Saç Rengi ve Saç Boyama Salarm ok koyu oldu.Rengini nasl aarm?

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
296
Yer
İstanbul
ya benım rofleli şaçlarım vardı ben gittim kuaföre kendi rengine boya dedim ama gerçek şaç rengim çok koyu değil kahverengi ama açık neyse kuaför koyu kahve yaptı aynı siyah gibi duruyordu iki hafta oldu boyatalı açıldı ama hala siyah gibi geliyor kızlar nasıl yapsam nasıl açılcak bu şaç

bence bişey yapma cnm saçlarına açılmasını bekle...eğer bişey yapmak istiyosan da (bu açıcı olur tabi) belki saçların dayanmaz bu işleme...bi kaç doğal siyah saç açma yöntemi okudum forumda sen de bi bak istersen belki işine yarar yerimseniben

bencede birşey yapmayın,açmaya çalışssanız bile kızıllık olacak onu kapatmaya çalısırken yine koyulaşacak,benim başıma geldi de oradan biliyorum:kedi:

bence biraz daha bekleyin 2 hafta olmuş iyice aksın kumralda iyi fikir ama açık sarılar belki rengini daha çok kırar ama yinede araştırırsınız boyayacagınız zaman son bir kez

ya benım rofleli şaçlarım vardı ben gittim kuaföre kendi rengine boya dedim ama gerçek şaç rengim çok koyu değil kahverengi ama açık neyse kuaför koyu kahve yaptı aynı siyah gibi duruyordu iki hafta oldu boyatalı açıldı ama hala siyah gibi geliyor kızlar nasıl yapsam nasıl açılcak bu şaç

Benimde sacım kızıldı.Kuaför acık kumral olan sacımı kızılları kapatabilmek için koyu kahve yaptı göya senin sacın gibi simsiyah oldu.Bu siteden ögrendigim beyaz sabun yada yesil sabunla yıkama yöntemini uyguladım.1 ay gibi bir sürede sacım önemli ölcüde eski haline döndü.Altlardan tekrar kızıllarım cıktı buna bile sevindim en azından siyahtan cok daha iyidir.

Bence sende böyle yap.sabunla yıka rengin aktıgını göreceksin.
en son yıkamayı sampuanla yap ki sacın sertleşmesin rahat taransın.
Baktın sacın acılıyor sonra palette acıcıyla ac derim.
Ben öyle yaptım yanmıyor merak etme.
Kuaföre gitsen orialle acıyorlar o tehlikeli olan.
Oksijenli su da sacı acar ama cok berbat bir renk yapar daha önceden kullananlar var başarılı bir yöntem sayılmaz.Kolay gelsin...

Maskaraa'nın dediği gibi beyaz sabunla yıka canım,bianda eski haline dönmeyecektir,röfle ile koyu kahvenin ortası,bir kahve yakaladığında,açık kahve tonları yakaladığında,al bir boya,kumral filan yada açık kahve renkleri,git boya canım=))

kizlar saclarimin uclari sariya döndü diplerde kizila evde boyayim diyorum ama hangi boyayla boyayim böle kumral gbi istiyrum yada karamel

bende röflemde turunculuklarım var az da olsa onları ypk etmeye çalışıyorum 20 gündür ama tık yok ...
myle olunca bende açık kestane aldım ve onunla boyayacağım ...bana zamanla akar ve sarılar çıkar dediler...seninde öyle olacak ...2 günde bir yıka ,beyaz -yeşil sabundan ziyade karbonat atıyorlar mış şampuana bir miktar ve saçı çitilerek yıkıyanlar okumuştum açıldı diye yazmışlardı bende uyguladım hepsini sarılar acıldı ama tutuncularda açık turuncu oldu akannehiracık kestaneye boyayacağım bende...

Canım ne kadar zor bi durum olduğunu iyi anlıyorum. Bol bol yıkamaya çalış, şampuanla köpürterek yıka ki boya iyice bi aksın. Zaten 3 hafta gibi bi zaman olunca rengi acık kumralla orta kumral arası bişey olur opuyorumnanaktan sonra dahada açılmasıın istersen küllü kumral alabilirsin yada açık kumral gibi bi renk (açık bir renk olsun yani) diplerinde çok az tutarak genelde koyu kalan bölgelere çok sürerek bekletirsin canım iyice açılır rengi, tam istediğin gibi olur zemuszemus bu aradada yağlarla bakım yapabilirsin yada bakım kremleriyle olası bi yıpranmayıda engeller

kizlar saclarimin uclari sariya döndü diplerde kizila evde boyayim diyorum ama hangi boyayla boyayim böle kumral gbi istiyrum yada karamel

acaba aciyla mi acsam
canım kızıllıkların var ise küllü renkleri tercih etmen gerekli..mesela ,küllü kahve -kumral vs.
eger illaki acıcı kullanacaksan da bitkisel açıcılardan al ve solüsyonu hazırlayıp en son diperine sür ve her yerin, iyice tarayarak saçına eşit şekilde yedir...sürekli tara ve yedir saçına eşit dağılımı çok önemli ... üzerine de küllü kumal boya....

benim boyatali bi bck ay oldu hala acilmadi:( bu hafta boyacagimda korkuyorum ya

sen bir saçının resmini koysana topiğe daha net yardımcı olabilirz...

ışık altında flaşsız çek ama ...
renk farkı oluyor flaşla..

açmadan boyamak istiyorsan eğer açık küllü renklerdenn olmaması gerek ,kızıllık o an kalmasa bile 2-3 yıkama sonra olur... ama orta yada koyu kahve küllü renkler daha çok kapatır kızılı ...zaten üstüste boyamadan kızılı örtemezsin ki ,2-3 hfta bir boyaman gerek ...

bu arada sürekli bakım yapman gerek yıpranmaması için hfta 2-3 kez...

saçlarının tamamı aynı renk olması açısından palette açıcıyla (saçında çok kısa tutmak suretiyle )aç...sonrada karamel tonlarında bir renk yaparsan ne kızıllık ne siyahlık kalmaz...kumral da olabilir..ama koyu kumralı tavsiye etmem o da ilk boyayınca siyah gibi oluyo..bir de vitalin boyalarını tavsiye ediyorum..hem kalıcı hem de canlı duruyo saçta..

Back