Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSalarm o gn ykasam akam yalanyor. Yardm kzlar
Tatlım aynen benim de öyle bi de saçımın yağı da kokuyo bi garip anlayamadım ( Tresan ısırganlı şampuan kullandım ertesi gün öğlene kadar sürüyo buna da şükür :))
arkadaşım saçını ne kadar çok yıkarsan o kadar yağlanır.sen yıkadıkça o inat ediyo ve dahada yağlanıyo saçı en az üç güne bir yıkamak lazım. daha sık yıkama ayrıca yağ saçı besler hangi şampuanla yıkarsan yıka farketmez yine yağlanır.fazla uğraşma tamammı.Şeniz
sacla cok fazla oynadikca taradikca da yaglaniyor.. benimde saclarim yazlari sicakta en fazla 1 gün icinde yaglanir.. sac derisine pudra öneriyolar birde ben hic denemedim..
kızlar saçlarınızı çok sık yıkamayın saçlarıız alışıyor ve o gün yıkamadığınızda yağlanıyor ve saç kremleride yağlandırma yapıyor 2 günde bir yıkayın hiç olmazsa ben öyle yapıyorum
arkadaşım saçını ne kadar çok yıkarsan o kadar yağlanır.sen yıkadıkça o inat ediyo ve dahada yağlanıyo saçı en az üç güne bir yıkamak lazım. daha sık yıkama ayrıca yağ saçı besler hangi şampuanla yıkarsan yıka farketmez yine yağlanır.fazla uğraşma tamammı.Şeniz
birde saçtaki yağı kir sananlar var kesinlikle öyle değil o yağ doğal krem saç kremi kullanmanıza gerek yok yağlı saçlılar. yani kendinizi pis hissetmeyin öyle değil saç besleniyo ayrıca şampuan kullanırken kremsiz kullanın bunları uzmanlar söylüyo ben değil