- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 28
- 29
- Konu Sahibi esmakara999
-
Ben de olabilir dedimihtimal var mı diye, bu şekilde kalınabilir mi kalan var mı diye
hayır siz hamilesiniz dediniz, neyse iyi akşamlarBen de olabilir dedim
canım geçtin dalganı yeter lütfen cidden kendimi iyi hissetmiyorum boşver artıkMenopoza da girmiş olabilirsiniz
Fikrimi soyledım, hamilesiniz. Regl da gelmemis, sürtünürken sperm kacmıstır. O da döllenmıstır 9 gunde tüplerden yuvarlana yuvarlana gelip rahme yerlesmıstır.hayır siz hamilesiniz dediniz, neyse iyi akşamlar
Ben üslubumu bozdum mu?
Neden dalga geçeyim. Adet olmuyorsanız ya hamilesinizdir ya da menapoza girmişsinizdircanım geçtin dalganı yeter lütfen cidden kendimi iyi hissetmiyorum boşver artık
100 tane yorumun 99 tanesi değilsin, 1 tanesi yüzünden mi strese giriyorsun
gerçekten çok kötü kalplisinizNeden dalga geçeyim. Adet olmuyorsanız ya hamilesinizdir ya da menapoza girmişsinizdir
evet derdim ama benimle kafa buluyolar100 tane yorumun 99 tanesi değilsin, 1 tanesi yüzünden mi strese giriyorsun
Bence sen burada kafa buluyorsunevet derdim ama benimle kafa buluyolar
tamam özür dilerim artık yorum yapıp vaktinizi harcamayınBence sen burada kafa buluyorsun
sen hamıle kalmak istiyor musun, istemiyor musun?evet derdim ama benimle kafa buluyolar
teşekkür ederimHamile değilsinizdir. Birleşme olmamış, boşalma olmamış yani çok zor hamile kalmak bu şartlarda. Ama çok korkuyorsanız prezervatif ile korunabilirsiniz. Sadece sürtünme ile ilişki yaşayıp "gerçek bir ilişki değil" demek bana ilginç geliyor. En nihayetinde bir tek birleşme olmuyor geri kalan her şey yapılıyor,görülüyor vs. Hani sadece birleşme mi olay anlamadım bir burda gördüm sürtünme ile ilişki çünkütuhaf geldi ama merak etmeyin hamile değilsinizdir. İsterseniz eczanede on liraya satılan gebelik testleri var, alın yapın içiniz rahatlar. Stres de regl geciktirir.
Hamile falan değilsin ? Bahsettigin şey binde bir olck şey heycandan ve stresten reglin etkilenmiş sadece bu ??? Yeter yahu hem bir halt yiyorsun hemde cevabı burda arıyor sun görende burda hepimiz kadın doğum doktoruyuzcanım geçtin dalganı yeter lütfen cidden kendimi iyi hissetmiyorum boşver artık
Hamile değilsin diyenlere inanmıyorsunuz hamilesin diyenleri tersliyorsunuz . Amaç ne?her regl olmayan hamile mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?