sakın nişanlıyken düğününüz olmadan nikah yapmayın

Çok üzüldüm yaşadığınıza...
Bu günler en çok "canım cicimlerle " geçmesi gereken günler.Bu zamanda bile size böyle davranan ileride neler yapar.
Bir kere bildiğim bir gerçek var, bir kere size el kaldırmaya cesaret eden insan, artık size hep el kaldırmaya cesaret edecektir.
İkincisi size saygı duysa ve değer verse, kardeşine yatağını kendisi toplattırırdı, ailesi kadar sizinde sözünnüze önem verirdi hele tecavüz tehdidi saygısızlığın son noktası.Sevginn saygının olduğu bir yerde böyle bir cümlenin asla yeri olamaz.
Birlikte olmamışsınız, ( ki olsanız da fikrim değişmezdi) kaçın kurtulun yol yakınken.
Böyle bir adam bir de yarın herşeyden çok değer vereceğiniz çocuklarınızın babası olmamalı...Yoksa yarın onların da önünde incitileceksiniz.

Canım çok geçmiş olsun ne ümitlerle ev kuruyor insan. Ben de aralıkta nikah yaptım ağustosda düğünüm olacak inşallah. Bir sıkıntı çıkmadı çok sükür. Boşanınca o borclarınız da ikiye bölünecek zaten o kısmını çok düşünme. Tehdidi ve şiddeti ispatlarsa esyalarn tamamını alabilirsin zaten. Bildiğim kadarıyla bosanınca özür durumundan tayin hakkında olacak. Kısa sürede biter inşallah bu kabusun.

tatlim bu işin oluru yok gibi. Sakin acaba değişir mi düzelir mi diye bekleme.Çünkü düğünden snra en iyi ihtimalle %20 böyle kalir &75 daha beter olur %5 bu halinden biraz daha iyi olur..Karar senin ama borcum var diye katlanayim deme.Ödenir bir şekilde Allahn izniyle..

Bir insanı 20 yılda tanısan aynı evin içine girmeden tanıyamıyosun malesef.

canım ne demek ne yapabilirim sen memurum demişsin o da memur bir şikayetin onun memuriyetini yakar ne demek tecavüz ederim ya pis sapık

Borcu sunu bunu dusunme lutfen. En basta siz onemlisiniz herseyden once. Cok kotu birsey sidete maruz kalmak kendimden biliyorum. Annenlerin cok acilen erken gelmesini iste bence, erkek akrabalardan yanina alsinlar bir kac tane. Bu adam kafasi calisiyormu hic? Simdi sizin bunlari yaptiktan sonra onunla evleniceginizi mi saniyor? Akli gitmis olmali

Aynı evde nikahı bahane edip dokunmaması şaşırttı bu kaba herifin..
Her şerde bir hayır vardır diyerek düğün olmamış birliktelik olmamış.
Boşan hemen diyorum.
Sakın iyi hallerine, özürlerine kanma.

çok üzüldüm canım yaşadıklarınaza
bence bunun evlenmeden önce nikahla bir alakası yok size bunu yapan düğünden sonra daha beterini yapacaktır boşuna suçlamayın kendinizi tanıyamamışsınız yada karakterini size gönderemeiş bence polise gidin sizi korumak zorunda önleminizi alın şiddetin ve tehtitlerin devamı gelir çünkü

gerçekten şok olarak okudum ve çok üzüldüm Allah yardmcnız olsun fakat bence başlığınz yanlş çünkü; bunun düğünden önce nikahla alaksı nedir anlamadm,bu adam düğünde nikah yapsydnz farklı brimi olcaktı ? karakter meselesi diye düşünyrm..kendi fikrim

ay inanmıyorum ya!!! hani derler ya nişanlılık dönemi tanışma dönemidir diye gerçekten öyle ben nişanlımla nikahlıda değilim bi evdede yaşamıyorum ama kaynanam olacak kadın herşeyimize karışmaya başlıyor ve ben bu gidişle yüzükleri atıcam gibime geliyor!!! allah yardımcın olsun güzelim ne diyeyim bence tekrar düşün bu adamla hayatını birlikte geçirmek istiyormusun gerçekten?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

evlilik iptal davası diye bir şey duymuştum.
bi avukatla görüş istersen.
almanyaya gitmek için nişanlıyken nikahlanan bi yakınım sonradan adamın çok ciddi ilaç alan bi şizofren olduğunu öğrenince dava açmıştı.
sonucu nasıl oluyor bilmiyorum. hani muayene falan mı isterler. yada süreçte neler oluyor. bi avukatla görüş derim.

