Sakın yapmayın sonu bu olur!

Normalde cep telefonu, bilgisayar gibi aletlerin mikro radyasyon yaydığı için aynı odada bile uyunmaması gerektiği, en önemli zararlarından biride uyku bozukluğuna sebep olduğu, uyku kalitesini düşürdüğü, insanların yorgun uyanmasının bu sebepten olduğu tespit edilmiş, yani bırakın baş ucunuzda, yastığın altında uyumayı, aynı odada bile olması yaşam kalitemiz açısından zararlı imiş.. Ben uzun zamandır diğer odalarda bırakıyorum uyumadan önce.. Arada bir duvar olması bile farkettiriyormuş zararlarından korunmak için sonuçta. Odamızda kapalı olarak bile bulundurmamak gerekiyormuş..

Yatağıma almam ama başucumdaki çekmecelerimin üzerinde durur her gece. Tamam aynı odada da tutmayalım, radyasyon yaymasın, iyi güzel de, sabahın 5:30unda başka odada çalan telefona kim kalkacak yaa? Ben alarmımı bile kısık seste kurarım, hafif hafif çalar, duyarım ben. Bilmemkaç kere erterim alarmı filan. Böyle uzataa uzata kalkarım.
Başka odada telefonumu tuttuğumu düşünemiyorum. Yüksek sese kur. Çalmaya başlar başlamaz kalk koş alarmı sustur... daha gözüm açılmamış. Off çok zor işler bunlar.
Telefona ip filan bağlayıp odanın uzak bir köşesinde tutabilirim bak, o olabilir. İpin ucu yanımda olduğu sürece. :)

Bende yastigimin altina koyuyorum ve prizde tam basimin ucunda. Sabaha kadar sarj oluyor. Aksama dogru bittigi icin sarji her gece yatmadan once takiyorum.
Ama en iyisi takmamak galiba.
Artik sarjim bitmeye geldiginde geceleri degl sabahlari takicam kalktigimda.

Ucak moduna aldiginda telefonlar daha cabuk sarj oluyor kizlar aklnizda olsun.
Yarim saatte 0 dan 70 e cikiyor doluluk orani.

Dijital görünümlü alarmlı saatler oluyor, normalde kurmalı saatler tık tık sesi uyutmaz deli eder, ama o dediğim dijital gibi olan saatler sessiz, onların radyoluları var, onlarda dalga yayar ama düz olanları, alarm için falasıyla yeterli ve cep telefonunun şarjıda sana kalıyor :) Ben o düz dijital görünümlü olanlardan kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…