Sakarya'da meme küçültme ameliyatı olanlar bakar mısınız

Kirpapatyasi54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
23
6
32
Arkadaşlar merhaba ben meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama tereddütlerim var.sakarya devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan vsr mı aranızda tecrübelerini paylaşabilir mısınız?

Bende istiyorumda devlette sıra var ben pazaryesi muayene oldum önünde 1800 kisi var dedi doktor bu arada ben adanadayım resmen özele yönlendiriliyoruz oda ateş pahası

Bende istiyorumda devlette sıra var ben pazaryesi muayene oldum önünde 1800 kisi var dedi doktor bu arada ben adanadayım resmen özele yönlendiriliyoruz oda ateş pahası
1800kisi ne demek ya 😮 neler sordu nasıl yönlendirdi kriterleri ne acaba yani muayene nasıldı kisacasi😊 benimde 30 ocakta ilk randevum bakalım nolcak

neden kücültmek istedigimi ne tür rahatsızlıklar duydugumu söyledi sonra fotoraflarını cekti gögüsümün biz sizi arayacagız dedı. sırada kac hasta var dedim 1800 kadar dedi 5 yıla anca gelir sanırım.:KK31: baska bir hastaneye gidecegim pazartesi orasıda 3 bölümden gecmeyi istiyormuş fizik ve nöröloji ve bir bölüm daha vardı onlarda onay verirse hazirana anca olursun dediler.

neden kücültmek istedigimi ne tür rahatsızlıklar duydugumu söyledi sonra fotoraflarını cekti gögüsümün biz sizi arayacagız dedı. sırada kac hasta var dedim 1800 kadar dedi 5 yıla anca gelir sanırım.:KK31: baska bir hastaneye gidecegim pazartesi orasıda 3 bölümden gecmeyi istiyormuş fizik ve nöröloji ve bir bölüm daha vardı onlarda onay verirse hazirana anca olursun dediler.
Cook abartmış 5 yıl ne demek.umarim şansın diğer hastanede iyi gider.ben neler yasicam acaba Sakarya adana kadar büyük değil belki benim hemen olur bilemedim geriliyorum 😮

Arkadaşlar merhaba. Benimde bugün plastik cerrahi ile randevum vardı .Sakarya araştırma hastanesinde.doktor çocuk düşünüyor musun dedi bes yil sonra kadar düşünüyorm dedim ve başka hicbisey söylememe fırsat vermeden doğumlar bittikten sonra meme küçültme ameliyatı yapıyoruz dedi biraz tartışma içine girdik ve çıktım.oysa ki bekarken yapan iki arkadaşım vardı devlet hastanesinde.ne kadar doğru bilginiz var mı acaba .yapılmıyor mu yani?

X