şalazyon (kistleşmiş arpacık), 8 aydır terketmiyor beni :(

zaten en çok korktuğum kısmı o iğne safhası. aman Allahımmmmm :S
bakalım canım tavsiyeleri deneyeceğim, geçmezse ameliyat
bu arada baya cesaretlisin demek ki.. sana da çok geçmiş olsun canım..

zaten en çok korktuğum kısmı o iğne safhası. aman Allahımmmmm :S
bakalım canım tavsiyeleri deneyeceğim, geçmezse ameliyat
bu arada baya cesaretlisin demek ki.. sana da çok geçmiş olsun canım..

ama şöle düşün mesela sırf burnu güzel gözüksün diye gidip ameliyat yaptıran var .... onunda acısı ağırısı var .. tamam burda tamaman bayıtlmmıyor ama ne bileyim öyle çok irşey değil ..iyi bir göz doktoru halleder 10 dakikada .... sana geçmiş olsun ....

sağol canım, haklısın. birkaç tavsiye var onları deneyeceğim olmazsa son çare ameliyat..

eşimde vardı ameliyatla alındı senelerce varmış gitmemiş...daha sonra hemen tekrar çıktı biz sanırım doktor tam temzileyemedi dedik ama kendiliğinden gitti çıktıktan 1 hafta sonra...geçmiş olsun...

benim gözüm kapanmıştı şişlikten, ama çok uğraşmıştım ben.

doktor önce şırınganın iğnesini batırıp iltihabı çekmeye çalıştı. o yetmedi oraya kesti, sıktı. ben tabi o ara mefta oldum sanki

sonra yine geliceksin şu tarihte dedi, gitmedim tabi

bigün ağlıyodum, ben böyle mi kalıcam diye, ağlarken orası açıldı kendiliğinden ve tüm iltihap aktı. şimdi hala oradaki kılcal damarlar daha belirgin.

çok geçmiş olsun, sakın ama sakın dokunma...

Bendede vardi kucucuk bisey.esim. bastirdi iki tirnagi arasinda.bir kac gun sonra uc bagladi bosaldi tumu

.sukurler olsun kurtuldum canim.bende ameliyat dusunuyodum yoksa

Bendede olusmustu bemde baya buyudu nerdeyse 1 sene ordaydi tam goz kapagimin altinda. goz uzmanina gittim 10 dakikalik bir operasyonla aldi. Ahh dedim korktuguma degmemis bunca zaman. Bence sende aldirmaya bak konu sahibi :) bu antibiyotikle gecen bisey degil

canım kuzeniminde başına geldi..ameliyat oldu ve tekrarladı..birdaha ameliyat oldu, ve şimdi tamamen geçti..korkma ameliyatla geçer eninde sonunda..
allah yardım etsin arkadaşım..şifan bol olsun.

sağol canım size de geçmiş olsun. ben de ameliyat olunca tekrar çıkmasından korktuğum için bu konuyu açtım.

ben de baya uğraştım. benim de kılcal damarlar baya belli, şişlikten gözüm kapandı.
sağol canım sana da çok geçmiş olsun.

Bendede vardi kucucuk bisey.esim. bastirdi iki tirnagi arasinda.bir kac gun sonra uc bagladi bosaldi tumu

.sukurler olsun kurtuldum canim.bende ameliyat dusunuyodum yoksa

ben de tırnağımla baya bastırdım. kılcal damarlar çıktı iltihap çıkmadı.
bi ara iğneyle iltihapı deleyim dedim de, cesaret edemedim.

geçmiş olsun. tekrarladı mı peki?

canım kuzeniminde başına geldi..ameliyat oldu ve tekrarladı..birdaha ameliyat oldu, ve şimdi tamamen geçti..korkma ameliyatla geçer eninde sonunda..
allah yardım etsin arkadaşım..şifan bol olsun.

sağol arkadaşım. Allah razı olsun.
son çare ameliyat galiba..

Merhabalar, ben şalazyon yuzunden 5 yil once bir operasyon geçirdim ve tekrarlama yapmadi. Oyle cok abartilcak bir operasyon degil inanin:) ameliyat bile denmez. Yarim saat surdu ya da surmedi. O bezenin yaptigi sıkıntıyı anlayabiliyorum. Kitle oraya yerlestikten sonra sicak su komplekside ise yaramamisti bende. Operasyon gecirmenizi tavsiye ederim:) çok geçmiş olsun :)

8 ay!
ne antibiyotik ne başka bir şey o iltihabı dışarı akıtmaz,adı üstünde 'kistleşmiş'
bu kadar nasıl sabredebildin bilmiyorum ama kendine ettiğin onca eziyetten çektiğin acıyı vermeyecek o ameliyat sana.
ben 3 kez operasyon geçirdim.
birinde uyuşturmadılar bile.
abartılacak bir şey değil.o kşstşn olduğu yere neşterle bir çizik atıyorlar,ki inan uyuşturmak için vurulan iğne kadar acıtmıyor,
sonrasında biraz baskıyla(aslında iltihap kendiliğinden akıyor ama içerde hiç kalmaması lazım yoksa tekrar ediyor) içerdeki cerahati dışarı çıkarıyorlar.
benim iki gözümde de oldu,biri tekrarladı biri tekrarlamadı.
çok şükür uzun süredir de çıkmıyor.
öyle merhemle,sıcak suyla geçebilecek durumdakiler zaten 1 haftada sönüyor.
sen boştan yere beklemişsin,bence hiç vakit kaybetme,2 günde tamamen düzeliyor zaten.

canım geçmiş olsunn..
benim geçen sene sağ göz kapğımda vardı en basta ilaçlar kullandım vs inmedi kist oldu 7 ay yaşadım onunla ağrı falanda olmuyo diye
en son kartal araştırmada aldırdım uyuşturdular minicik bi iğneyle tekk bir his sızı bişey hissetmedim 10 dk sürdü yada sürmedi.
1 gün bandajlı kaldı gözüm ertesi gün ne morluk ne şiş bi güzel makyajımı bile yapmıştım hatta korkma yani :)

Bir dönem ben de uğraştım ama bu kadar uzun süreli değildi her gün bir sarımsağı soyar sonra bıcakla kesip iç kısmını arpacığın olduğu bölüme değirirdim bu epey işe yarıyordu, yakıyor biraz ama bir hafta denesen yarar göreceğini düşünüyorum

Kesinlikle aldir hic bir sekilde tekrarlamiyor. Bide nolursa olsun kimseyle ailenden birisiyle bile goz kalemini filan paylasma

Bende bi kaç yıl önce ameliyatla aldırdım. Cok kısa bi sürede bitiyo zaten. Daha sonraları yine tekrar edebilir bende mesela gözüm acımaya başlayasıya doktora gidip damla aldım çıkmadan geçti korkma yani ameliyatla aldır.

teşekkürler, size de çok geçmiş olsun.
evet kitle yerleşti bende, sanırım tek çare ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…