• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakın nişanlıyken düğününüz olmadan nikah yapmayın

ailene anlat açıkça herşeyi ve bence devam edeceksen bi daha şiddet görmeyi tecavüzü falan iyi düşün.bir kere yapan mutlaka tekrarlar.demişsin ya beni çok borçlandırdı.borç ödemek bence bir hayatın zehir olmasından daha önemli.

ailemle çok uzaktayız eşyalı birkaç tane eve baktım ama tek başıma bulur beni korkuyorum ailem15 gün sonra buraya gelecek ben onlar gelene kadar sabredip onların yanında herşeyi konuşmalımıyım öyle daha sağlıklı olurmu diye düşünüyorum çümkü tek başıma yaşatmaz beni her türlü kötülüğü yapar.
ailemin yanına gidemem çünkü çalışıyorum :(

ailene anlat açıkça herşeyi ve bence devam edeceksen bi daha şiddet görmeyi tecavüzü falan iyi düşün.bir kere yapan mutlaka tekrarlar.demişsin ya beni çok borçlandırdı.borç ödemek bence bir hayatın zehir olmasından daha önemli.

yanlış yazmışım.pardon.bir hayat daha önemli borçlardan

ailemle çok uzaktayız eşyalı birkaç tane eve baktım ama tek başıma bulur beni korkuyorum ailem15 gün sonra buraya gelecek ben onlar gelene kadar sabredip onların yanında herşeyi konuşmalımıyım öyle daha sağlıklı olurmu diye düşünüyorum çümkü tek başıma yaşatmaz beni her türlü kötülüğü yapar.
tamam o zaman.15 gün daha bekle.sakın kavga falan etme ki şiddet ya da tecavüz olmasın.ailen gelince anlat.yanlış yönlerdirmek istemem tabi ama balık baştan kokar.iyi düşün.

tamam o zaman.15 gün daha bekle.sakın kavga falan etme ki şiddet ya da tecavüz olmasın.ailen gelince anlat.yanlış yönlerdirmek istemem tabi ama balık baştan kokar.iyi düşün.

anlatıcaM zaten bir gün bile beklemeyeceğim telefonda biraz bahsetsemmi geldiklerinde tamamen mi anlatsam

evet bekar evi vardı fakat yeni eşyaların içinde neden sadece ben yaşayacakmışım zaten kanunen nikahlı değilmiymişiz orda makarnamı yiyecekmiş bir çok sebep buldu kendi gelmekle yetinse oda yetmiyor kardeşide geliyor oda yetmiyor nöbetleri olduğu zaman oluyor kardeşiyle aynı evde kalmak zorunda kalıyorum.

Yuh ya kendini bilmez ne odunmuş . Bence eşin düğün yapmakda istemez ve sana şiddet uygulamş 2kere artık bunun yolu açılmış önü ardı kesilmiş yapmıcam etmicem sözlerine aldırma hazrda hiç bişey yaşamamşken ayrıl uzak dur öyle insandn yoksa ömrün böyle geçecek...:19:

Ailen senin yanına taşınsın bence orta yol sakın bulma asla ! düşünsene bu şekilde ömür boyu :18:

düğünü yaparda o güne kadar ben ayrılırım o ayrı düğünü yapar çünkü çok bilmiş ailesi rezil olacak çok bilmiş ailesine bir düğün bile yapamadın diyecekler bunu göze alamazlar. ama o gün gelmeyecek

özür dileyerek eşin mağara adamı mı?
mağara adamı ise nasıl memur olmuş?
tecavüz ne demek?
fantazisi mi varmış
sakin ol yapacağın şu gizliden gizliye para biriktir, kenara koy kimseye söyleme
biraz biriktirince kimseye söylemeden izin al annenlerin yanına git bi müddet kafanı dinle iyice bi bak olan olaylara

özür dileyerek eşin mağara adamı mı?
mağara adamı ise nasıl memur olmuş?
tecavüz ne demek?
fantazisi mi varmış
sakin ol yapacağın şu gizliden gizliye para biriktir, kenara koy kimseye söyleme
biraz biriktirince kimseye söylemeden izin al annenlerin yanına git bi müddet kafanı dinle iyice bi bak olan olaylara

ahh cnm ahh mağra adamlarının çoğu böyle yerlerdeler. aslında 6 yıldır görüşüyorum bu şekilde değildi fakat ailesi ne derse onu yaptığı için berbat bir hal aldı bundan sonra o çok bilmiş ailesiyle yaşayacak zaten...param var şimdilik kendimi 1 ay idare edecek kadar ama sonra ne olacak benim kredi kartımdan alması gerekenleri aldı yani onlarada beni borçlandırdı kendisi ödeyecek güya ama bakalım.

