıyınca suyunu alıyorum sadece kullanmak içinsüzücez mi soğanlı suyu?
Ben de hastayim suan. Ilk uc gun atesim dusmedi. Sizin 5 gunu geciyormus ates, eger yine dusmezse mutlaka daha tesekkullu biyerde tahlil yaptirin. Oksuruk halsizlik vs olagan grip gostergeleri ama uzun sure gecmeyen ates gripten baska seylere isaret edebilir,ihmal etmeyin. Gecmis olsun.Merhaba hanımlar umarım iyisinizdir zira ben pek iyi değilimYaklaşık beş gündür hiç geçmeyen ateş ve öksürükten muzdaribim gece başımın ağrısıyla uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum hastaneye zaten gittim küçük bir yerde yaşıyorum her gidene aynı ilaçları yazıp yolluyorlar ve ben iyileşmek bilmiyorum
Varmı öksürüğe iyi gelen tarifleriniz ya da önerileriz
Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?