- 11 Aralık 2013
- 409
- 287
- 88
- Konu Sahibi mervenur1212
-
merhabalar içime birikenler artık kan kusmama sebep oluyor çok mutsuz ve çıkmazdayım kimseye birşey anlatamıyorum. keşke annemi dinleseydim keşke diyorum ama geriye dönülmüyornişanlımla kimizde memuruz nişanlımmı eşimmi yoksa yaratıkmı demeliyim bilmiyorum. aynı yerlerde yaşayabilmek için yani tayin için nikah yaptık annem kızım sen bilirsin ama nikah yapma bence dedi ama dinlemedim. şimdi o yaratıkla aynı şehirdeyiz. tayinimiz oldu. tekrar bekar evi kurmayalım diye eşyalarımızı almamız için aileler para gönderdi eşyaları alıp evi kurduk fakat eşyaların alınma aşamasında eşimin ailesi her şeye karıştılar tutacağımız eve bile karıştılar zaten biz ödeyeceğiz kirasına bile karıştılar. o da yetmedi eşimin erkek kardeşi başka bir şehirde okuyordu fakat eşimle benim yaşayacağım yere nakil yaptırdı yani bizim başımıza geldi her hafta sonu bizim yaşadığımız evde yatağını bile toplamıyor 18 yaşında koskoca adam söyle kardeşine toplasın dediğimde bana sen toplayacaksın diyor. ben bizimle olmasını istemiyorum çünkü koskoca adam rahatsız oluyorum o yetmiyor eşim her hafta 70 -80 tl para veriyor ona .mutfak için alması gerekenleri söylüyorum param yok sen al diyor oda yetmiyor eşyaların alınma aşamasında tartıştığımızda bana şiddet uyguladı bir daha olmayacağını söyleyerek özür diledi fakat dün gece yine bana şiddet uyguladı evden gitmeye çalıştım fakat kapıyı kilitleyip çıkarmadı annem rahatsız diye söyleyemiyorum bunları ne yapmalıyım düğünümüzde olmadı yaza olacaktı cinsel birlikteliğimizde olmadı bikaç gün önce beni tehtid etti tecavüz etmekle. kardeşimin gelmesini istemezsen tecavüz ederim dedi bana allahım ailemde çok uzakta ne yapmalıyım kimsem yok buralarda.
evlilik iptal davası diye bir şey duymuştum.
bi avukatla görüş istersen.
almanyaya gitmek için nişanlıyken nikahlanan bi yakınım sonradan adamın çok ciddi ilaç alan bi şizofren olduğunu öğrenince dava açmıştı.
sonucu nasıl oluyor bilmiyorum. hani muayene falan mı isterler. yada süreçte neler oluyor. bi avukatla görüş derim.
ayrılmak istiyorum fakat beni bir sürü borçlandırdı nasıl kalkarım bunların altından günlerdir düşünüyorum zaten gidecek bir yerim olsa bir gün bile durmam korkuyla yaşıyorum. telefonumuda aldı internetimin olduğunu bilmiyor neyseki yoksa pc mide alırdı
Emin ol her ailede bu tarz sorunlar var. Her erkekte bu tarz vahsilik var. Yani sen bosanip kimle evlenirsen evlen ayni sorunlarin benzerlerini baskasiyla yasicaksin. Hic bir sey dort dortluk olamaz. Evliligin oturmasi cok zaman aliyor. 2 yillik evliyim. Hala tam oturmus sayilmaz ama sukur ki o ilk alisma surecini atlattik. Ve o surec ben ve tum arkadaslarimda ayni sekilde iskence gibi yasandi. Ama insan alisiyo. Aslinda karsi tarafin hareketlerine alismiyosun. O da bazi seyleri yapmamayi ogreniyo sen de. Karsilikli alisveris gibi. O yuzden hayatinda evlenmeyi sectiysen alisma surecini gozden cikarman gerek. O surecte hersey mubahtir. Ayrilmayi falan da dusunme. Herkes yasar bu tarz sorunlar. Yasamadim diyene inanmam
bu nasıl bir zihniyettir ya! konu sahibinin yaşadığı şiddet var! her ailede de bu tarz sorunlar yok! eğer şiddet varsa oturup düşünmeli! bu tarz konuşup da bekarları yanlış yönlendirmeyin lütfen. ne adamlar var eşinin yolunda kul köle olan. ben de yaklaşık 1 yıldır evliyim çok şükür büyük sorunlar yaşamadım. iyi anlaşmaya bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?