Çok güzel olmuş eline sağlık bayıldım rengine deHerkese Merhaba
En sevdiğim renk olan morun tonu ile özdeşleşen bir spagetti tarifi ile karşınızdayım.
Bence hem rengi hem de tadı çok güzel
Tarifimiz için malzemeler;
Bir paket Filiz spagetti
1 litre acısız şalgam suyu
Zeytinyağı
Tuz
Servis için ;
Lor peyniri
Ceviz
Bal
Şalgam suyunuzu ve üç yemek kaşığı kadar zeytinyağımızı tenceremize koyup kaynamaya bırakıyoruz.Kaynayan suyumuza önce tuzumuzu sonra spagettilerimizi ekleyip ,makarnamızı haşlıyoruz.
Haşlanan makarnalarımızı süzüp servis tabağımıza alıyoruz.
Pişirme aşamamız bu kadar.
Pişen spagettilerimizi servis etmeden önce üzerine lor ,peyniri ,bal ve ceviz ilave ediyoruz.
Bu tamamlayıcı ürünler şalgamın tadına denge veriyor ve makarnamızı daha lezzetli hale getiriyor.
Hepsi bu kadar ,deneyeceklere afiyet olsunEki Görüntüle 3349064 Eki Görüntüle 3349065 Eki Görüntüle 3349066 Eki Görüntüle 3349067 Eki Görüntüle 3349078
Eki Görüntüle 3349083 Eki Görüntüle 3349084 Eki Görüntüle 3349091
Teşekkür ederim aşkomEllerine emeğine sağlık aşkom muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş eline sağlık bayıldım rengine de
valla çok güzel görünüyor deneyebilirim bir günHerkese Merhaba
En sevdiğim renk olan morun tonu ile özdeşleşen bir spagetti tarifi ile karşınızdayım.
Bence hem rengi hem de tadı çok güzel
Tarifimiz için malzemeler;
Bir paket Filiz spagetti
1 litre acısız şalgam suyu
Zeytinyağı
Tuz
Servis için ;
Lor peyniri
Ceviz
Bal
Şalgam suyunuzu ve üç yemek kaşığı kadar zeytinyağımızı tenceremize koyup kaynamaya bırakıyoruz.Kaynayan suyumuza önce tuzumuzu sonra spagettilerimizi ekleyip ,makarnamızı haşlıyoruz.
Haşlanan makarnalarımızı süzüp servis tabağımıza alıyoruz.
Pişirme aşamamız bu kadar.
Pişen spagettilerimizi servis etmeden önce üzerine lor ,peyniri ,bal ve ceviz ilave ediyoruz.
Bu tamamlayıcı ürünler şalgamın tadına denge veriyor ve makarnamızı daha lezzetli hale getiriyor.
Hepsi bu kadar ,deneyeceklere afiyet olsunEki Görüntüle 3349064 Eki Görüntüle 3349065 Eki Görüntüle 3349066 Eki Görüntüle 3349067 Eki Görüntüle 3349078
Eki Görüntüle 3349083 Eki Görüntüle 3349084 Eki Görüntüle 3349091
Teşekkür ederim canomEllerine sağlık kukrişimŞahane olmuş başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımvalla çok güzel görünüyor deneyebilirim bir güneline sağlık canım
Bende bu varUranyumlusu yok muğğğ?
Teşekkür ederim aşkomEllerine sağlık aşkomRengi de çok güzel, kendisi de yarısmada bol şanslar
Rica ederim aşkomTeşekkür ederim aşkom
moru seversin de bu kadar sevmezsin kadın beaaBende bu var
Seviyorum diyorum Merve neden anlamıyorsun anlık aksjsjmoru seversin de bu kadar sevmezsin kadın beaa
Teşekkür ederimrenkler şahaneellerine sağlık
Teşekkür ederimRengin güzelliği.Harika olmuş, başarılar.