• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Salarm o gn ykasam akam yalanyor. Yardm kzlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Tatlım aynen benim de öyle bi de saçımın yağı da kokuyo bi garip anlayamadım :((
Tresan ısırganlı şampuan kullandım ertesi gün öğlene kadar sürüyo buna da şükür :))

arkadaşım saçını ne kadar çok yıkarsan o kadar yağlanır.sen yıkadıkça o inat ediyo ve dahada yağlanıyo saçı en az üç güne bir yıkamak lazım. daha sık yıkama ayrıca yağ saçı besler hangi şampuanla yıkarsan yıka farketmez yine yağlanır.fazla uğraşma tamammı.Şeniz

sacla cok fazla oynadikca taradikca da yaglaniyor..
benimde saclarim yazlari sicakta en fazla 1 gün icinde yaglanir..
sac derisine pudra öneriyolar birde ben hic denemedim..

isirganli bitkisel sampuanlari oneririim..
iyi gelcegini dusunuyorum.
kremli sampuan felan kesinlikle kullanma.

Marlies Moller sampuani birebir.. bu sorunum ortadan kalkti ayretten sacima bisey surmeden istedigim sekili kolayca verebiliyorum.. tel tel gozukuyo

kızlar saçlarınızı çok sık yıkamayın saçlarıız alışıyor ve o gün yıkamadığınızda yağlanıyor ve saç kremleride yağlandırma yapıyor 2 günde bir yıkayın hiç olmazsa ben öyle yapıyorum

arkadaşım saçını ne kadar çok yıkarsan o kadar yağlanır.sen yıkadıkça o inat ediyo ve dahada yağlanıyo saçı en az üç güne bir yıkamak lazım. daha sık yıkama ayrıca yağ saçı besler hangi şampuanla yıkarsan yıka farketmez yine yağlanır.fazla uğraşma tamammı.Şeniz

kesinlikle cok haklısın cnm

2 gune bir yıkasan sacların cok fazla yaglanmaz

birde saçtaki yağı kir sananlar var kesinlikle öyle değil o yağ doğal krem saç kremi kullanmanıza gerek yok yağlı saçlılar. yani kendinizi pis hissetmeyin öyle değil saç besleniyo ayrıca şampuan kullanırken kremsiz kullanın bunları uzmanlar söylüyo ben değil

Back