• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şalazyon

Eskimeyeninatt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
12
0
86
33
merhaba kızlar gözümde bir ay kadar önce arpacık çıktı, hemen müdahale etmeme rağmen geçmedi :( gözümün üstünde kist var şu an:( ameliyattan çok korkuyorum. Bunun bi çözümü yok mu ‍♀️

Yok malesef aynı sorun bende de var. Benim 4 ay oldu neredeyse ameliyat olmam lazım ama o canlı canlı yapılan iğneden korktuğum için gidemiyorum. Ama ameliyattan başka çaresi yok. Aslında 10 dakikalık bir işlem ama korku malesef engel oluyor gitmeme.

Yok malesef aynı sorun bende de var. Benim 4 ay oldu neredeyse ameliyat olmam lazım ama o canlı canlı yapılan iğneden korktuğum için gidemiyorum. Ama ameliyattan başka çaresi yok. Aslında 10 dakikalık bir işlem ama korku malesef engel oluyor gitmeme.
Canım merhaba ben oldum 2 gün önce ameliyatı hiç canım acımadı, iğneden önce damla yapıyolar zaten. Şu an şişlik bile kalmadı . Eğer büyükse şalazyon rahatsız ediyorsa aldır kurtul. Küçükse zamanla yok oluyor .

Back