- 29 Ağustos 2011
- 14
- 1
- 36
- Konu Sahibi mervenur1212
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedemek kimsem yok hemen eşyalarını topla ve o evden git gerekirse kadın sığınma evine git seni tecavüzle şiddetle evinde tutmak isteyen adam yarın öldürmeklede tehdit eder eğer gitmezsen hemen şimdi olacaklara hazırlıklı ol ve hemen kaç ordan boşan bitsin bu işin oluru yok hemen git derimmerhabalar içime birikenler artık kan kusmama sebep oluyor çok mutsuz ve çıkmazdayım kimseye birşey anlatamıyorum. keşke annemi dinleseydim keşke diyorum ama geriye dönülmüyor nişanlımla kimizde memuruz nişanlımmı eşimmi yoksa yaratıkmı demeliyim bilmiyorum. aynı yerlerde yaşayabilmek için yani tayin için nikah yaptık annem kızım sen bilirsin ama nikah yapma bence dedi ama dinlemedim. şimdi o yaratıkla aynı şehirdeyiz. tayinimiz oldu. tekrar bekar evi kurmayalım diye eşyalarımızı almamız için aileler para gönderdi eşyaları alıp evi kurduk fakat eşyaların alınma aşamasında eşimin ailesi her şeye karıştılar tutacağımız eve bile karıştılar zaten biz ödeyeceğiz kirasına bile karıştılar. o da yetmedi eşimin erkek kardeşi başka bir şehirde okuyordu fakat eşimle benim yaşayacağım yere nakil yaptırdı yani bizim başımıza geldi her hafta sonu bizim yaşadığımız evde yatağını bile toplamıyor 18 yaşında koskoca adam söyle kardeşine toplasın dediğimde bana sen toplayacaksın diyor. ben bizimle olmasını istemiyorum çünkü koskoca adam rahatsız oluyorum o yetmiyor eşim her hafta 70 -80 tl para veriyor ona .mutfak için alması gerekenleri söylüyorum param yok sen al diyor oda yetmiyor eşyaların alınma aşamasında tartıştığımızda bana şiddet uyguladı bir daha olmayacağını söyleyerek özür diledi fakat dün gece yine bana şiddet uyguladı evden gitmeye çalıştım fakat kapıyı kilitleyip çıkarmadı annem rahatsız diye söyleyemiyorum bunları ne yapmalıyım düğünümüzde olmadı yaza olacaktı cinsel birlikteliğimizde olmadı bikaç gün önce beni tehtid etti tecavüz etmekle. kardeşimin gelmesini istemezsen tecavüz ederim dedi bana allahım ailemde çok uzakta ne yapmalıyım kimsem yok buralarda.
merhabalar içime birikenler artık kan kusmama sebep oluyor çok mutsuz ve çıkmazdayım kimseye birşey anlatamıyorum. keşke annemi dinleseydim keşke diyorum ama geriye dönülmüyor nişanlımla kimizde memuruz nişanlımmı eşimmi yoksa yaratıkmı demeliyim bilmiyorum. aynı yerlerde yaşayabilmek için yani tayin için nikah yaptık annem kızım sen bilirsin ama nikah yapma bence dedi ama dinlemedim. şimdi o yaratıkla aynı şehirdeyiz. tayinimiz oldu. tekrar bekar evi kurmayalım diye eşyalarımızı almamız için aileler para gönderdi eşyaları alıp evi kurduk fakat eşyaların alınma aşamasında eşimin ailesi her şeye karıştılar tutacağımız eve bile karıştılar zaten biz ödeyeceğiz kirasına bile karıştılar. o da yetmedi eşimin erkek kardeşi başka bir şehirde okuyordu fakat eşimle benim yaşayacağım yere nakil yaptırdı yani bizim başımıza geldi her hafta sonu bizim yaşadığımız evde yatağını bile toplamıyor 18 yaşında koskoca adam söyle kardeşine toplasın dediğimde bana sen toplayacaksın diyor. ben bizimle olmasını istemiyorum çünkü koskoca adam rahatsız oluyorum o yetmiyor eşim her hafta 70 -80 tl para veriyor ona .mutfak için alması gerekenleri söylüyorum param yok sen al diyor oda yetmiyor eşyaların alınma aşamasında tartıştığımızda bana şiddet uyguladı bir daha olmayacağını söyleyerek özür diledi fakat dün gece yine bana şiddet uyguladı evden gitmeye çalıştım fakat kapıyı kilitleyip çıkarmadı annem rahatsız diye söyleyemiyorum bunları ne yapmalıyım düğünümüzde olmadı yaza olacaktı cinsel birlikteliğimizde olmadı bikaç gün önce beni tehtid etti tecavüz etmekle. kardeşimin gelmesini istemezsen tecavüz ederim dedi bana allahım ailemde çok uzakta ne yapmalıyım kimsem yok buralarda.
eşimle 6 yıldır tanışıyoruz maalesefki fakat ben onu hiç tanımamışım 1 ayda yaşadıklarımı görünce bende şaşkınlık içindeyim