sakın nişanlıyken düğününüz olmadan nikah yapmayın

Düğünde nikahı tavsiye edenlerdenim,tercihimde buydu

nedemek kimsem yok hemen eşyalarını topla ve o evden git gerekirse kadın sığınma evine git seni tecavüzle şiddetle evinde tutmak isteyen adam yarın öldürmeklede tehdit eder eğer gitmezsen hemen şimdi olacaklara hazırlıklı ol ve hemen kaç ordan boşan bitsin bu işin oluru yok hemen git derim

bekar olarak ne kadar yardımcı olailirimbilemiyorum ama yazdıklarınızı şok olmuş derecede okudum
allah yardımcınız olsun..
eşiniz çok yanlış yapıyor diyecem o da omayacak çok basit kalacak yaptıklarına..
eşinizi nikahtan önce tanıma şansınız oldu mu?

eşimle 6 yıldır tanışıyoruz maalesefki fakat ben onu hiç tanımamışım 1 ayda yaşadıklarımı görünce bende şaşkınlık içindeyim

tecavuz ederım ne demek ya...pislik herıf....boyle bır ınsanla ömur gecmez cnm....hıç düşünme derım....insanlar ne der dıye duşunme...bır gun ıkı gun konuşur sonra susarlar elden gıden senın ömrun gençlığın olmasın

canım herkes tayin için mecbur kalabiliyor nikaha ben de tasvip etmiyorum ama düğünden 2 ay önce yapmak zorunda kalmıştım aynı şehirde olmamıza rağmen aynı evde yaşamamıştık keşke aynı evde yaşamasaydınız ayrıca sen tayinle geldiysen onun halihazırda bir bekar evi zaten varmıştır neden orada yaşamadı da senin yanına geldi anlamadım ya da ailen yanına gelebilirdi her neyse artık geçmiş ama yaptığı terbiyesizlik nikah yaptık diye böyle davranan hatta tecavüzden bahseden adamın düğünden sonra neye dönüşeceğini tahmin edemiyorum ayrılmak istiyorsan nikah akdinin bozulması gibi bir durum var düğününüzün olmadığını ispat edip mahkemeyle ayrılabiliyorsun diye biliyorum boşanmış olmuyorsun yani tabi kesin olarak bilmiyorum yine de bir araştır allah yardımcın olsun

aynı evin içine girilmeden bilinmez derler bizde doğru demişler.tecavüz ederim ne demek ya! daha yeni evliymişsin şimdiden 2 kez döven düğünden sonra günde iki kez döver, hemen ayrıl bence,tabi bir ömür dayak yiyip,tecavüze uğrayıp,ailesine hizmet etmek istemiyorsan!! pislik herif,onun Allah belasını versin!

evet bekar evi vardı fakat yeni eşyaların içinde neden sadece ben yaşayacakmışım zaten kanunen nikahlı değilmiymişiz orda makarnamı yiyecekmiş bir çok sebep buldu kendi gelmekle yetinse oda yetmiyor kardeşide geliyor oda yetmiyor nöbetleri olduğu zaman oluyor kardeşiyle aynı evde kalmak zorunda kalıyorum.

canım kusura bakma da seninkinin hamuru bozukmuş
bende düğünden 2 ay önce nikah yaptım
aynı evde de kaldık malum istanbul şartları zor kira falan
bütün eşyalarım yatak odam falan hazırdı
oturma odasında kanepede yatardı eşim
benden de kesinlikle birliktelik talebinde bulunmadı
bence geç olmadan kaç kurtul
bu adamla bir ömür geçer mi?

eşimle 6 yıldır tanışıyoruz maalesefki fakat ben onu hiç tanımamışım 1 ayda yaşadıklarımı görünce bende şaşkınlık içindeyim

en iyi kararı yine siz verirsiniz..
fakat sanki elle tutulacak bi tarafıda yok gibi eşinizn..
erkek kardeşinin sizinle kalması..
size şiddet uygulaması..
tehdit etmesi..
bu evlilikten çok herşeye benzemiş..
ekonomik özgürlüğü olan birisiniz iyi düşünün öyle karar verin..
ama bi takım şeyleri ertelemeyin..
sonu hayır olsun diyelim ve allah daima yardımcınız olsun hiçbirşeye mecbur değilsiniz bunu unutmayın..
yuva kurmak ne kadar güzel birşey bunun değerini bilmek gerek böyle her anlamda hoyratça davranmamak gerek..
eşiniz kendi eliyle sonu hazırlıyor bence ve kendi eliyle yıkıyor..
siz sadece mantıklı olup kendinizi ezdirmeyip hakkınızı koruyun ve sonuç olarak en yi karar verceğinize eminim..

İyi geçinemedikten sonra düğünmüş nikahmış bunlar önemli değil. Biz de 2 ay önce yaptık nikahı tayin için. Şu an 8 aylık evliyiz. Hala sevgili gibiyiz. İyi geçinmeye bağlı. İki taraflı. Ama senin olay farklı. İşin içinde şiddet ve tehdit varmış, bence iyi düşün.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza Rabbim yardımcınız olsun zor eşinizden yaratık diye bahsediyorsunuz bu evliliğin daha ne kadar süreceği muamma gerçekten Düğün sırasında kıyılmalı nikah hep bunu desteklerim en fazla 2 hafta önceden çeyiz sırasında imam nikahı da resmi nikahtan sonra ya da çok kısa 1-2 gün öncesinde en azından çıkacak sorunları bir nebzede olsa engellenmiş olur

ayrılmak istiyorum fakat beni bir sürü borçlandırdı nasıl kalkarım bunların altından günlerdir düşünüyorum zaten gidecek bir yerim olsa bir gün bile durmam korkuyla yaşıyorum. telefonumuda aldı internetimin olduğunu bilmiyor neyseki yoksa pc mide alırdı

ailesi her şekilde oğullarına fitnelik yapıyor sürekli arayıp şöyle yapsın böyle yaptır. telefonda konuşurlarken duydum ama ailesinin her söylediği onun için altın değerinde yaz döneminde ailesine ziyatere gittim bana salon perdesini ütülememi söyledi annesi ben çok hastayım dedi kız kardeşide var eşşek kadar annesiyle kız kardeşi çekirdek çitledi ben perde ütüledim eşime bunu anlattım yapsan nolur seni denemiştir yapacaksın tabi o ev senin evin olacak kendi ailene yapıyorsunya dedi ahh ahh belki düzelir belki düzelir diye diye bu güne geldik

peki nasıl bir yol izlemeliyim şimdi bana şiddet uyguladı bu gün gidip rapormu almalıyım morluk falan yok daha öncesinde gözüm morarmıştı ama şimdi yok en azından

Şikayet dilekçesi ver emniyete detaylıca. Boşanırken elinde delil olsun ayrıca dava açarlar bunun içinde şiddet ve tehdit hakkında sonra ailenin yanına gıt yanına eşyalarını alıp o yokken bi daha da dönme. Sonra ailenle gider alırsın diğer eşyalarını sonra dava açarsın Allah yar ve yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…