- Konu Sahibi beyaz toprak
-
beyazcım ,,bu sefer de böyle olsun canım,,önemli ollan buluşmak değilmi,,eminim yarın çok güzel geçecek,,
Şeniz
ben aslında hiç böyle planlamamıştım farklı düşüncelerim vardı ama banlı olmam sebebiyle düşüncelerimi sizlere aktaramadım ama ip uçlarını ilk mesajlarımda verdim, bazılarınızın pastane şeklinde olunca neden gelmek istemediğini tahmin edebiliyorum tabiki kendinizce haklısınız ama çözümü bendeydi ama olmadı neyse bu saatten sonrada değiştirmenin bi anlamı yok piknik olayı tabiki hoş ama kent park olunca bundan pek hoşlanmadım ama başka bir yerde düşünülmüyor sanırım bu sebeple konu sahibi olarak çoğunluğa uymam gerektiğini düşünüyorum :çok üzgünüm:hayellerim suya düştümü düştü ama olsun yinede sizlerle olmanın tadını çıkaracağımsüprizzzzz
ayrıca haydeç ablacım gelemediğine çok üzüldüğümü belirtmek isterim senide görmeyi çok isterdim, kızlar sakın gelmemezlik yapmayın tamammı zaten canım sıkkın hepten sıkmayın uleeennnkötükedihüso
bu arada pasta hakkınızı da kaybettiniz artık tavuk göğsüyle idare edin bakiim:dilcikar:
Diyor beyazımız...
kıslar biraz erken olcek ama bi fikrimiz var..akm nin arkasında havuzlu park diye bilinen bi yer var.orasıda çok güzel ve serin oluyor..madem beyazımız da kentparka sıcak bakmyo bizde roşumla şimdi konuştuk.eğer diğer arkadaşlarada uyarsa sorun olmıcaksa orasıd olabilüüü
hadi bi ses verin bian önceeeefisfisfis
kıslar biraz erken olcek ama bi fikrimiz var..akm nin arkasında havuzlu park diye bilinen bi yer var.orasıda çok güzel ve serin oluyor..madem beyazımız da kentparka sıcak bakmyo bizde roşumla şimdi konuştuk.eğer diğer arkadaşlarada uyarsa sorun olmıcaksa orasıd olabilüüü
hadi bi ses verin bian önceeeefisfisfis
yeşil gözlü ile gümüşe ben cepten mesaj attım..canoya da beyaz ulaşabilir sanırım..
madem hawuzlu parkta ıse akmnın onunde nıe bulusuoss??
gerek yok canısıkaydirigubbakcemile5bıde getırjek olduklarımızı getırıomuyuz
o zaman sen söle panterim nerde buluşak CADIARZUyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?