• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakın nişanlıyken düğününüz olmadan nikah yapmayın

Öncelikle çok üzüldüm sizin adınıza,fakat bu durumun önceden nikahla falan alakası olmadığını düşünüyorum. Şimdiden böyle tavırlar sergileyen bir adam daha sonraları size neler yapar aklım almıyor bile. O zaman boşanma düşüncesini aklınızdan geçiremeyecek kadar büyük bir korkuyla yaşamak zorunda bırakabilir sizi, ve sizi tecavüzle tehdit eden bir insan size tecavüz etme potansiyeli olan bir insandır bunu sakın unutmayın. Ne olur birazcık kendinize değer veriyorsanız derhal o mahlûktan boşanın aileniz her zaman sizi korur kucaklar gerekirse geldiklerinde ona anlatın gerekirse memurum diyorsunuz izin alın yanlarına gidin ama ne yapıp ne edip boşanın. Ben evli falan birisi değilim üniversiteyi bitirmek üzere olan bir kızım sadece ama okuduklarım beni dehşete düşürdü ve artık kadına şiddetin sadece eğitimsiz kadınlara olmadığını, çalışan,eğitimli,kendini yetiştirmiş kadınlarımıza bile şiddette nasıl artış olduğunu görmek beni dehşete düşürdü. Siz her türlü ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz borç nedir ki 2-3 sene ödersiniz biter daha sonrası geri kalan hayatınızın ilk günüdür. Ne olur kendinize değer veriyorsanız hazır ilişkiye girmemiş çocuk sahibi de olup bu işler büyümemişken boşanın..saygılarımla

Emin ol her ailede bu tarz sorunlar var. Her erkekte bu tarz vahsilik var. Yani sen bosanip kimle evlenirsen evlen ayni sorunlarin benzerlerini baskasiyla yasicaksin. Hic bir sey dort dortluk olamaz. Evliligin oturmasi cok zaman aliyor. 2 yillik evliyim. Hala tam oturmus sayilmaz ama sukur ki o ilk alisma surecini atlattik. Ve o surec ben ve tum arkadaslarimda ayni sekilde iskence gibi yasandi. Ama insan alisiyo. Aslinda karsi tarafin hareketlerine alismiyosun. O da bazi seyleri yapmamayi ogreniyo sen de. Karsilikli alisveris gibi. O yuzden hayatinda evlenmeyi sectiysen alisma surecini gozden cikarman gerek. O surecte hersey mubahtir :p . Ayrilmayi falan da dusunme. Herkes yasar bu tarz sorunlar. Yasamadim diyene inanmam

Alismak icin dayak yediniz mubah mi gordunuz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Öncelikle çok üzüldüm sizin adınıza,fakat bu durumun önceden nikahla falan alakası olmadığını düşünüyorum. Şimdiden böyle tavırlar sergileyen bir adam daha sonraları size neler yapar aklım almıyor bile. O zaman boşanma düşüncesini aklınızdan geçiremeyecek kadar büyük bir korkuyla yaşamak zorunda bırakabilir sizi, ve sizi tecavüzle tehdit eden bir insan size tecavüz etme potansiyeli olan bir insandır bunu sakın unutmayın. Ne olur birazcık kendinize değer veriyorsanız derhal o mahlûktan boşanın aileniz her zaman sizi korur kucaklar gerekirse geldiklerinde ona anlatın gerekirse memurum diyorsunuz izin alın yanlarına gidin ama ne yapıp ne edip boşanın. Ben evli falan birisi değilim üniversiteyi bitirmek üzere olan bir kızım sadece ama okuduklarım beni dehşete düşürdü ve artık kadına şiddetin sadece eğitimsiz kadınlara olmadığını, çalışan,eğitimli,kendini yetiştirmiş kadınlarımıza bile şiddette nasıl artış olduğunu görmek beni dehşete düşürdü. Siz her türlü ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz borç nedir ki 2-3 sene ödersiniz biter daha sonrası geri kalan hayatınızın ilk günüdür. Ne olur kendinize değer veriyorsanız hazır ilişkiye girmemiş çocuk sahibi de olup bu işler büyümemişken boşanın..saygılarımla