annenler gelene kadar son derece iyi geçin. Hatta annenler gelebililyorsa biraz erken gelsinler. Bu arada babanda muhakkak gelsin. Annenler gelincede durumu bir güzel anlat. Hiç korkma. Annem üzülür diye korkuyorsun ama bu gidişle başına daha kötü şeyler gelecek ve annen daha çok üzülecek. Herşeyi konuştuktan sonrada hemen bir rapor alıp annenlerin oturduğu memlekete git. Acilen boşanma davası aç ve kendine koruma iste. Boşandıktan sonra istediğin yere 1 kereliğe mahsus tayinini veriyorlar zaten. Alır başını gidersin annenlerin yanına. Böyle gerizekalılar herşeyi yapabilir maalesef. Boşanana kadar mümkün olduğunca rapor izin al ama işe gitme şuan ki yaşadığın şehirde. Gidersen de annenler yanında olsun yada dediğim gibi devletten koruma iste. Allah kolaylık versin tez zamanda kurtulursun inşallah.

annenler gelene kadar son derece iyi geçin. Hatta annenler gelebililyorsa biraz erken gelsinler. Bu arada babanda muhakkak gelsin. Annenler gelincede durumu bir güzel anlat. Hiç korkma. Annem üzülür diye korkuyorsun ama bu gidişle başına daha kötü şeyler gelecek ve annen daha çok üzülecek. Herşeyi konuştuktan sonrada hemen bir rapor alıp annenlerin oturduğu memlekete git. Acilen boşanma davası aç ve kendine koruma iste. Boşandıktan sonra istediğin yere 1 kereliğe mahsus tayinini veriyorlar zaten. Alır başını gidersin annenlerin yanına. Böyle gerizekalılar herşeyi yapabilir maalesef. Boşanana kadar mümkün olduğunca rapor izin al ama işe gitme şuan ki yaşadığın şehirde. Gidersen de annenler yanında olsun yada dediğim gibi devletten koruma iste. Allah kolaylık versin tez zamanda kurtulursun inşallah.

çok araştırdım ama tayin hakkı verilmiyormuş umarım verirler yoksa beni rahat bırakmaz bu boşanma davası ne kadar sürer gidelim dilekçeyi verelim olmuyor böyle dediğimde sen ver dilekçeyi ben gelir boşanmak istediğimi söylerim dedi ama zorluk çıkartırmı acaba

çok araştırdım ama tayin hakkı verilmiyormuş umarım verirler yoksa beni rahat bırakmaz bu boşanma davası ne kadar sürer gidelim dilekçeyi verelim olmuyor böyle dediğimde sen ver dilekçeyi ben gelir boşanmak istediğimi söylerim dedi ama zorluk çıkartırmı acaba

eskiden 1 kereliğe mahsus başka bir ile atıyorlardı. Kanun değişmiş olabilir belki. Tehdit durumlarını söylersen belki daha kolay olur. Sen davayı aç o da anlaşmalı kabul ederse 1 celsede biter ama zorluk çıkartmaya kalkışırsanız uzar maalesef. Ne kadar uzayacağı belli olmaz tabi bu durumda. Ama iddialarını kanıtlarsan çabuk boşanırsın.

anlatıcaM zaten bir gün bile beklemeyeceğim telefonda biraz bahsetsemmi geldiklerinde tamamen mi anlatsam[/Q
geldiklerinde anlat istersen.şimdi uzaktalar ya huzursuz olmasınlar.gelince anlat açıkça.sakın saklama.herkes gider bi tek ailemiz kalır bize.sakın borçlardan korkup ona katlanma.

Allah yardımcın olsun canım insan tanıyamıyor işte :(

Ailen yanına gelene kadar sakinliğini korumaya çalış.

6 yıl diyorsun bir insan bukadar kısa sürede bu denli değişir mi ki :5:

maalesefki devlet çalışanları buna mahkum ediyor.bende böyle olsun istemezdim keşke olmasaydıda:2:

aksine sizin açınızdan daha iyi olmuş bu uygulama
iş işten geçtikten düğün bittikten sonra bunları yaşasaydınız ne olurdu ?
belki hemen hamile bile kalabilirdiniz ...
zararın neresinden dönülse kardır denilir
tabi ki yinede karar sizin Allah hayır göstersin yardımcınız olsun...

bende 3 ay önceden nıkah kıydım ama bır sorun yaşamadım. bu tamemen nişanlınızn kişiliğinden kaynaklı bu karaktere sahip biriyle bir ömür yaşanmaz nıkah kıymış olman herşeyın bıttıgı anlamınada gelmez daha düğün yapmamışsın bırlıktelıgınde olmamış en kısa zamanda durumu ailene bıldır ve boşan canım bence devam etmemelisin. korkuların varsa bir polis merkezıne gidip şikayette bulunup korumada talep edebılırsın ayrıca kurumuna da durumunu anlatır bir dılekçe verir tekrar ayrı bir şehre tayin istersin mazeretini uygun göreceklerdir muhakkak.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor durum ne denir bilemiyorum ama şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Doğru kararı vereceğini umuyorum böyle bir hayat geçmez söyledikleri çok çirkin şeyler direk al eşyalarını çek git

Back