- 7 Ağustos 2013
- 933
- 1.397
- 333
Sen bnm içinde okudun dimi arkadaşım başka arkadaşda arada okuma istemiş karıştırdım kime okudum yazılıyor bana mı ona mı ?
ikiniz için de okudum canım panik yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bnm içinde okudun dimi arkadaşım başka arkadaşda arada okuma istemiş karıştırdım kime okudum yazılıyor bana mı ona mı ?
canım ben okudum geç yazdım kusuruma bakma allah kabul etsin duanı sağlıkla kucagına al inşallah bebeğiniArkadaşlar okumamda sadece siz kaldınız ne durumdasınız lütfen diğer arkadaşı bekletmeyelim bize geri bildirimde bulunun.
Selamün aleyküm herkese hayırlı geceler benim adım Ayşe Nur,
İmzam da da gördüğünüz üzere bebek bekliyorum benim duam ise; sağlık sorunları yaşamadan bebeğimi vakti dolduğunda sağlıkla gelişimini tamamladığında dünyaya getirebilmek, bebeğim doğduğunda sütüm çok olmasını ve bebeğimin hemen tutup emebilmesini bebeğimi sütümle besleyebilmeyi RAbbimin bana nasip etmesini istiyorum. Ve ayrıca eşimin devlete öğretmen olarak atanabilmesini atanamadığı süreçte ise şimdiki kurumda maaşımızı aksatmadan verebilmelerini bu sıkıntılı süreçleri sabırla atlatabilmeyi nasip etsin RAbbim inşAllah.
Biraz uzun oldu duam ama inşAllah sizlerinde gönülden geçerek yaptığı dualarla ile RAbbim nasip eder bu nimetleri yaşamayı bana :)
1. perican55 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
2. özgge81 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
3. yedinoktabes -> 15 adet okunacak, OKUNDU
4. Kelebekcim - > 15 adet okunacak, OKUNDU
5. ysmn1096 -> 15 adet okunacak
6. İnzar -> 28+15+15 adet okunacak, OKUNDU
7. nutella -> 15 adet okunacak, OKUNDU
8. dior34 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
9. Thalix -> 15 adet okunacak
10. DoLmA -> MUAF -(Okumasını kendime ekledim)
11. tanemmmmm -> MUAF - Ameliyat olduğu için kendini toplayana dek
12. berirem -> 15 adet okunacak, OKUNDU
13. privet37 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
14. melekkegemen1 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
15. eymen4545 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
16. gupse3232 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
17. cameliee -> 15 adet okunacak
18. poeticcry -> 15 adet okunacak
19. segazel -> 15 adet okunacak, OKUNDU
20. pembemum -> 15 adet okunacak
21. Hilla1980 -> MUAF - regl olduğu için (Onun okuması gereken 15 taneyi de ben kendime ekledim arkadaşlar)
Arkadaşlar ben listeyi güncelledim. İnceleyin yanlışlık varsa düzeltirirsiniz.
Selamün aleyküm herkese hayırlı geceler benim adım Ayşe Nur,
İmzam da da gördüğünüz üzere bebek bekliyorum benim duam ise; sağlık sorunları yaşamadan bebeğimi vakti dolduğunda sağlıkla gelişimini tamamladığında dünyaya getirebilmek, bebeğim doğduğunda sütüm çok olmasını ve bebeğimin hemen tutup emebilmesini bebeğimi sütümle besleyebilmeyi RAbbimin bana nasip etmesini istiyorum. Ve ayrıca eşimin devlete öğretmen olarak atanabilmesini atanamadığı süreçte ise şimdiki kurumda maaşımızı aksatmadan verebilmelerini bu sıkıntılı süreçleri sabırla atlatabilmeyi nasip etsin RAbbim inşAllah.
