Cnm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versinArkadaşlar nolur kusura bakmayın eşim ameliyat olduğu için nolur kusura bakmayın okuyamadım teldende nete giremedim. okudum 3 arkadaşımız içinde allah kabul etsin. gönlünüzdekileri nasip etsin. normalde böyle bişey hayatta yapmam. ama mecbur kaldım. nolur kusura bakmayın.
Tatlim buyuk gecmis olsun sana numarami verdim bana bir mesaj at seni haberdar edeyim. Toplamda kac kisiye okumus oldun ?Arkadaşlar nolur kusura bakmayın eşim ameliyat olduğu için nolur kusura bakmayın okuyamadım teldende nete giremedim. okudum 3 arkadaşımız içinde allah kabul etsin. gönlünüzdekileri nasip etsin. normalde böyle bişey hayatta yapmam. ama mecbur kaldım. nolur kusura bakmayın.
Kuzum burdaki duam kasim sonu belli olacak. Hayirli is topigindeki duam kabul oldu cok sukur. İcimizde de duasi kabul olanlari biliyorumKizlar benim merak ettigimm bisi var allah kabul etsin insallah dualarimizi gerceklesirsede burda paylasirmisiniz :)
Kuzum pembemum da okudu duan tamamdir. Mutly haberlerini bekliyoruzCAnım bnm listedeki o tek okuyamayn arkadaşa ulaşabilirmisin numarası var mı tek o kaldı çünkü yeni arkadaş o sanırım
Kuzum berirem de tamamCnm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
İnzar'ın bebeği için 15 tane okudum. Allah kabul etsin..
Canım istersen sana da numaramı verebilirim ?Bu akşam ve yarın yolda olacağım için nete giremem muhtemelen. Senin için 19 okuyorum listeni yaparken beni okundu olarak işaretleyip kalan sayıyı ona göre bölebilirsin. Şimdiden Allah kabul etsin.
Canım okudum nutella arkadasin sırasını allah kabul etsinKızlar nutellaya okuyoruz ama lıstesını ben yapacagım.İsmi:Sündüs
sündüs'ün niyetine diye niyetlenmeniz yeterliymiş.Allah hepimizin dualarını kabul etsin Aminn
1. perican55 ->15 adet OKUNDU
2. özgge81 -> 19 adet okunacak
3. yedinoktabes ->MUAF
4. Kelebekcim - >19 adet okunacak
5. ysmn1096 ->19 adet okunacak
6. İnzar ->19 adet okunacak
7. nutellanutella -> 25 adet okunacak
8. dior34 ->19 adet okunacak
9. Thalix ->19 adet okunacak
10. DoLmA -> MUAF
11. tanemmmmm -> MUAF
12. berirem ->19 adet okunacak
13. privet37 ->15 adet OKUNDU
14. melekkegemen1 ->15 adet OKUNDU
15. eymen4545 ->19 adet okunacak OKUNDU
16. gupse3232 ->19 adet okunacak
17. cameliee ->15 adet OKUNDU
18. poeticcry ->19 adet okunacak
19. segazel ->19 adet okunacak OKUNDU
20. pembemum ->19 adet okunacak OKUNDU
21. Hilla1980 -> MUAF
Arkadaşlar önceden bazı arkadaşlarımız 15 okudugu ıcın onların sayısını karısıklık olmasın dıye değiştirmedim kalanı bölüştürdüm bilginize
Okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizin ayrı ayrı muradlarını versin inşallah..Kızlar nutellaya okuyoruz ama lıstesını ben yapacagım.İsmi:Sündüs
sündüs'ün niyetine diye niyetlenmeniz yeterliymiş.Allah hepimizin dualarını kabul etsin Aminn
2. özgge81 -> 19 adet okunacak OKUNDU
3. yedinoktabes ->MUAF
5. ysmn1096 ->19 adet okunacak OKUNDU
7. nutellanutella -> 25 adet okunacak OKUNDU
9. Thalix ->19 adet okunacak OKUNDU
10. DoLmA -> MUAF
11. tanemmmmm -> MUAF
12. berirem ->19 adet okunacak OKUNDU
18. poeticcry ->19 adet okunacak OKUNDU
21. Hilla1980 -> MUAF
Arkadaşlar önceden bazı arkadaşlarımız 15 okudugu ıcın onların sayısını karısıklık olmasın dıye değiştirmedim kalanı bölüştürdüm bilginize
Bu akşam ve yarın yolda olacağım için nete giremem muhtemelen. Senin için 19 okuyorum listeni yaparken beni okundu olarak işaretleyip kalan sayıyı ona göre bölebilirsin. Şimdiden Allah kabul etsin.
Kızlar nutellaya okuyoruz ama lıstesını ben yapacagım.İsmi:Sündüs
2. özgge81 -> 19 adet okunacak OKUNDU
3. yedinoktabes ->MUAF
5. ysmn1096 ->19 adet okunacak OKUNDU
7. nutellanutella -> 25 adet okunacak OKUNDU
9. Thalix ->19 adet okunacak OKUNDU
10. DoLmA -> MUAF
11. tanemmmmm -> MUAF
12. berirem ->19 adet okunacak OKUNDU
18. poeticcry ->19 adet okunacak OKUNDU
21. Hilla1980 -> MUAF
Canım kumbaramda vardı verdim 19 adetCanım ben regli oldum. Beni yerime okuyabilir misiniz?
Canım ilk sayfadaki ilk mesajımda muaf olanları güncelledim ona göre hazırlarsın listeni emiOk Allah Razı olsun .. Yolda olacakmışsın hayırlı yolculuklar, Allah işini rast getirsin..
Nutella için 19 tane okudum, Allah kabul etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?