Sabah alarmını duymadığım için yastığın altına koyardım ben de, hem de bazen şarja takarak.. Bir sabah aşırı ısındığını fark edince korktum yere koyuyorum artık.
Sabah alarmını duymadığım için yastığın altına koyardım ben de, hem de bazen şarja takarak.. Bir sabah aşırı ısındığını fark edince korktum yere koyuyorum artık.
Ciddi misinn? Ben de şarjı dolunca şarj almayı kesiyor sanıyordum. Isınma falan olmuyor çünkü aldığımda. Iyi oldu söylediğin yatmadan önce çıkarayım bari.Gece şarjda bırakma yavrum telefonunu. Aynen böyle patladı benimki bir gece. Allahtan yastık altında falan değildi.
Ciddi misinn? Ben de şarjı dolunca şarj almayı kesiyor sanıyordum. Isınma falan olmuyor çünkü aldığımda. Iyi oldu söylediğin yatmadan önce çıkarayım bari.
Benim sağ kulağım duymuyor kabakulağı tek taraflı ve ağır geçirdiğim için. Ve hep sol tarafıma yatarım dışardan hiç bi ses duymam yani uyurken. Yastık altı daha garanti bir çözüm olarak gelirdiay ne yaptın allah korusun, beyne o kadar yakın koymayın..
Evet benimki de erimiş geçen gün bir baktım çökmüş içe doğru. Dikkat ederim bundan sonra.Normal şartlarda kesiyor. Ama telefon eskiyince bir çok özellik gibi o da zayıflıyor sanırım. Gerçi benimki ilk çıkan akıllı telefonlardandı dört beş sene önce ama ne olur ne olmaz. Öyle korktum ki şimdi şarj ederken başka odaya koyuyorum telefonu.
Bir kere de prizde bıraktığım şarj aleti yanmıştı. İşin birince çek prizden.
Benim sağ kulağım duymuyor kabakulağı tek taraflı ve ağır geçirdiğim için. Ve hep sol tarafıma yatarım dışardan hiç bi ses duymam yani uyurken. Yastık altı daha garanti bir çözüm olarak gelirdi
Ama patlamaktansa gideceğim yere geç kalmayı göze aldım artık. Bazen bir uyanıyorum 2 saat geçmiş ve üç dkda bir çalar benim telefonum.
Teşekkür ederim. Şans eseri dönersem duyuyorum yoksa zoryazık kıyamam çok geçmiş olsun :) aman aman patlamaktansa boşver geç kal gideceğin yere ya da benim gibi yap 5 dakikada bir kur alarmı bir şekilde duyuyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?