Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben Sakarya’da oturuyorum bana tavsiye edeceğiniz Sakarya dan bir tek İlsun hanım var ama İstanbul’a gitme şansım yok sizce enniyi doktor ya da yaptırdınız mı meme büyütme ameliyatı
Merhaba ben Sakarya’da oturuyorum bana tavsiye edeceğiniz Sakarya dan bir tek İlsun hanım var ama İstanbul’a gitme şansım yok sizce enniyi doktor ya da yaptırdınız mı mem
Merhaba ben Sakarya’da oturuyorum bana tavsiye edeceğiniz Sakarya dan bir tek İlsun hanım var ama İstanbul’a gitme şansım yok sizce enniyi doktor ya da yaptırdınız mı meme büyütme ameliyatı
Ilk 3-4 gun agrim oldu tabi yatip kalkmak tek basima imkansizdi ve surt ustu yatmaktan agrilarim basladi sirtimda ama sonrasinda odemim gitti agrilar azaldi bugun 11. Gunum ve aşşşırı memnunum goruntuden :) fiyatida 17 bucuk aldim