Emin ol her ailede bu tarz sorunlar var. Her erkekte bu tarz vahsilik var. Yani sen bosanip kimle evlenirsen evlen ayni sorunlarin benzerlerini baskasiyla yasicaksin. Hic bir sey dort dortluk olamaz. Evliligin oturmasi cok zaman aliyor. 2 yillik evliyim. Hala tam oturmus sayilmaz ama sukur ki o ilk alisma surecini atlattik. Ve o surec ben ve tum arkadaslarimda ayni sekilde iskence gibi yasandi. Ama insan alisiyo. Aslinda karsi tarafin hareketlerine alismiyosun. O da bazi seyleri yapmamayi ogreniyo sen de. Karsilikli alisveris gibi. O yuzden hayatinda evlenmeyi sectiysen alisma surecini gozden cikarman gerek. O surecte hersey mubahtir . Ayrilmayi falan da dusunme. Herkes yasar bu tarz sorunlar. Yasamadim diyene inanmam

Kavga üzerine kapıyı kitlemiş olabilir, bence işe gidiyorum diye topla çantanı babanın evine dön ve boşan!!!!! Çok geç olmadan.

Son düzenleme:

evliliğin iptali sebepleri kanunda sınırlıdır, bu olayda iptal sebebi yok ancak boşanma mümkün.

bir bahaneyle evden önemli eşyalarını topla babanın evine dön. bir daha da o eve geri dönme. dönersen hayatının hatasını yaparsın. ne günlere kaldık. tecavüz ederim diyor mahluk. buna adam demeye bin şahit ister. boşanın biran önce düğünü nikahı boş verin. hayatınızı kurtarın.

Telefonunu niye aldı? Acil bi durum olsa ne yaparsın?
Uffff çok üzüldüm canım ya rehine gibisin.
Ailenin bilmesi gerekir bence.

bu nasıl bir zihniyettir ya! konu sahibinin yaşadığı şiddet var! her ailede de bu tarz sorunlar yok! eğer şiddet varsa oturup düşünmeli! bu tarz konuşup da bekarları yanlış yönlendirmeyin lütfen. ne adamlar var eşinin yolunda kul köle olan. ben de yaklaşık 1 yıldır evliyim çok şükür büyük sorunlar yaşamadım. iyi anlaşmaya bağlı.

Zihniyetimi sizin sorgulamaya hakkiniz yok. Ben de 2 senelik evliyim bana da esim siddet gostermedi. Ama bir kere vurdu diye her seyi, bunca emegi yikip gecicek degilim. Gencecik bir kiz ne hayallerle evlenmis. Evet yanlis bir sey yasamis olabilir ama sirf bu yuzden bosan mi diyelim? Onca emegini, yillarini, umutlarini ve en onemlisi gencligini silip atsin mi? Aska tovbe etcekse atsin tabi. Yalniz yasicaksa. Ama gonul bu. Birisini sevecek yine ve o iliskide ne yasayacagini garanti edemiyosan nasil ayril diyebilirsin? Hangi hakla? Herkesin hatasi olabilir. Ben o beyefendinin yaptigini bir hata olarak degerlendiriyorum. Olgunlasmamis ve olgunlasacak olarak gordugum icin ayrilma dedim. Ayrilmasinda zaten. Yuva kolay kurulmuyo. Sen yasamamissin ama yasamayacaginin garantisi yok. Umarim yasamazsin boyle bi durumu. Ama yasadiktan sonra herseyi bi koseye atip ayrilirmiydin bilemiyorum. Ayril demesi kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…