- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
Şimdiden geçmiş olsun Güzel haberlerini bekliyoruz.Umarım herşey istediğin gibi olur.
cok heyecanlıyım coookkkk :Saruboceq: allah yardımcım olsunnn yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden geçmiş olsun Güzel haberlerini bekliyoruz.Umarım herşey istediğin gibi olur.
cok heyecanlıyım coookkkk :Saruboceq: allah yardımcım olsunnn yerimseniben
Canım iyi haberlerini bekliyoruz..Şu an ameliyattasın Bir an önce sağ salim çıkman dileğimle.Habersiz bırakma olurmu.Allah yardımcın olsun.a.s.
tatlım suan ewdeyim bugun öglen cıktım hastaneden.. Dün saat 9.30 da amlytm basladı odaya geldigimde saat12.40 dı.. Tabiki agrım oldu ama öyle dayanılmaycak gibi degildi ve hiç pişmanlık duymadım.. Amelyttn cıktıgımda resmen titriyodum o derece üşümüşüm =) doktorum saolsun hersey yolunda gitti.. Dün gece biraz zor gecti yatıp kalkarken zorlanıyorum sadece.sabit yatarken hiç agrım sızım yok..bi kac gün sonra daha da iyi olcam diye umuyorum canım kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle.
Bandajlar çıkınca çok daha mutlu olacaksn sevgiler
yarın cıkacak bandajlarım cok sıkıyo zaten.. ama okadar da basit bi işlem degilmiş o yüzden fazla hafife almamak lazım bn 1 hafta boyunca dinlenmeyi düşünüyorum
tatlım suan ewdeyim bugun öglen cıktım hastaneden.. dün saat 9.30 da amlytm basladı odaya geldigimde saat12.40 dı.. tabiki agrım oldu ama öyle dayanılmaycak gibi degildi ve hiç pişmanlık duymadım.. amelyttn cıktıgımda resmen titriyodum o derece üşümüşüm =) doktorum saolsun hersey yolunda gitti.. dün gece biraz zor gecti yatıp kalkarken zorlanıyorum sadece.sabit yatarken hiç agrım sızım yok..bi kac gün sonra daha da iyi olcam diye umuyorum canım kaydirigubbakcemile5
Geçmiş Olsun canım benim.Bak işte bukadar karar verdin oldu ve bitti.İlk gecenin zor geçmesi normal.özellikle 3.günden sonra dahada rahatlıycaksın inşallah.Herşey yoluna giriyor çok hızlı birşekilde hemde hiç merak etme.kaç cc kullanıldı yuvarlak damla?
Çok sevindim senin adına merak ettiğin herşeyi sor olurmu öpüyorum senii..Tekrar geçmiş olsun..a.s.
bugun ikinci günüm sırtımda cok agrı war sürekli sırt üstü yatmaktan olsa gerek..ayrıca bazen yanma hissediyorum bu normal mi?yatıp kalkma sorunu da olmasa :sinifsinif: canım bna yuvarlak takıldı simetrk olmadıgı için 300cc ye 250 cc konuldu.. yerimseniben
Canım ilk bir hafta genel şikayetler bunlar zaten.Benimde sırtım felaket ağrımıştı,yanma sızlama çok fazlaydı.Kollarımı hareket ettirmekte çok zorlandım ilk 3 gün.Ve 1 hafta destek almadan yerimden kalkamadım.ama hepsi geçicek.Ben birde hatırlarsan ameliyattan 2 gün sonra işe başlamıştım:))İnan aşırıya kaçmadan hareket etmek bile çok işe yarıyor.Banada 280 cc yuvarlak konulmuştu.Şimdi 2.ayım doldu hafif damla şekli aldı ve yumuşadılar bile.Yuvarlak tercih ettiğim için çok mutluyum.Çokkk güzel olucak inan çektiklerine değecek...a.s.:teytey:
kızlar bişey takıldı aklıma da ben suan ayyıldız marka 80 beden sporcu südyeni kullanıyorum sıkıyo bayaı :sinifsinif: acaba diyorum normal südyen bedenim ne olur ki :lepi: merak ediyorum da
Canım Merhaba nasıl oldun daha iyisindir umarım.Merak ettim seni ama ilk günkine nazaran çok daha iyisindir mutlaka.Ödemlerin şişliklerin iyice bir insin.Şu 1 ayı bir atlat sporcu sütyeniyle o ozaman daha iyi belli olur.Ama tahminim yine 80-85 arası olur.a.s.
Sevgiyle kal...
arkadaşlar silikonu eşinizmi istedi sizmi isteyip yaptırdınız? ağrısına nasıl dayanıyorsunuz? bende yaptırmak istiyorumm ama cesaretim yok.boshayallersmile
eminim yaptıran herkez ilk öncelkle kendi istedigi için yaptırmıştır bayanssulusmile gerisi bahane :umursamaz: biz bayanlar ilk ama ilk kendimizi begenmeliyiz ki bi baskası da begenebilsin zemuszemus bnm bgn tam 1 ay oldu we hep ii ki yaptrmışım diyorum büyük eksiklikmişşş