obezrail Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 45 0 12 Şubat 2011 Konu Sahibi obezrail #1 slm arkadaslar ben dantel satmak ıstıyorum ıhtıyac oldugu ıcın eger ısteyen varsa soylesın mesala pıke dantelı 50 70 arası bohca kenarı 25 tl yaparım
slm arkadaslar ben dantel satmak ıstıyorum ıhtıyac oldugu ıcın eger ısteyen varsa soylesın mesala pıke dantelı 50 70 arası bohca kenarı 25 tl yaparım
B bonbonsekeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2011 703 0 24 Nisan 2011 Konu Sahibi obezrail #2 obezrail .!.: slm arkadaslar ben dantel satmak ıstıyorum ıhtıyac oldugu ıcın eger ısteyen varsa soylesın mesala pıke dantelı 50 70 arası bohca kenarı 25 tl yaparım Genişletmek için tıkla... keşke resim ekleseydin neler örüyosun modellerine bakıp karar verirdik
obezrail .!.: slm arkadaslar ben dantel satmak ıstıyorum ıhtıyac oldugu ıcın eger ısteyen varsa soylesın mesala pıke dantelı 50 70 arası bohca kenarı 25 tl yaparım Genişletmek için tıkla... keşke resim ekleseydin neler örüyosun modellerine bakıp karar verirdik