Arkadaşa katılıyorum. ben 21 yaşında türk olmayan biri ile evlendim. 8 ay beraberliğimiz olmadı. bir kere bile tecavüz yada zorla sahip olma düşüncesi yada tartışması yaşamadım. çantada keklik yada onların ihtiyaçlarını giderecek hizmetçi değiliz. sen daha tam evli değilken kocaman kaynının kilotlarını niye yıkayasın... ben evliyken kaynım senede 2 gün geldiğinde kendi makinaya koyardı çamaşırlarını. yani bu adamın sana saygısı var mı yokmu önce ona bak. otur konuş. ama önce değerli şeylerini sağlama al.ve birine bu konuşmayı yapacağını söyle. sağı solu belli olmaz. konuş, üzme beni senin için katlanıyorum sende çabala de. olmazsa yol yakınken dönelim de. ama konuş. kafanda kurma. herkes anasından doğdu. sende cansın. fedakarlık yap ama ezdirme kendini.
bu arada hala aynı kişiyle evliyim. dünyalar iyisi. inşallah sende iyi olursun. mutlu olursun.

Alismak icin dayak yediniz mubah mi gordunuz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Alismak icin dayakta yemedim mubahta gormedim. Ben kaynana dirdirina alistim mesela. Onun psikolojik siddetine alistim. Ama Umarim dayagi sen yemezsin bak evlencekmissin. Taniyabilmisindir umarim mustakbel kocani. Ben kiza ayril diyemem. Sen de diyemezsin. Kim alabilir boyle bir seyin sorumlulugunu? Ben alis dayak yemeye de demedim eger azcik okudugunu anlama kabiliyetin varsa. Herkes birbirine alisiyo dedim. O kiz mesela cok konusmamaya alisacak kocasi da baskasini eve sokup evde yasatmamaya alisacak. Aklin dayaga kaymasin. Allah muhafaza sen alismak zorunda kalmayasin sonra. Ayril demesi cok kolay zira.

Yalniz sunu anlayamiyorum. Ben kiza kendi tecrubemden bir seyler soyledim. İleride insan birbirine alisiyo. Herkes birbirini yontuya. Ama sen hangi hakla benim dayak yedigimi savunarak bunu mubah gordugumu soyleyebilirsin ki? Sanane? Senden yorum bekleseydim konu acardim oyle degil mi? Arkadasa fikrini soylemek istiyosan soyle. Bos konuscagimiza arkadasa yardim edelim oyle degil mi

merhabalar içime birikenler artık kan kusmama sebep oluyor çok mutsuz ve çıkmazdayım kimseye birşey anlatamıyorum. keşke annemi dinleseydim keşke diyorum ama geriye dönülmüyor :( nişanlımla kimizde memuruz nişanlımmı eşimmi yoksa yaratıkmı demeliyim bilmiyorum. aynı yerlerde yaşayabilmek için yani tayin için nikah yaptık annem kızım sen bilirsin ama nikah yapma bence dedi ama dinlemedim. şimdi o yaratıkla aynı şehirdeyiz. tayinimiz oldu. tekrar bekar evi kurmayalım diye eşyalarımızı almamız için aileler para gönderdi eşyaları alıp evi kurduk fakat eşyaların alınma aşamasında eşimin ailesi her şeye karıştılar tutacağımız eve bile karıştılar zaten biz ödeyeceğiz kirasına bile karıştılar. o da yetmedi eşimin erkek kardeşi başka bir şehirde okuyordu fakat eşimle benim yaşayacağım yere nakil yaptırdı yani bizim başımıza geldi her hafta sonu bizim yaşadığımız evde yatağını bile toplamıyor 18 yaşında koskoca adam söyle kardeşine toplasın dediğimde bana sen toplayacaksın diyor. ben bizimle olmasını istemiyorum çünkü koskoca adam rahatsız oluyorum o yetmiyor eşim her hafta 70 -80 tl para veriyor ona .mutfak için alması gerekenleri söylüyorum param yok sen al diyor oda yetmiyor eşyaların alınma aşamasında tartıştığımızda bana şiddet uyguladı bir daha olmayacağını söyleyerek özür diledi fakat dün gece yine bana şiddet uyguladı evden gitmeye çalıştım fakat kapıyı kilitleyip çıkarmadı annem rahatsız diye söyleyemiyorum bunları ne yapmalıyım düğünümüzde olmadı yaza olacaktı cinsel birlikteliğimizde olmadı bikaç gün önce beni tehtid etti tecavüz etmekle. kardeşimin gelmesini istemezsen tecavüz ederim dedi bana allahım ailemde çok uzakta ne yapmalıyım kimsem yok buralarda.

