ALLAH senden razı olsun5 tane okudum Rabbim gonlundekini hayirlisiyla kabul etsin
Canım 10 tane de ben alırımHerkese iyi bayramlar diliyorum. Bir niyetim için Salat-ı Tefriciyeye başladım. Sizler de gönlünüzden
“Allahım Sümeyra kulunun kalbindeki niyeti tez zamanda gerçekleşsin, o mutluluğu ona yaşat,amin” niyetiyle benim için okuyup okuduğunuz sayıyı yazar mısınız? Allah razı olsun şimdiden . Okunuşu:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Allah senden razı olsun canımCanım 10 tane de ben alırımAllah kabul etsin insallah
Allah razı olsun5 adet okudum Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun15 tane aldım. Allah kabul etsin
Amin canım hepimizin inşallahAllah razı olsunAllah senin de dualarını kabul etsin inşallah
Canım Allah senden razı olsun20 tane okudum.Allahım niyetine oldu sevinci yaşatsın ve hakkında hayırlı kılsın canım
Allah senden razı olsun50 Adet okudum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Allah senden razı olsun canım benim50 tane daha okudum...Kaç tanen kaldı canım .Kaç günün var. Yine fırsat buldukça okurum
Canım Allah razı olsun, sağolasın10 tane okudum canım Rabbim hayırlısı ile niyetini kabul etsin inşallah⚘⚘
Allah razı olsun5 tane okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?