Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım ben de öyle derim sheker. Ben çalışıyorum, işe ne kadar zamanda dönebilirim sence, ameliyattan sonra?
merhaba,
ben de çıktım ameliyattan
gerçekten çok zor geçti. kas altı ve koltuk altı diye de sanırım ağrı arttı kollarım kısıtlı şu anda.
pazartesi işa başlamak zorundayım viyanada nasıl olucak bilmiyorum benneyaptımki
shheker sana biraz sorum var
öncelikle çok şiş göğüslerim
alt ve üst taraflar arasında şişlik farkı var ayrıca elimle dokununca üstten aşağı hissediyorum üstte daha fazla toplanma var gibi
komun sporcu sütyenini almıştı takamadım mahvetti beni bandajlar açıldıktan sonra
gittim ayyıldızdan aldım ama onu da doktor çok beğenmemişti çok sıkı değil diye ama şimdi onu takıyorum böyle önden açılan ya biri daha güzel demişti bu sütyene forumdan bilemedim bence gayet gergin duruyor sıkı duruyor.
ameliyat cuma akşamdı hala çok zorlanıyorum yatarken tam bir eziyet senağlama
göğüslerim şekilsiz, şiş ara ara ağlıyorum moralim bozuk
çok teşekkür ederim hepinize.
hep anlatıcam gelişmeleri yine değerli fikirlerinizi ve cevapalrınızı beklicem..
350 cc kas altı koltuk altı konuldu.
benim boy var biraz ondan büyük tutmuş
gerçi ameliyatta fotoğraf çekilmiş bana gösterdiler çok güzel görünüyor ama şimdi o haliyle alakasız tabi Çok üzgünüm çoook
ayağa kalklamk giyinebilmek, kendi başıma tuvalaete gidebilmek, yemek yiyebilmek istiyorum sırtımda çok ağrıyor üstüne yatmaktan...
doktorlar işe dönmeyi 2-3 gun diyor ben 6 gun sonra başlamıştım sorun olmamıştı ama gidip gelirken çok dikkat ettim. birinin çarpmaması gerekir ve şirkette dosyaları raftan alamıyordum
arkadaşlar 250 cc takıldı bana küçük gibi geliyor bandajlar açılmadı ama büyük olsun istedim ama göğüs kafesim bu kadar alabiliyormuş offf ..o kadar çektiğim sıkıntıya değse bari
Çok geçmiş olsun dilerim sonucuda başarılı olur.Eskisinden daha sağlıklı olmanız dileklerimle.a.s.a.s.