Biraz uzun oldu duam ama inşAllah sizlerinde gönülden geçerek yaptığı dualarla ile RAbbim nasip eder bu nimetleri yaşamayı bana :)
5. ysmn1096 -> 15 adet okunacak
9. Thalix -> 15 adet okunacak
18. poeticcry -> 15 adet okunacak, OKUNDU
21. Hilla1980 -> MUAF - regl olduğu için (Onun okuması gereken 15 taneyi de ben kendime ekledim arkadaşlar)
Arkadaşlar ben listeyi güncelledim. İnceleyin yanlışlık varsa düzeltirirsiniz.
5. ysmn1096 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
9. Thalix -> 15 adet okunacak, OKUNDU
18. poeticcry -> 15 adet okunacak, OKUNDU
Bu iki arkadaşa nasıl ulaşırız ya 2.gün bu gün hala ses yok okuyamayacaklarsa ben okusaydım bari
Bitanem, İnzardan öncekiler tamam mı peki ? Bir de özelden sana numaramı yazdım bana bir sms at seni kaydedeyim ki birbirimizi haberdar edelim15 adet tamam canım.
Ben eskisi gibi bakamıyorum siteye kusura bakma.
Bitanem, İnzardan öncekiler tamam mı peki ? Bir de özelden sana numaramı yazdım bana bir sms at seni kaydedeyim ki birbirimizi haberdar edelim
Tamamdır canım, muafiyete göre sayılarımızda değişmeler yaşanabilir o yüzden iletişimde olmak en sağlıklısı canımHepsi tamam kuzum.
10.kişiye kadar (dahil) beni okudu sayabikirsiniz.mesaj atacağım ok sana :))
Arkadaşlar ben bakamıyorum çok fazla sayfaya ama sırayı bileyim muhakkak okurum.stok yaptım zaten.
Perican,özgem,yedinoktabeş,kelebek ve inzar için okudum.
Depomda da daha var..dönemiyor olsamda beni okudu diye sayın ihmal etmem kesinlikle sadece dönüşüm geç oluyor kusura bakmayın lütfen
CAnım bnm listedeki o tek okuyamayn arkadaşa ulaşabilirmisin numarası var mı tek o kaldı çünkü yeni arkadaş o sanırımTamamdır canım, muafiyete göre sayılarımızda değişmeler yaşanabilir o yüzden iletişimde olmak en sağlıklısı canım
Numarası yok ama burdan mesaj atayım canım şimdiye dek hiç aksatmamıştıCAnım bnm listedeki o tek okuyamayn arkadaşa ulaşabilirmisin numarası var mı tek o kaldı çünkü yeni arkadaş o sanırım
Numarası yok ama burdan mesaj atayım canım şimdiye dek hiç aksatmamıştı
Ayetel kürsiyi seçtim ..
ben ihlasa oy kullandım ama ayetel kurside okurum oda olurbnm regl derdimde yok 7-24 hizmetinizde olurum ağrım sızım olmadıkçaben doğurmadan başlayalım artık listeye kızlar
cumaya kadar bekleyeceğiz değil mi? eğer cumay akadar dönüş olmazsa mevcutlarla başlayalım bence
34200+100=34300
Günaydın Canım, okuyup geri dönüş yapacağım.. öpücükler..
Okundu cannimm Allah kabul etsin
15 adet bitti Allah kabul etsin
Arkadaşlar okudum ben de Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin
cnm ben yarın itibaryla okuyacağım ALLAH izin verirse,şu an okuyamıyorum,yarın bitirsem olur mu
okudum bende geç cevap verdim kusura bakma lütfen. internetle ilgiili bir problem yaşadım. giremedim .
okudum canım tazecik amin diyip hemen yazdım))
arkadaşlar ben yenı gördum okudum kusura bakmayım allahım dualarımızı kabul ve nakbul etsın amınnn
Canım kusura bakma yeni gördüm ve hemen okudum allah kabul etsin
Yeni gordum listeyi... hemen okuyup diger arkadasa geccem... allah kabul etsin dilegi gerceklessin ins.