Sakroiliit

Atak döneminde gebelik banada yasaktı. Bu hastalıktan ötürü en az 6 yıl erteledim ben.. benim hsla topuklarım ağrıyor bir yerde yarım saatten fazla oturayım topuklarıma ilk basarken zorlanıyorum.. benim ilk hamileliğim çok korkuyorum bazen çok ağır geçicek diye bazen de Rabbim yardım eder diyorum. Ne diyorsunuz çok zor dayanılmayacak gibi mi ağrıdan korkmuyorumda bebeği taşıyamamaktan korkuyorum ben

Ben atak döneminde hamile kaldım, kalça eklemim komple iltihap içindeyd, üzerine bir de gebeliğimde 20 kilo aldım
bebeğimi de taşıdım, kendimi de taşıdım, işimi de yaptım
ki hiç de dayanıklı bir insan değilim

Ayy çok mutlu oldum Rabbim banada güç versin
Amin
stres ağrıları arttırıyor, stres yapmayın, bu hastalık ölümcül değil bunu unutmayın, bir gün atağınız bitecek, sabırlı olun, bebeğe odaklanın, Rabbim sabrını da dayanma gücünü de veriyor emin olun
gebelikte genellikle atak geçirilmiyor zaten, hastalık uyuyor, doğumdan sonrası biraz sıkıntılı oluyor ama her bünye farklı

Ayy çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi bu teselliler bu korkulara sebeb ne kadar erteledim tedavimi hamileliği hatta hamile kalmaya korkardım hala çok korkuyorum Rabbime sığındım elbet sabrını gücünü verecektir çok çok teşekkürler

Gebeliğinizi doktor kontrolünde geçirmelisiniz bunu atlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…