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne yaptınız sonuç ne acaba :(((

canım son durumu merak ettim gerçekten. Allahım kolaylık versin. bence birlikte olmadan ailene her seyi anlat ayrılmaya bak. tecavüzle tehditmi olur yazıklar olsun ona. bi arkadas yorum yapmış borc ödenir biter kendi hayatını ziyan etme. sonucta ilerde evleneceğin kişiye acıklarsın durumu

gerçekten inanmak çok zor.Allah kat be kat yardımcın olsun.annen hastaymış ama daha ilerde ya daha kötüleri olursa ve daha çok üzülürlerse ne yapıcaksın canım benim. bence düşünmen bile gereksiz. sonuçta işi gücü elinde olan bir bayansın asla kendini ezdirme kimseye karşı... bir kocanın görevi eşini korumak kollamak değil midir sana bunları reva görebiliyorsa sakın durma lütfen kendini düşün canım. dua edicem senin için. asla dayanma böyle bir insana.her şeyi kanıtlayabilirsin.bayanları koruyan yasalarımız hiç bir hayat o kadar ucuz değil.inşallah güzel huzurlu mutlu günler görürsün..

merhabalar içime birikenler artık kan kusmama sebep oluyor çok mutsuz ve çıkmazdayım kimseye birşey anlatamıyorum. keşke annemi dinleseydim keşke diyorum ama geriye dönülmüyor :( nişanlımla kimizde memuruz nişanlımmı eşimmi yoksa yaratıkmı demeliyim bilmiyorum. aynı yerlerde yaşayabilmek için yani tayin için nikah yaptık annem kızım sen bilirsin ama nikah yapma bence dedi ama dinlemedim. şimdi o yaratıkla aynı şehirdeyiz. tayinimiz oldu. tekrar bekar evi kurmayalım diye eşyalarımızı almamız için aileler para gönderdi eşyaları alıp evi kurduk fakat eşyaların alınma aşamasında eşimin ailesi her şeye karıştılar tutacağımız eve bile karıştılar zaten biz ödeyeceğiz kirasına bile karıştılar. o da yetmedi eşimin erkek kardeşi başka bir şehirde okuyordu fakat eşimle benim yaşayacağım yere nakil yaptırdı yani bizim başımıza geldi her hafta sonu bizim yaşadığımız evde yatağını bile toplamıyor 18 yaşında koskoca adam söyle kardeşine toplasın dediğimde bana sen toplayacaksın diyor. ben bizimle olmasını istemiyorum çünkü koskoca adam rahatsız oluyorum o yetmiyor eşim her hafta 70 -80 tl para veriyor ona .mutfak için alması gerekenleri söylüyorum param yok sen al diyor oda yetmiyor eşyaların alınma aşamasında tartıştığımızda bana şiddet uyguladı bir daha olmayacağını söyleyerek özür diledi fakat dün gece yine bana şiddet uyguladı evden gitmeye çalıştım fakat kapıyı kilitleyip çıkarmadı annem rahatsız diye söyleyemiyorum bunları ne yapmalıyım düğünümüzde olmadı yaza olacaktı cinsel birlikteliğimizde olmadı bikaç gün önce beni tehtid etti tecavüz etmekle. kardeşimin gelmesini istemezsen tecavüz ederim dedi bana allahım ailemde çok uzakta ne yapmalıyım kimsem yok buralarda.

En kısa zamanda o evi terket ve avukata suç duyurusunda bulun . Bu hayat senin hayatın değermi mahvetmeye bikere oldu diyerek . Ailenle güzel bir şekilde konuş durumu izah et onlarda sennin iyiliğini isteyecektor elbet. Olan sana olur devam edersen :50:

Emin ol her ailede bu tarz sorunlar var. Her erkekte bu tarz vahsilik var. Yani sen bosanip kimle evlenirsen evlen ayni sorunlarin benzerlerini baskasiyla yasicaksin. Hic bir sey dort dortluk olamaz. Evliligin oturmasi cok zaman aliyor. 2 yillik evliyim. Hala tam oturmus sayilmaz ama sukur ki o ilk alisma surecini atlattik. Ve o surec ben ve tum arkadaslarimda ayni sekilde iskence gibi yasandi. Ama insan alisiyo. Aslinda karsi tarafin hareketlerine alismiyosun. O da bazi seyleri yapmamayi ogreniyo sen de. Karsilikli alisveris gibi. O yuzden hayatinda evlenmeyi sectiysen alisma surecini gozden cikarman gerek. O surecte hersey mubahtir :p . Ayrilmayi falan da dusunme. Herkes yasar bu tarz sorunlar. Yasamadim diyene inanmam

