- Konu Sahibi tinkerbell3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben googledan şunu buldum aynısı değil galiba ama çok benzettim
ARAS METAL - 23.01.2013 Kampanyası kutu, çay kutusu, şekerlik, baharatlık
canım aradığın ürünü buldum google amcada ama mavisi var
kiti mavi Typhoon bağbozumu püskürtme güç 3 adet demir çay şeker kahve kabı-Depolama Şişeler ve Kavanozlar-ürün Kimliği:966998956-turkish.alibaba.com
Canım ben emin olamamıştım senin istediğin model mi diye ama yine de ekleyeyim belki hoşuna gider diye düşündümçok teşekkür ederim canım bunlar da güzel ama benim istediğim gibi değil![]()
canım ne kadar yardımcı oldun çok çok sağol tam olarak istediğim bu iştebu renk de güzel kibar teşekkür ederim tekrar, hem belki pembesini de üretiyorlardır:)
satış olarak bulamadım yaaa... ama belki vardır - inşallah bulursun çok şekermişAmazon.com - Typhoon Vintage Kitchen Small Canisters with Matching Lids, Set of 3, Pink senin gönderdiğin liklteki markadan arattım ve buldummmmmmmen azından markasını öğrendim bakalım satışı var mı
valla o kadarını bilememyalnız senin gönderdiklerin de o kadar şeker ki aradığım modelden vazgeçeceğim![]()
valla o kadarını bilememseç beğen al işte...
Şaka bir yana normalde çok böyle şeylerle uğraşmazdım ama dünden beri çeyiz şeylerine bakıp duruyorum şevke geldim
umarım aradığını bulursun yaaaa
kızlar benim en çok çok istediğim şeylerden birisi fotoğraftaki saklama kaplarının düz pembe olanı. ama bi yerde bulamıyorum bi blogda gördüm ama o ara nerede satıldığını sormadım. bilen birisi varsa nereden alabileceğimi söyleyebilir mi?
Eki Görüntüle 884321 Eki Görüntüle 884318
.
canım ben geçenlerde buna çok benzeyenini bernardo' da görmüştüm.. bir bak derim:))