Sakz yutma hastal, bamll, tiryakilii ...

ben de yutuyorum hep hiç çöpe atmam :KK70:

sonra da midem ekşir bi güzel yuttuktan sonra ama elimde değil yutuyorum

o dert bendede var özellikle meyveli şekerli böle jelibon tarzı sakızları bir iki kere çiğner sonra boğazımdan aşağı ben istemesemde kayar gider :))

aa cok ılgınc yaa boyle bı bagımlılık oldugunu ılk defa duydum... akannehir

su kisacik ömrümde kim bilir daha neler duyacagim artik hic birseye sasirmiyorum vallaakannehir

29 Yasina girdim ve kendimi bildim bileli o Sakiz yutma hastaligi bende,de varkaydirigubbakcemile3
Tatli sakizi cigneyip tadini aliyorum ondan sonrada hoppp migdeye.
Hic sakizi attigimi bilmem hep yutarim,sikayetimde olmadi hic,millet sakiz cigner cigner,posasi cikana kadar eveler geveler ama bende öyle degil,sakizin tadini aldimmi,baktim seker yada aromasi bitmis,hemen yutuyorumnaniknanik

Bu bağımlığıda senden duyuyorum canım yaa çok enteresan..
Sende sakız çiğnemeyi bırakmaya çalış belki bir faydası olurCADIARZU
Okuyunca yazdıklarını yeğenim geldi aklıma geçen sakız çiğniyor kendizi 3 yaşında zıpladı oynadı derken sakız cuup mideye yuttucokacimcoook
Bizimkisi elimi tutmuş çıkar onu geri diyor bana:roflol:
yuttun sen o nu midende geri çıkaramam desemde ne fayda bir saat zırladı velet sakız için:nazar:

tek olmadıgıma sevındım ,en ıyısı sakızları ortadan kaldırmak ..

bende tadını alıyım hopp mıdeme .

kaydirigubbakcemile3 bende kendimi tek sanırdımmmm.ne ilginççç dimi sakızı yutucam illakiii atayımm diyorum gidiyorum çöpe.yokk gidene kadarr hoppp midede

kaydirigubbakcemile3 bende kendimi tek sanırdımmmm.ne ilginççç dimi sakızı yutucam illakiii atayımm diyorum gidiyorum çöpe.yokk gidene kadarr hoppp midede

Ben Köln,de oturuyorum ve burda olanlar bilir,Caddelerde yere yapismis dünya kadar sakiz var,
Sanki gece 100 kisilik bir sakiz cigneyen grup varda, caddeye saliyorlar ve bu kisiler cigneyip yere yapistiriyormus gibi heryer sakiz..
Bende caddede yürüken diyorumki ya bunlar manyakmi kardesim,ne diye yere atiyorlar ve Belediye bu sakizlari yerden cikartamiyor,dünya kadar para harciyorlar.
Oysa bak bana,ben yere atmiyorum tadini,aromasini alip yutuyorum,hem cevre temizligine katkim oluyor,hemde benim zevkim bu ne yapayim yanikaydirigubbakcemile3
Ufakligimdan beridir bu huyla karsi karsisayim,babam sakiz verirdi,iki dakika sonra Babaaaaaaaaaaaaaaa sakiz ver diye bagirirdim,eee kizim daha yeni verdim düsürdünmü,heee düsürdüm baba ama migdeye derdim sessizce kaydirigubbakcemile3desemki yuttum kizardi,hasta olursun derdi bide,walla yalan hicte hasta olmadim:lepi:

aynen ,bende hıc hasta olmadım :))

atayım dıyorum atayım dıyene kadar mıdeye gıdıyor bazn :))

gerçekten mi? mideye yapışıp kalıyorsa ben yandım o zaman.sürekli yutuyorum ya,çeşidi farketmeden sürekli yutuyorum.
bazen okulda fotoğraf çekerken ağzımda sakız oluyo gülünce gözükmesin diye yutuyorumkaydirigubbakcemile3

bu alışkanlığı bir türlü bırakamıyorum.sanırım hepsi bağırsağımda CADIARZUbenneyaptımki

benimde var bu aliskanligim hemde cok fena ayni dediginiz gibi herzaman yutarim , biri gelir ayip olmasin agzimdaki sakizla diye engel olamadan gidiyo tadi felan hic farketmio benimde

iyide o zaman sakiz cigneme gidip alma eve dahi sokma illa cignemek icin bisey ariyosan ekmek felan cigne yutsanda zarari yok bence engellenebilecek bisey

bende de var aynı şey
dalga geçiyorlar artık
ama fark etmiyorum bile
sakızı atıyorum ağzıma
sonra bir bakıyorum yutmuşum :KK43:
artık tel taktığım için çiğneyemiyorum
arada kaçamak yapiim desem de tellerime yapışıyor yutamıyorum ama
eminim teller çıksın devam edicem :)
hele ki şekerli sakızlar
tadı biter bitmez hoppp gidiverio valla mideme :)

X