YAŞAMADIM! İster inan ister inanma. Bunun alışması mı olur ya. Ayrıca herkes de aynı değil! Karakter vicdan sahibi erkekler de var. Evlilik saygı sevgi çerçevesinde olursa evliliktir, bu işkenceden başka bişey değil. Bir kere geliyoruz hayata, böyle hayat geçmez. Bence sen de seni kimsenin üzmesine en önemlisi de bunu çok normal karşılamanı sağlamasına asla izin verme derim. Herkes birbirine saygılı olmak zorunda bu kadar

YAŞAMADIM! İster inan ister inanma. Bunun alışması mı olur ya. Ayrıca herkes de aynı değil! Karakter vicdan sahibi erkekler de var. Evlilik saygı sevgi çerçevesinde olursa evliliktir, bu işkenceden başka bişey değil. Bir kere geliyoruz hayata, böyle hayat geçmez. Bence sen de seni kimsenin üzmesine en önemlisi de bunu çok normal karşılamanı sağlamasına asla izin verme derim. Herkes birbirine saygılı olmak zorunda bu kadar

Allahim yarabbim. :) cok saol. Peki dinlicem ogutlerini.

bak canım kardeşim durumuna çok üzüldüm ama unutma hiç bişey için geç kalmış sayılmazsın hatta henüz çok başındasın çok şükür ki ekonomik özgürlüğün var düşünme çevre ne der adım çıktı dul damgası yerim bla bla bla hayat senin ya kimin umrunda annen seni öpmeye kıyamazken elin oğlu ne diye gündelikçi muamelesi ve şiddet uygular belki ilk zamanlar zor olur ama inan zaman her şeyin çözümü unutur gidersin hatta verilmiş sadakam vardı dersin nolur doğru karar ver Allah yardımcın olsun

git psikiyatriste ona bunları anlat, rapor al. işe gidiyorum gibisinden evden çık otobüse bin doğru ailenin yanına git, nişanı boz. madem cinsel birlikteliğiniz olmamış eğer sen istemiyorsan bu adamla yaşamak zorunda değilsin. hiç kimse de seni bu adamla yaşamaya zorlayamaz. memursun ekonomik bağamsızlığın var, bunu da düşün. ailenin yanına gidince ara onu (eğer ayrılmak istiyorsan) olmuyor de. eğer tehdit ederse polise git, şikayetçi ol. aranızda hiçbir resmi muamele yok. seni eve kilitleyemez. seni alıkoyamaz, seni tecavüzle tehdit edemez. tüm bunlardan şikayetçi olma hakkın var. (ama bak, eğer ondan ayrılmak istiyorsan bunları yap, yok ayrılmak istemiyorsan katlanacaksın)

ne demek tecavüz ederim deli mi ne bu adam... şimdi bende düğünümden 5 ay önce nikah yapmak zorunda kaldım aynı yerde çalışıyorduk eşimle hatta aynı okulda görev yapıyorduk ama birgün olsun nikahlı olduğumuz halde ne benimle kaldı nede benden bir isteği oldu. hatta çeyizim geldi eve yerleştirildi herşeyiyle ev tamdı biz o evde kaldık o bir yerde ben bir yerde yattım.. teklifi bile olmadı böyle birşeyin... kardeşnin gelmesi ne alaka yani olacak iş mi ya sana emrivaki yapması da yanlış bana göre sen kardeşini getirsen ne der acaba???

iyide bunun dugunden once nıkah yapmamakla alakası ne anlamadım böyle ıgrenc bır herıf kendını dugune kadar saklar yine gercek yüzünü gösterrdi yani bence bunun önce sonra bi alakası yok bende düğünden önce yapmıştım . adam hastaymış bence ruhu bozuk lütfen çık bişekilde o evden ben gerejırse camdan bırıne kağıt bıle atabilirdim geçen herhangı bırıne polıs yollaması için aman diyim lütfen

Back