- 25 Aralık 2013
- 605
- 764
- 303
- Konu Sahibi mervenur1212
Öncelikle çok üzüldüm sizin adınıza,fakat bu durumun önceden nikahla falan alakası olmadığını düşünüyorum. Şimdiden böyle tavırlar sergileyen bir adam daha sonraları size neler yapar aklım almıyor bile. O zaman boşanma düşüncesini aklınızdan geçiremeyecek kadar büyük bir korkuyla yaşamak zorunda bırakabilir sizi, ve sizi tecavüzle tehdit eden bir insan size tecavüz etme potansiyeli olan bir insandır bunu sakın unutmayın. Ne olur birazcık kendinize değer veriyorsanız derhal o mahlûktan boşanın aileniz her zaman sizi korur kucaklar gerekirse geldiklerinde ona anlatın gerekirse memurum diyorsunuz izin alın yanlarına gidin ama ne yapıp ne edip boşanın. Ben evli falan birisi değilim üniversiteyi bitirmek üzere olan bir kızım sadece ama okuduklarım beni dehşete düşürdü ve artık kadına şiddetin sadece eğitimsiz kadınlara olmadığını, çalışan,eğitimli,kendini yetiştirmiş kadınlarımıza bile şiddette nasıl artış olduğunu görmek beni dehşete düşürdü. Siz her türlü ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz borç nedir ki 2-3 sene ödersiniz biter daha sonrası geri kalan hayatınızın ilk günüdür. Ne olur kendinize değer veriyorsanız hazır ilişkiye girmemiş çocuk sahibi de olup bu işler büyümemişken boşanın..saygılarımla