Sakaryallar ok uzatmadk m? Bulusun artk!!

canım benim görünürde yanımızda olmasanda manevi olarak hem yanı başımızda hem kalbimizdeydin ayrıca o güzel sesinle ortama şenlik kattın çok tşk ederim seni seviyoruz canım ve bi gün seninde kanlı canlı yanımızda olacağını umut ediyoruzŞeniz

superrrr dı yha tsk ederım hatunlar boleeee bıgun gecırttıgınız ıcın opuyorumnanaktan

pantercim bizde seni tanıdığımıza çok sevindik o güzel sesini çok duymasakta yavaş yavaş bizlere alışıp en yakında bizlere uyum içinde olacağından eminim tatlım çok şekersinkaydirigubbakcemile5

Fotoları dört gözle bekliyoruuuuuz :lepi:

inan bizdeeedelikafadulden

ilk gelen bendim bendim:dance:
ve tüm söylediklerine katılıyorum alkisalkisalkis

çok tşk ederim güzelim haklısınyerimseniben

buluşmadan sora ilk siteye gelen benim demiştimzemuszemus
yaanış anladım doğum günü çocuuuu:sinifsinif:

Akşama kadar buluşma bitsinde en azından resimleri görelim diye bekledim.delikafadulden
İnanın karşı komşumuzun kızınız sözü var şimdi ordan ayrılıp eve attım
kendimi:umursamaz: ne oldu, resim eklendimi diye ama şansa bak kısmetsizim
gezmesini tamamlayıp eve gelecekte, bende resim görücem offfff
oldumu şimdi. Bilsem hala eğlencede olurdum.:dilcikar:

haklısın vallakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

kıslar,kısmetsiz eltim evceğizine gelmş ,fekat kocişi pc yi zapdettiğinden oturamıyo:sinifsinif:
gece geçte olsa eklicem dediyerimseniben

slm kıslar bana anlatın eklıım dıycemmmm becerebılırmıyım bılemıomm yanı:1ninca:

tsk ederım kusum bende cokk sewındım olacammm tabıkıde benden kurtulusunuz yklaelaelaelaelae

kısmetsız eklıycekmıs bana gerek kalmadı hepınıze ıı gceler kıslarrsırnaşık şey

selam hatun kişiler şimdiden iyi sabahlar:)
çok güzel bi gündü yinee
pantercim çok sevindik seni tanıdıgımızada,en kısa zamanda tekrarlarız inş.
doğum günü çocusuu cicilerini denedinnnmiiiiii
iyi ki varsın arkadaşım upuzunn güpgüzel ömrün olsun inşallahhhh

denedim denedim pantol cuk diye oturdu valla:lepi:ama gömleğin kolları olmadı onu değiştirmek lazım ama nasılfisfisfis

Arkadaşlar siz buluştunuz mu? Ben foruma yeni üye oldum. Ankara'da öğrenciyim ama aslen Sakaryalı'yım. Beşköprü'de oturuyorum. Bu haftasonu Sakarya'da olacağım. Tekrar bir buluşma düşünürseniz ben de katılmak isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…