Sakz yutma hastal, bamll, tiryakilii ...

bende de var bu nedense çıkarıp atmak yerine yutmak daha hoşuma gidiyo herhalde....
Abim doktordur benim birkaç kere yanında yapınca farketti ve kesinlikle yapmamamı tembihledi çünkü hem mideye zararlıymış hem de apandisite sebebiyet verebilirmiş kör bağırsağı tıkayarak..

bende de var bu nedense çıkarıp atmak yerine yutmak daha hoşuma gidiyo herhalde....
Abim doktordur benim birkaç kere yanında yapınca farketti ve kesinlikle yapmamamı tembihledi çünkü hem mideye zararlıymış hem de apandisite sebebiyet verebilirmiş kör bağırsağı tıkayarak..

Hadi ya bende de bir alışkanlık oldu sakızı yutma. Şu zamana kadar yuttuklarımın haddi hesabı yoktur. Bundan sonra özellikle dikkat etmeye çalışıcam yutmamak için.

Bende üniversitede ve lisede derslerde sürekli ağzımda sakız olurdu hocalara yakalanınca yutmak zorunda kalırdım alışkanlık oldu herhalde hiç sakızı çöpe yere atmam hep yutarım hoşuma giderkaydirigubbakcemile3

Ayy ilk defa duyuyorum bunu sumağım sen yutuyo muydun sakızları, ben de aksine çöp yoksa ve sakızı çıkarmam gerekiyosa tiksine tiksine çok zor yutarım, hap yutar gibi su falan içmem gerekir :kedi:
Ama bağırsakları da tıkıyormuş bak, bence bunları düşün yutmaya yeltendiğinde boshayallersmile

ay sorma thesheem ,yutarım ben hıc kıyamam atmaya,

hatta son gunlerde atmıyım dıye ugrasıyorum ,ama bu seferde sakızı 4e fılan boluyorum agzımda ,parca parca yutuyorum,

sankı etkısı daha az gıbı kandırıyorum kendımı kaydirigubbakcemile3

benimde eşimde var bu dert ikimizde sakızı severiz ben çiğnerken onada veririm bi zaman sonra bakarım çiğnemiyor naptın diyorum aaa yutmuşum düyor farkında bile değil sonra bi daha ister bende sinir olurum hep kaydirigubbakcemile3 annnaammm hastalıkmıymış buu alsanaalsanasmile

benimde aynen öyle sakız boğazımdan aşağı çekilir hep yutarım o yüzden sakız almamaya çalıştım gecen haftada biri bir kutu sakız verdisempatiksalakcinninasıl bitecekler ya teyzem gelsin verecem ona hepsini olduğunu biliyorum ya çiğneyip çiğneyip yutuyorum sonra hoppp yenisi

aaa bu bi hastalık mıymış yahu... ben de farketmem, artık ağzım mı yorulur nedir bi süre sonra farkederim ki, ohooo yutmuşum çoktan :)

Bende hiç çöpe atmam hep yutarım.
Çocukluğumdan beri yutardım.
Annemler çok kızardı küçükken
bu yüzden bende psikolojik rahatsız oldu hem yutarken çok mutlu hissediyodum hemde suçlu..
hani suç olan bişeyi yaparken haz alırsınız ya :KK1:

sakız çiğnemiycez artık napalım

Bende hep yutarım hiç sakızı atmışlığım yoktur hatta
yanlız değilmişim.. devam da ediyor hatta
yine aynı yutuyormusunuz sakızı ??

X