- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Merhaba sakaryalı bı gencle konusuyoruz ılıskımız cıddı ama sakaryalı lar nası olır bılgısı olan varmı ayrıntısıyla anlatacak? Esı sakaryalı olan varmı? Eksısı artısıyla anlatrmsnz nasıl insanlar..
Arnavut ve Boşnak çok var orada,düğünleri inanılmaz şatafatlı olurSüse püse önem verir Sakaryalılarbenim gözlemlediğim
Siz biraz bekar kalsanız ya? Psikiyatri desteği bile almadınız, ben kesinlikle eski koca takıntısını attığınızı da düşünmüyorum.Merhaba sakaryalı bı gencle konusuyoruz ılıskımız cıddı ama sakaryalı lar nası olır bılgısı olan varmı ayrıntısıyla anlatacak? Esı sakaryalı olan varmı? Eksısı artısıyla anlatrmsnz nasıl insanlar..
Arnavut ve Boşnak çok var orada,düğünleri inanılmaz şatafatlı olur.
Buradan Sakaryalıların zenci oldugu cıkar mı??Siz biraz bekar kalsanız ya? Psikiyatri desteği bile almadınız, ben kesinlikle eski koca takıntısını attığınızı da düşünmüyorum.
İki kardeş bile birbirinden siyah ve beyaz kadar farklıyken sakaryalı erkekler diye bir genelleme nasıl yapılsın?
Merhaba sakaryalı bı gencle konusuyoruz ılıskımız cıddı ama sakaryalı lar nası olır bılgısı olan varmı ayrıntısıyla anlatacak? Esı sakaryalı olan varmı? Eksısı artısıyla anlatrmsnz nasıl insanlar..
Çıkar , ben bi kere seyahat edetken sakaryadan geçmiştim. Zenci saatçi erkek kişisi vardı, bence hepsi öyledir. Ben ikna oldumBuradan Sakaryalıların zenci oldugu cıkar mı??adşskfşwjgkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?