canım geçmiş olsun öncelikle ve hayırlı olsun yerimseniben
kk da göğüs estetiği yaptıran çok arkadaş varmış bilmiyodum bu kadar çok olduğunu ben de hap olsun spor olsun çok yöntem denedim ama ameliyatsız mümkün değil. yalnız nasıl cesaret ettiniz arkadaşlar onu merak ediyorum mesela ben sağlık açısından problem olurmu diye düşünüyorum dahası çevreyi de çok takıyorum sanırım mesela babamdan falan çekinirim ya da kimse duysun istemem göğüs büyütme ameliyatı olacağımı siz bunları yaşamadınızmı nasıl karar verdiniz çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim aklinialirimsmile
bnde hap krem ne warsa denedim ama sonuc yokk boş ugras o yüzden hiç kimseye tawsiye etmem :umursamaz: saglık acısından bi problem olsa bu kadar yaygın bi operasyon olmazdı diye düşünüyorum.. mesela kimileri kanser yapar diye düşünüyo ama bna pek mantıklı gelmiyoo kanser gbi ciddi bi hastalıga sebep oldgu kesin kanıtlanmış olsa bu işlem uygulanmazdı diye düşünüyorum.. ayrıca bnm ailemin haberi olmadı bilmiyorumkismile olsa aslaaa onaylamazlardı daa :kedi:
orası öyle ama ben bugün çok ünlü bi göğüs estetisyeninin yazdığı yazıyı okudum 10 senede bir protezlerin değişmesi gerekiyormuş o kadar acıyı çekmek 10 sene sonra aynı parayı verip aynı evrelerden geçmek beni caydırıyor hmm bide işin dini boyutu var onu da araştırmak gerekli bence..
nee ailenin haberi olmadı mı kafamçokkarıştı pardonda bunu nnasıl başardın :)))
her insanın yapısı farklı demekki ben olsam ailemin rızası olmadan böyle bişeye asla kalkışmazdım sonuçta ameliyat bu her şey gelirinsanın aklına büyük gözüpekliklikmiş seninki..
neyse umarım hiç pişman olmazsın canım protezlerinle mutluluklar :))
arkadaslar ben meme opu olmak ıstemezdı nedenlerını soyluyum
1-cocuk emzırmek acısından bence kım ne derse desın bence normal sartlardakı gogusle emzırmek daha ıyıdır herhalde
2.sı gogus kanserlerınde ılk sordukları sey memeden operasyon gecırdınızmı dıyorlarmıs
3. sude ılerde yaslandıgım zaman 60-70 yasında o protezlerle gomulmek ıstemem yaradılısımdakı gıbıı gomulmek ısterım zaten ılerde cıkartırmak gerekıyormus sanırım.o kadar acıyı cekmek ıstemem korkarım
4- genel yaradılısa mudahale sayılırmı bılmem ama sayılırsa bundanda korkarım ama yuz germe oyle degıl sadece sızı eskı halınıze 10 sene oncenıze goturuyor okadar ama zaten ondanda korkarım o ayrı
tesekkürler.. 10 yıl da kısa bi süre degil gerikrse tabi ki degstrrm ayrıca öyle dayanılmaz agrılar degil ilk 3 4 gün biraz sıkıntılı bayanssulusmile tabi ki her insanın yapısı farklı ailemin bilmesine gerek bile oldgunu düşünmüyorum.. o yasları gectim artık benim için iyi we kötüye kendim karar werebiliyosam aile niye işin içinde olsun ki...
canım bence bunun yaşla pek alakası yok tabiki kendinle ilgili durumlara kendin karar vereceksin ama ailenin de ameliyat olacağını bilmeye hakkı yok mu yanlış anlama sakın seni yargılamak için sölemiorum. narkozlu bi ameliyat sonuçta ameliyat çıkışı ailemin orda olup beni desteklemesini isterim..
ben de çok istiyorum çok araştıryorum ama karar veremedim bi türlü bi süre aranızdayım yani yerimseniben
bir de ben bütün mesajları okuyamadım kaça yaptırdığını öğrenebilirmiyim cnm
aylin hn düşünüyorum
sen kime yaptırdın?
cnm memişlerin hayırlı olsun.opuyorumnanaktan burada yazan yorumları okumak çok güzel. ameliyata karar verdim, oldum, döndüm...bir gün ben de böyle yorumlar yazarım inşallah. yorumları okurken bile korkudan üç buçuk atıyorum. kan aldırmaktan bile korkarım ben:umursamaz:
eminim yaptıran herkez ilk öncelkle kendi istedigi için yaptırmıştır bayanssulusmile gerisi bahane :umursamaz: biz bayanlar ilk ama ilk kendimizi begenmeliyiz ki bi baskası da begenebilsin zemuszemus bnm bgn tam 1 ay oldu we hep ii ki yaptrmışım diyorum büyük eksiklikmişşş
Evet... Biz bayanlar: aynadan baktığımız zaman; ''şuram şöyle olsa, daha güzel olur... Buram böyle olsa, daha güzel olur'' falanda filanda dememek için, ve aynadan baktığımız zaman, kendimizi %85 tam istediğimiz gibi, görmek ve sonrasında görünmek için, böyle değişiklikler yapmak istiyoruz.
Malesef: boyumuz, kilomuz burnumuzun şekli, mememizin; büyüklük/küçüklüğü (v.b) organlarımız, doğuştan istediğimiz gibi olamayabiliyor.
Bu beğenmediğimiz organlarımızıda, çok kafamıza taktığımız zaman: özgüven eksikliği, sosyal hayata ayak uyduramama, kişinin kendisini kabullenememesi gibi, ciddi travmalar oluyor... Ve çook kafaya takanlar, hayattan kopuyorlarr ve hiçbir şey onlara zevk vermiyor. (hayata dair hiçbirşey)
Bu tür travmaları yaşamaktansa, günümüzde yaygın olan, ''estetik ameliyatları'' yaptırtmak en mantıklısı.
(Fakat dediğim gibi, gerçekten öyle travmalar yaşayanlar için: çıkar yol: ESTETİK.
Evet... Biz bayanlar: aynadan baktığımız zaman; ''şuram şöyle olsa, daha güzel olur... Buram böyle olsa, daha güzel olur'' falanda filanda dememek için, ve aynadan baktığımız zaman, kendimizi %85 tam istediğimiz gibi, görmek ve sonrasında görünmek için, böyle değişiklikler yapmak istiyoruz.
Malesef: boyumuz, kilomuz burnumuzun şekli, mememizin; büyüklük/küçüklüğü (v.b) organlarımız, doğuştan istediğimiz gibi olamayabiliyor.
Bu beğenmediğimiz organlarımızıda, çok kafamıza taktığımız zaman: özgüven eksikliği, sosyal hayata ayak uyduramama, kişinin kendisini kabullenememesi gibi, ciddi travmalar oluyor... Ve çook kafaya takanlar, hayattan kopuyorlarr ve hiçbir şey onlara zevk vermiyor. (hayata dair hiçbirşey)
Bu tür travmaları yaşamaktansa, günümüzde yaygın olan, ''estetik ameliyatları'' yaptırtmak en mantıklısı.
(Fakat dediğim gibi, gerçekten öyle travmalar yaşayanlar için: çıkar yol: ESTETİK.
Shekker 07 merhaba.Sen yaptırmışsın.Senin boy kilon nasıl hangi büyüklükte silikon koyuldu.Yuvarlakmı?? Sen bu deneyimi yaşamışssın yorumunu bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?