- 27 Şubat 2014
- 6
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi Haticehasan
2 hafta sadeceAyyyy 1 yıl salatalık yesem sabah akşam, bıkmam. Ama tövbe ettim, tek yönlü diyet yapmayacağım
Aaaa öyle mi? Bağırsak problemi oluyor mu?2 hafta sadece
Salatalık bağırsaklarda problem yaratmazAaaa öyle mi? Bağırsak problemi oluyor mu?
Yağ yakma özelliği şu şekilde oluyo günde üç öğün limonlu sıcak su içtim. Göbek ve kalçalar mükemmel tabii ben bol bol yürüyüş yaptım sabah akşam 1 er saatAcaba bu diyet yağdan kilo verdirirmi
Canim ayrani kendinmi hazirladin. Marketten aldigimiz ayranlarda olurmu? Bende hergun salatalik yiyip ayran icerek 3 / 4 kilo verebilirmiyim acaba :-(Merhaba arkadaşlar ben hamileyken. Hiç kilo almadım ama emzirme döneminde onu ye şunu süt olur 5 kilo aldim daha önce 50 kiloyDum uykusuzluk problemim vardı. Doktor RanAX ve Romeron ilaçlarını kullandım 10 kilo aldım. Yani toplamda 15 kilo aldım neyseki kendi deneyimim olan salatalık diyeti yaptım 2 haftada 12 kilo verdim her acıktığımda salatalık yedim ayran içtim günde 5 bardak sabah akşam 1 er saat yürüyüş yaptım yeşil çay ada çayı papatya çayıda. Içim sınırsız sıvı tüketim kahve hariç. Tatlı krizi olduğu zaman dondurma. Tavsiye ederim.
Banami sordun tatlim anlamadim ama ben emzirmiyorum. Cocugum bile yok ama olur insaallah :)Emziriyormusun?
Yokk :) konu sahibine merak ettimm de :) H HaticehasanBanami sordun tatlim anlamadim ama ben emzirmiyorum. Cocugum bile yok ama olur insaallah :)
Bosver salatayada zeytinyagi ekle oh misKonu sahibi banada bi dönsen :) ayrani normal yogurtla yapsakmi yoksa illa light mi olmali
Neden canimAyyyy 1 yıl salatalık yesem sabah akşam, bıkmam. Ama tövbe ettim, tek yönlü diyet yapmayacağım