- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 28
- 29
- Konu Sahibi esmakara999
-
niye kiBiri daha actiydi ban yediydim bak mune abla karismiyorum m
kıyafetli değildikGebeliğin oluşabilmesi için sperm hücresinin vajinal kanaldan geçerek yumurtaya ulaşması ve döllemesi gereklidir. Kadının üzerinden günlük kıyafetleri varken sürtünmeyle birliktelik olsa dahi sperm-vajina geçişi olmayacağı için gebelik oluşmaz
Ama sen hamilesin .
Dedim ya hamilesinkıyafetli değildik
Bu sürtünenlere hep aynı şeyi yazıyorum. Kıvılcım çıkar maazallah fazla sürtünmeyinLÜTFEN BANA LAF ETMEYİN. BU GERGİNLİĞİ NEREDEYSE HERKES YAŞAMIŞTIR. OLMAZ İMKANSIZ DİYORUM KENDİME AMA NAFİLE BU HAFTA REGL OLMAM GEREKTİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR. SORUM ŞU:
ETRAFINIZDA SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
DOKTOR SİTESİNDE AZ DA OLSA İHTİMAL VAR DİYEN DOKTORLAR GÖRDÜM KORKTUM. LÜTFEN KIZLAR CEVAPLAYIN
Hamilesin canım, hayırlı olsunLÜTFEN BANA LAF ETMEYİN. BU GERGİNLİĞİ NEREDEYSE HERKES YAŞAMIŞTIR. OLMAZ İMKANSIZ DİYORUM KENDİME AMA NAFİLE BU HAFTA REGL OLMAM GEREKTİ BİR TÜRLÜ GELMİYOR. SORUM ŞU:
ETRAFINIZDA SÜRTÜNMEYLE ''BOŞALMA OLMADAN'' HAMİLE KALAN VAR MI?
DOKTOR SİTESİNDE AZ DA OLSA İHTİMAL VAR DİYEN DOKTORLAR GÖRDÜM KORKTUM. LÜTFEN KIZLAR CEVAPLAYIN
ufff dalga geçmeyin ya, özür de diledim zaten soruyu silemiyorumHamilesin canım, hayırlı olsun
Nıye özür diliyorsun cnm, bilmemek ayıp deil ki, soracaksın elbette.. Olmaz diye birşey yok..ufff dalga geçmeyin ya, özür de diledim zaten soruyu silemiyorum
iyi de niye o zaman direkt hamilesin hayırlı olsun diyosunNıye özür diliyorsun cnm, bilmemek ayıp deil ki, soracaksın elbette.. Olmaz diye birşey yok..
dalga geçmeyin ya, özür de diledim zaten soruyu silemiyorumDedim ya hamilesin
Bana göre ahlak dışı sindalga geçmeyin ya, özür de diledim zaten soruyu silemiyorum
Regl olmadım diyorsuniyi de niye o zaman direkt hamilesin hayırlı olsun diyosun
her regl olmayan hamile mi oluyorRegl olmadım diyorsun
E niye soruyosun o zamanher regl olmayan hamile mi oluyor
Menopoza da girmiş olabilirsinizher regl olmayan hamile mi oluyor
ihtimal var mı diye, bu şekilde kalınabilir mi kalan var mı diyeE niye soruyosun o zaman
teşekkür ederimHamile değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?