- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Teşekkür ederim deneyeyim işten çıkıncaZencefil bal kaynamış süre konup karıştırılır içilir çok da iyi gelir.
Ateş geçmeyen bi atesse yakın ilçelerde ki yahut il merkezinde ki hastaneye acilen görün
Başlarda grip sandim bi haftada geçer diye düşünüyordum 4 hafta oldu evet şuan ilk zamanlara göre çok çok daha iyiyim ama hala henüz tam olarak geçmiş degil toplu alanlara girmeye korkuyorumMerhaba hanımlar umarım iyisinizdir zira ben pek iyi değilimYaklaşık beş gündür hiç geçmeyen ateş ve öksürükten muzdaribim gece başımın ağrısıyla uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum hastaneye zaten gittim küçük bir yerde yaşıyorum her gidene aynı ilaçları yazıp yolluyorlar ve ben iyileşmek bilmiyorum
Varmı öksürüğe iyi gelen tarifleriniz ya da önerileriz
Şimdiden teşekkür ederim
Yaa demeyinn ben beş gün sabredemedim dün gece aile gittim duramadım verdiğim ilaçlar kesin çözüm değil dinleneceksin en az 7-8 gün sürer dedi anlık rahatlatsın diye de iğne yazmıştı. Şimdi yine aynı sadece öksürük olsa belki başedeceğim ama bu baş ağrısı beni mahvediyorBende neredeyse 1 ay öksürdüm, geçtiğini sanmıştım. Geçmemiş ara vermiş heralde, dünden beri yine boğazlarım yanıyo
Ben hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum inanınBaşlarda grip sandim bi haftada geçer diye düşünüyordum 4 hafta oldu evet şuan ilk zamanlara göre çok çok daha iyiyim ama hala henüz tam olarak geçmiş degil toplu alanlara girmeye korkuyorum
Bu sene gerçekten çok ağır bi salgın var
Çokk iyi olur gerçekten bekliyorum ❤bende süper bi tarif var bulup yazayım hemen
Bunun içine bal felan mı konuluyorduSiyah turp. Kesin çare.
Bunları içipte ayağa kalkmamam haksızlık olur tarife1 baş soğanı yemeklik doğrayıp bir bardak içe susuyla kaynatın.kaynadıktan sonra 5 dakika daha kısık ateşte kaynasın.alıtnı kapatıp ılımasını bekleyin.ılıyınca bir kavanoza boşaltın içine 5 yemek kaşığı kadar bal,1 tane limon suyu,3 kaşık kadar doğak pekmez,1 çay kaşı kadar toz zencefil, 1 çay kaşığı kadar toz zerdeçal 3 tane karanfil,1 çay kaşığı kadar toz tarçın.ben birazda zeytin yağı ekledim 2 yemek kaşığı kadar ağzını kapatıp çalkala doğal şurup.serin yerde 20 gün kadar kullanılabiliyor.çocuklarıma 1 tatlı kaşığı kadar içiriyorum.büyükler 1 yemek kaşığı kadar içebilir.1 yaş altındakilere bal var sakın vermeyin.bide ben ikinci yaptığıma sarımsakta doğradım 1 büyük diş.
Evet.Bunun içine bal felan mı konuluyordu
1 baş soğanı yemeklik doğrayıp bir bardak içe susuyla kaynatın.kaynadıktan sonra 5 dakika daha kısık ateşte kaynasın.alıtnı kapatıp ılımasını bekleyin.ılıyınca bir kavanoza boşaltın içine 5 yemek kaşığı kadar bal,1 tane limon suyu,3 kaşık kadar doğak pekmez,1 çay kaşı kadar toz zencefil, 1 çay kaşığı kadar toz zerdeçal 3 tane karanfil,1 çay kaşığı kadar toz tarçın.ben birazda zeytin yağı ekledim 2 yemek kaşığı kadar ağzını kapatıp çalkala doğal şurup.serin yerde 20 gün kadar kullanılabiliyor.çocuklarıma 1 tatlı kaşığı kadar içiriyorum.büyükler 1 yemek kaşığı kadar içebilir.1 yaş altındakilere bal var sakın vermeyin.bide ben ikinci yaptığıma sarımsakta doğradım 1 büyük diş.
Aralık ayında bi tutuldum dahada kurtulamadim,çok fena bogaz enfeksiyonu gecirdim 2kere,anca antibiyotik tedavisi ile toparladim sanmiştim ama sürekli tekrarlayan bi hastalık var, öksürük ve grip bi türlü geçmiyor, şu güne kadar sadece 5er günden 10gün ayaktaydim. 5aylık hamileyimMerhaba hanımlar umarım iyisinizdir zira ben pek iyi değilimYaklaşık beş gündür hiç geçmeyen ateş ve öksürükten muzdaribim gece başımın ağrısıyla uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum hastaneye zaten gittim küçük bir yerde yaşıyorum her gidene aynı ilaçları yazıp yolluyorlar ve ben iyileşmek bilmiyorum
Varmı öksürüğe iyi gelen tarifleriniz ya da önerileriz
Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?