Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben yaptım hiç bir işe yaramıyor onu saçtan çıkarayım temizleyeyim derken zaten saç mahvolup gidiyor.Kaç kez şampuan,sabun sürüyorum hiç.. ev iğrenç kokuyor tabakta ısınmıyor yanıyor iğrenç oluyor ben onun yerine yağlı bakımlar kullanıyorum ve çok faydasını gördüm 2-3 aylık bi süre fakat, önler kısımlar tamemen doldu kısa kısa kuaför dedi fön çekerken yeni saçlarınız var çokca geliyor diye:)sevindim benim önerim bu arkadaşlar ayrıntı isterseniz talep doğrultusunda verebilirim..
canım ben napıyorum ahmet marankinin bi tarifi vardı onu uygulaıdm şöyle:ısırgan tohumu yağı,sarımsak yağı,badem yağı ve çamtrebenti yağını içinede birer ampum evigen ve bepanthen katıyorum saç diplerine iyice yediriyorum özelliklede ön şakak taraflarına sonra beklebildğim kadar bekletiyorum ama en az 3 4 saat sonra yıkıyorum yıkarken kesinlikle yeşil sabun kullanıyorum en sonuna biraz şampuana ama ikisi bir arada olandan değil dermokil içinede onun çam terebenti kattım öyle kullanyırum sende yap haftada 1kez kullanıyorum bunu uygula en az 2 ay sonra göreceksin kısa kısa çıkmaya başlıyor dene göreceksin faydasını tatlım
canım ben napıyorum ahmet marankinin bi tarifi vardı onu uygulaıdm şöyle:ısırgan tohumu yağı,sarımsak yağı,badem yağı ve çamtrebenti yağını içinede birer ampum evigen ve bepanthen katıyorum saç diplerine iyice yediriyorum özelliklede ön şakak taraflarına sonra beklebildğim kadar bekletiyorum ama en az 3 4 saat sonra yıkıyorum yıkarken kesinlikle yeşil sabun kullanıyorum en sonuna biraz şampuana ama ikisi bir arada olandan değil dermokil içinede onun çam terebenti kattım öyle kullanyırum sende yap haftada 1kez kullanıyorum bunu uygula en az 2 ay sonra göreceksin kısa kısa çıkmaya başlıyor dene göreceksin faydasını tatlım
canımm çok merak ettim.saçlarımda çok şükür bir sorunum yok ama boya,kaynak vs. işlemlerinden sonra dökülme oldu çok fazla değil biraz daha gür olsun diye kullanabilirimm..ismini verirsen çok mutlu olurumm :) bende araştırırm tşkler şimddenn..