Sakarya'da tüp mide ameliyatı olanlar

Kirpapatyasi54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
23
6
36
32
Herkese merhaba ben Sakarya devlet hastanesnde tüp mide ameliyatı için başvurdum pazartesi dosyami kurula teslim edeceğimsorun çıkmazsa.sorum şu vki 41 kuruldan geçer miyim acaba, yaptıran var mı ? özellikle Sakarya devlette,?

Bende düşünüyorum ameliyatınızı oldunuz mu

Hastanedeki fikrim oydu doktorla alakalı sanırım eğer olacsklaniz da kesinlikle doktorunuzu iyi araştırın . Salı ameliyat oldum cumaya kadar sadece serum yedim cumartesi su vermeye başladılar ve ben sabaha kadar uyumadım hastane boyunca sürekli kusma ve reflunolustu mide asidi çıkardım.neyse cumartesi su içerek taburcu oldum hala kusmalarim devam ediyor dün gece acildeydim midemin dışında ödem oluşmuş ilaç verdiler ve hala reflum devam ediyor kiloma gelince 107ile gitmiştim şuan tam 100 kiloyum bir haftada 7 gitmiş ama sadece su ve günde beş kes yarım çay bardağı seyreltilmiş şeffaf içeceklerle cumaya kadar devam etmeyi düşünüyorum biraz uzun oldu ama anlatmak istedim

Uzun ve açıklayıcı anlattığınızı için çok teşekkür ederim peki başka ne gibi sorunlar oldu

Uzun ve açıklayıcı anlattığınızı için çok teşekkür ederim peki başka ne gibi sorunlar oldu
cnm sakın olma .senin o kadar kilon yok.
hem kilolar geri dönüyor hem de çok hızlı kilo verilince deformasyonlar oluyor bunlar estetik ameliyatla düzeltiliyor ama???
izler geçmiyor.
kuzenim oldu çok pişman.
platese git diyetisyen bul yavaş yavaş ver bence.

Bıktım diyet ve spor yapmaktan canım

Bıktım diyet ve spor yapmaktan canım
anlıyorum cnm .valla bende yapıyorum dönem dönem.
şu bir gerçek ki ameliyatta 5 6 yıl idare ediyor çoğu para tuzağı.
şimdilerde revüzyon modası çıktı.
o yöntem olmadı bu bu yöntem olmadı şu gibi........
bak arama motoruna bariatrik cerrahide revüzyon diye yaz inan pek çok seçenek karşına çıkar.(ayrıca hatırlarsan bir ara özelden fotolarını görmüştüm)
inan bana çok genç ve güzel bir kadınsın. hiç gerek yok.
bunlar hep mutsuzluktan. ben de ikide bir saçımı ,tarzımı vs değiştiriyorum.
nişanlımdan ayrıldığımdan beri bu böyle.biliyorsun bir ara da fallara fena sarmıştım.
şimdilerde 5 6 ayda bir bir iki kişiye baktırıyorum zaten hepsi boş.moralini yüksek tut.
güzel bebişini de benim için öp....

Ne olur yapmayın...ameliyat olmak kolay değil..en basit ameliyatın bile riski var.kaldı ki mide genişleyen bir organ. .kafa yapımızı değiştirmediğini sürece ameliyat olsanız bile kilo alırsınız....kilom var ama asla ameliyat düşünmedim.20 kilo verdim ..yani bunu zayıf biri olarak yazmıyorum.

Merhabalar ben Tüp mide ameliyatı olalı henüz 3 hafta oldu. Daha dikişlerim dahi duruyor.
Öncelikle şunu söylemeliyim bu ameliyat bir zayıflama ameliyatı deģil. Kilo almama ameliyatı...
Tamamen beslenmenizi değiştireceğiniz ve bu yeni beslenme düzenine çok rahat gececeginiz bir ameliyat. Az yemeye, yemekleri qğızda iyice çığnemeye, zararli içecek ve yiyecekleri tüketmemeye alışıyorsunuz. Eğer bunlari yapmazsaniz evet dogru geri kilo alırsıniz.
Ben 3 haftadır şekerli hic bir ürün, ve unlu mmul yemedim, asitli içecek zaten ömrümce yasak! Kahve içebirim ama hazir yeni bir beslenme türüne gectim artik onuda tüketmiyorum.
Neden mi? Çünki tamamen beslenme düzeninizi de değistirmeniz gerekiyor.
Bu ameliyatı olmayın demek çok kolay.
Bunun yerine amiyqtı iyice anlamaları gerektiğinı söylemeliyiz...
Ben çok memnunum, 3 hafta da 9 kilo verdim. Saikli, proteyin ağirlikli az a sık sık yiyorum. Yağ, şeker, unlu mamül yok açlık hissi hiç yok! Doktorum iyi bir cerrahtı ama ilgi bir doktor değil ne yazık ki, yine de asla pişman olacagimi düşünmüyorum. Tekrat ediyorum. Yapılması gereken kurallara tamamen uymak, bu kadar. :)

Bende 1 ayda 8 kilo verdim...yeni ameliyat olduğun için yiyemem normal...sonra normal yemek düzenine geçiyorsun..1 yıldan sonra kilo alan çok insan var....inşallah istediğiniz gibi bir sonuç olur

Bende 1 ayda 8 kilo verdim...yeni ameliyat olduğun için yiyemem normal...sonra normal yemek düzenine geçiyorsun..1 yıldan sonra kilo alan çok insan var....inşallah istediğiniz gibi bir sonuç olur
Evet dediğim gibi beslenme düzeninizi değiştirmeniz gerekiyor. Kuzenim ameliyat olalı 4 yıl oldu hâla verdiği kiloyu koruyor. Üstelik yavas yavaş kilo verdi 61 kilo vermesine rağmen ciddi bir sarkma yaşamadı.
Beslenme Kurallararına uymak çok önemli. Ameliyat bir mucize değil ve qmeliyat oldugunuz için zatiflamiyorsunuz, beslenmeyi degistirdiginiz icin zayifliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…