Sakaryallar ok uzatmadk m? Bulusun artk!!

süpriz hanımlar ben geldimm ayy hiç bukadar bu kk ya girebildiğime mutlu olacağım aklıma gelmemişti kazene çok çok tşk ederimki doğum günümü ve msjımı dikkate alarak banımı kaldırmış:lepi:yarını sabırsızlıkla bekliyorum hanımlar :sm_cool:

enteresannnn
canının sıkıntısına sebebiyet verdiğim için özür diler mektubumu burda keserim....

canım mutluluğuma hüzün düşürdün neden canımın sıkıntısına sen sebebiyet veresin sıkıntımın sebebi banlı olmam size ulaşamamam ve buluşma konusunda aksiliklerin çıkması ama gördüğüm kadarıyla sorunları düzelttik sen beni bilir bende seni bilrim böyle deyip beni üzme tamammı canımŞeniz

hosgeldın dogum gunu kızı burdan ılk ben kutlayım dedım ııkı dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

beyazcım önce hoşgeldin deyimzemuszemus
farklı düşüncelerini merak etmekteyim söliimmkaydirigubbakcemile

canım bu saatten sonra pek bi anlamı kalmadı sanırım o yüzden herşeye karar verildiği gibi devam etmeyi uygun görüyorum ve beni yalnız bırakmadığınız için tşk ederim:1hug:

evet günaydın diyerekten söze başliiiiiiiiiimmm.
bu gün buluşma vaaaaaaaaaarrrrrrrr
yer:Akm önü
saat :2
zemuszemuszemuszemus

beyazım hoşgeldin cicim aramıza..doğum gününde aranızda olamadığım için çok üzgünüm..eşim bahçede kuyu açtırıyor.yemekleri çayları dertleri hiç bitmiyor canım.ben son ana kadar gelemiyeceğimi yazmamıştım dün biterse bugün sizlerle olurum diye düşündüm.ama kuyu açtıkları yerde su bulamayınca başka yerde açmaya karar verdiler bu nedenledirki sizlerle olamıyacağım..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM...NİCE SENELERE HEP BERABER...Şeniz

sizlere iyi piknikler canlar..hepinizi öpüyorum...Şeniz

bizde seni görmekten çok mutlu olurduk canım ablacım ama ne yapalım canınız sağolsun piknik olayınıda iptal ettik bakalım umarım kimsenin gönlü kalmaz:ecrin_bebek:

Hala buluşma devam ediyor. Aklım ve kalbim sizlerle.mafoldumben
Eminim çok güzel bir gün geçirdiğinize.:umursamaz: Sadece telefonla
katılabildim inşallah bir dahaki sefere hep beraber oluruz.
Artık evlerinize gelin de resimlerinize bakalım offf......

iyi akşamlar hanımlar,
çok güzel ,bol kahkahalı bi gün geçirdik,
çok eğlendik,bikaç yer değiştirdik,
bayaa haraketlidik anlıcanız,
ilk gelen benim sanırım,
sevgili arkadaşlarım sizleri tanıdıım için bayaa mutlu hisediyom ben kendimi yaf,
iyiki varsınız,
pantercim senle tanıştığıma memnun oldum,
çalıkuşum seni ve diğer gelemeyenleri andık ,manen yanımızdaydınız..

superrrr dı yha tsk ederım hatunlar boleeee bıgun gecırttıgınız ıcın opuyorumnanaktan

Çok güzel bir buluşmaydı.Sizleri iyiki tanımışım..Bir birini tanımayan insanlar bu kadar uyumlu olsun çok ilginçç

Panter seni tanıdığımada çok sevindim.Diğer buluşmalarımızdada yanımızda olursun inşallah...

Beyazım Toprağım tekrardan doğum günün kutlu olsun.Mutlu yaşa güzel yaşa seni hakedenlerle yaşa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…