Salata yiyerek zayıflanırmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi azp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azp

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
26
1
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar fikirlerinize fazlasıyla ihtiyacım var

bildigimiz kıvırcık salatası yi,yerek kilo verilirmi?

sebze türü kilo aldırmaz canım bu doğru .. ama tabi senin beslenmene bağlı,çok yemek yeyip de yanında sebze yiyeyim zayıflayayım gibi bir kavram yok .. beslenmene dikkat edip bol bol sebze yiyeceksin..eğer ki zayıflamak istiyorsan bu rejimi bir diyetisyen kontrolü altında yapsan daha sağlıklı olur :39:

merhaba arkadaşlar fikirlerinize fazlasıyla ihtiyacım var

bildigimiz kıvırcık salatası yi,yerek kilo verilirmi?

Tabiki verilmez. Üstelik vücut vitamin ve karbonhidratsız sıfır halde bırakılmaz. Mazallah hastalanırsın.

Salata yiyerek zayıflanır tabii ki, fakat sadece salata yiyerek zayıflamak doğru bir yöntem değil.
Kahvaltını normal yap (aşırıya kaçmadan) ama erken saatte...
Öğle yemeğinde tavuklu salata yiyebilirsin mesela, et olması gerekir ki vücudun gereken protein ve vitaminleri alsın.
Akşam ise mümkünse küçük bir porsiyon zeytinyağlı veya yarım porsiyon salata yersin.

Bunun haricinde ara öğünler önemli, kahvaltı ve öğlen arasında 4 kayısı gibi.
Öğlen ve akşam yemeği arasında 1 elma gibi mesela.
Bu şekilde zayıflaman mümkün...
Ne vücudunu direncinden düşüreceksin, ne de fazla şey yükleyeceksin.

Tabii bol suyu da unutmamak gerek.
Her gün en az 2 LT su içmen gerekli... :34:

sebze türü kilo aldırmaz canım bu doğru .. ama tabi senin beslenmene bağlı,çok yemek yeyip de yanında sebze yiyeyim zayıflayayım gibi bir kavram yok .. beslenmene dikkat edip bol bol sebze yiyeceksin..eğer ki zayıflamak istiyorsan bu rejimi bir diyetisyen kontrolü altında yapsan daha sağlıklı olur :39:

teşekür ederim canım, hayır aslında çok yemek yemiyorum ekmeği minumuma düşürdüm. ahh o diyetisyenler çok muzdaribim verdiği listeye harfi harfine uymama ragmen tık oynamadı aylarca :(

Salata yiyerek zayıflanır tabii ki, fakat sadece salata yiyerek zayıflamak doğru bir yöntem değil.
Kahvaltını normal yap (aşırıya kaçmadan) ama erken saatte...
Öğle yemeğinde tavuklu salata yiyebilirsin mesela, et olması gerekir ki vücudun gereken protein ve vitaminleri alsın.
Akşam ise mümkünse küçük bir porsiyon zeytinyağlı veya yarım porsiyon salata yersin.

Bunun haricinde ara öğünler önemli, kahvaltı ve öğlen arasında 4 kayısı gibi.
Öğlen ve akşam yemeği arasında 1 elma gibi mesela.
Bu şekilde zayıflaman mümkün...
Ne vücudunu direncinden düşüreceksin, ne de fazla şey yükleyeceksin.

Tabii bol suyu da unutmamak gerek.
Her gün en az 2 LT su içmen gerekli... :34:

çok güzel açıklamışsın teşekür ederim

aslında dediklerine uyuyorum zaten şöyleki kahvaltım normal yapıyorum. ama ben ana yemeklerimi salata olarak yiyorum kocaman bir kase salata yanına tavuk,et,balık,sebze yemeği dahil ediyyorum fakat yoğunlugu salatama veriyorum suyumu asla bırakmam zaten cildimde su içtiğimden beri inanılmaz bir iyileşme söz konusu

teşekür ederim sevgiler

teşekür ederim canım, hayır aslında çok yemek yemiyorum ekmeği minumuma düşürdüm. ahh o diyetisyenler çok muzdaribim verdiği listeye harfi harfine uymama ragmen tık oynamadı aylarca :(

zayıflıcam diye abartılı ısrarcı olma canım,çünkü daha fazla kilo alınıyor..nasıl ki yeni doğan bebek hemen emeklemediğine göre,sende akışına bırakıp,sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş zayıflıcaksın..listeye devam ve sabıırr :125:

zayıflıcam diye abartılı ısrarcı olma canım,çünkü daha fazla kilo alınıyor..nasıl ki yeni doğan bebek hemen emeklemediğine göre,sende akışına bırakıp,sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş zayıflıcaksın..listeye devam ve sabıırr :125:

nasıl olmam son 1 yılda alınan kiloları bi an önce vermeliyim hem yazda yaklaşıyor :( haftada 2 kilo idealdir benim için

Ozaman kelogs special K diyetini yapabilirsin. Ben yapmıştım.
Sadece sabah ve akşam kelogs 1 kase süt ile yiyorsun öğlen ise salata sebze yemeği/et yemeği .. ara öğünde meyve.
Ben bir haftada 1.5 kilo vermiştim.

olabilir canim ama kaliteli olmaz yani tekrar alirsin ve vucudun bitkin duser ayrica biliyosundur boyle agir dietler sac dokulmesine tirnak kirilmasina dis curumesine felan neden oluyo bu yuzden salatana yagsiz peyniryada tavuk yada yumurta beyazi felan koyarsan yni proteinden zengin bisey hem yargun dusmezsin hem vitaminsiz kalmazsin ... aslinda bence kural ekmeki felan kesmek karbonhidrat gereksinimini sebze ve meyvelerden alirsan ve proteinide bol tuketirsen olay bitmistir ki zaten bilindigi uzere ekmek tarzi seyler gobek yagli seyler kalca basen yapiyor :S

Back
X