- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi esmakara999
LÜTFEN BANA LAF ETMEYİN. BU GERGİNLİĞİ NEREDEYSE HERKES YAŞAMIŞTIR. OLMAZ İMKANSIZ DİYORUM KENDİME AMA NAFİLE BU HAFTA REGL OLMAM GEREKTİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR. SORUM ŞU:
ETRAFINIZDA SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
DOKTOR SİTESİNDE AZ DA OLSA İHTİMAL VAR DİYEN DOKTORLAR GÖRDÜM KORKTUM. LÜTFEN KIZLAR CEVAPLAYIN
gerçekten mi
Soru soruyorsunuz elestiriye gelince tepki veriyorsunuzLÜTFEN BANA LAF ETMEYİN. BU GERGİNLİĞİ NEREDEYSE HERKES YAŞAMIŞTIR. OLMAZ İMKANSIZ DİYORUM KENDİME AMA NAFİLE BU HAFTA REGL OLMAM GEREKTİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR. SORUM ŞU:
ETRAFINIZDA SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
DOKTOR SİTESİNDE AZ DA OLSA İHTİMAL VAR DİYEN DOKTORLAR GÖRDÜM KORKTUM. LÜTFEN KIZLAR CEVAPLAYIN
Esma yavrum git uyu canım sen iyi değilsin hamilede değilsin. Ne desek elimizde kalıyor canını sıkma tamammı hamile değilsin birdakine iyi korun sonra şey etgerçekten mi
size bir tepki verdim mi hanımefendi ne bu avukatlığınız ya yeter yazmayın işte istemiyorum aldım ağzımın payınıSoru soruyorsunuz elestiriye gelince tepki veriyorsunuz
size bir tepki verdim mi hanımefendi ne bu avukatlığınız ya yeter yazmayın işte istemiyorum aldım ağzımın payın
Hanım hanım ne bu sinir ya bu kadar size kotü birsey demedim cok sinirlisiniz sakin.olun.biraz.size bir tepki verdim mi hanımefendi ne bu avukatlığınız ya yeter yazmayın işte istemiyorum aldım ağzımın payını
Tamam esmaLÜTFEN ARTIK YORUM YAPMAYIN BOŞUNA VAKTİNİZİ HARCAMAYIN TEŞEKKÜRLER
Sonuç ne oldu regl oldunuz mu bende aynı durumu yaşadımgerçekten size çok teşekkür ederim. insan yerine koyup dalga geçmeden cevapladınız teşekkürler
E herhalde regl olmuştur. Ne olacaktı, hamile mi kalacaktıSonuç ne oldu regl oldunuz mu bende aynı durumu yaşadım
E herhalde regl olmuştur. Ne olacaktı, hamile mi kalacaktı
Sizin bir bilginiz var mıE herhalde regl olmuştur. Ne olacaktı, hamile mi kalacaktı
Kız yeter artık bütün sayfa senin geçmişten hortlattığın sürtünme ilişkileriyle doldu keşke bi post açaydın da soraydın ne sorucaksan.Sonuç ne oldu regl oldunuz mu bende aynı durumu yaşadım
Ben ilk kez yazdımKız yeter artık bütün sayfa senin geçmişten hortlattığın sürtünme ilişkileriyle doldu keşke bi post açaydın da soraydın ne sorucaksan.
Yalan söyleme bari..Ben ilk kez yazdım
Saçmalamasak mı acaba ağustos ayında yaşadığınız şeyi yazmışsınız her postun altına neyin teyidini istiyosunuz ki yemin mi etsinle ne yapsınlar aklınız mantığınız alıyo mu hamile olabileceğiniziBen ilk kez yazdım
Ay vallahi gına geldi sürtünme muhabbetinden ya ne kdar eski konu varsa hepsine yorum yazmış kopaya yapıştırYalan söyleme bari..