• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saks mavisi abiye

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
$IMG_6531.jpg $IMG_6529.jpg $IMG_6530.jpg
Kızlar abiye 38 beden 2 numara yani.Ben internetten aldım ama bana büyük geldi yani bel ve kalça ksmı bol kaldı.Ben 54 kiloyum 1.60 boyum.Uzun da geldi giyemedim.Aldığım kişi 1 kez giymiş.Güzel bir elbise çok heveslenmiştim ama olmadı.Almak isterseniz 60 lira.Kendisi 500 tl lik olduğunu söylüyordu..Resim soluk çıkmış çok canlı güzel bir rengi var.Hayrlısı bakalım..

Son düzenleme:
kızlaaar 35 e düşürdüm isteyen varsa alsın güzel elbise.Taşınıyoruz onu da götürmek istemiyorum bana olmuyor çünkü.Kaçırmayın bence.

Eki Görüntüle 807126 Eki Görüntüle 807125 Eki Görüntüle 807129
Kızlar abiye 38 beden 2 numara yani.Ben internetten aldım ama bana büyük geldi yani bel ve kalça ksmı bol kaldı.Ben 54 kiloyum 1.60 boyum.Uzun da geldi giyemedim.Aldığım kişi 1 kez giymiş.Güzel bir elbise çok heveslenmiştim ama olmadı.Almak isterseniz 60 lira.Kendisi 500 tl lik olduğunu söylüyordu..Resim soluk çıkmış çok canlı güzel bir rengi var.Hayrlısı bakalım..

boyu ne kadar cnm benm 1,70 ve kaç cm topukluyla giyilebilir?

Boyunu ölçtüm askılarıyla beraber 160 cm civarı.Ama hata payı vardır mutlaka.Gögğüsten aşağısı 120 cm ölçtüm umarım doğrudur.bir iki cm hata payı olabilir.

Back