- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
ayy ben de katılıyorum, bende şimdiye kadar avonun hiçbişeyinden memnun kalmadım
bi celebre diye parfümü vardı, o hariç
makyaj malzamelerini hassas ciltler için kesinlikle tavsiye etmem.
gurbaa prenses gurbaa prenses isimli üye çevrimiçidir (Online)
████████████████████
Meslek: Doktor
Medeni Durumunuz: Bekar
Eğitim Durumunuz: İlköğretim
Yaşadığınız Yer: A.B.D.yani avonu bilmemen normaldir
bende biliyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bilmemek ve kurbayı tanımamak mümkünmü kaydirigubbakcemile5kimsenin avukatı değilim ama her profilde yazan doğru değilde
ve gurbaa burada yaşıyor :) amerikada filan değil
konu ile ilgili de avon ürünlerini bende beğenmiyorum verilen paraya değmez
kimsenin avukatı değilim ama her profilde yazan doğru değilde
ve gurbaa burada yaşıyor :) amerikada filan değil
konu ile ilgili de avon ürünlerini bende beğenmiyorum verilen paraya değmez
.
madem bu kadar iyi neden kozmetik marketlerde standı yok? ben görmeden denemeden ürün almam!
haklısın canım.. standları yok ..avon, amway,oriflame vs. gibi katalogla satı yapılan ürünlerin sabit biryerde satışı yasak..çünkü bunların içeriği sağlığı tehdit eden maddelerle dolu... özellikle bağımlılık yapıcı maddeler var içeriklerinde.. kullanıp cildine uygun düşerse başka kozmetik kullanamıyosun.. kullandığın ürünü bıraktığın an allerji yapıyor...
avrupada yasaklandı, Türkiye de kullanımı arttı.. tamamen mason ürünü yani..
haklısın canım.. standları yok ..avon, amway,oriflame vs. gibi katalogla satı yapılan ürünlerin sabit biryerde satışı yasak..çünkü bunların içeriği sağlığı tehdit eden maddelerle dolu... özellikle bağımlılık yapıcı maddeler var içeriklerinde.. kullanıp cildine uygun düşerse başka kozmetik kullanamıyosun.. kullandığın ürünü bıraktığın an allerji yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?